Ilk çocuğunu düşünenler...

evet gülüm malesef çok küçük. birde tatlı görsen. lahana bebeğim o benim. kucağıma doğdu. ben hatanede yatarken doğdu bana ümit olmuştu yavrum benim.
nasıl üzgünüm şu an anlatamam.

küçük yaşta fark edilmesi de önemli. nasıl fark etmişler?

İnşallah çocuklara bakıyordur.

valla cnm başkentte çocuk ayrı bir bölüm zaten norolojisi kalbı falan
bende ondan hastaneyi aradım
çocuk için ayrı ortopedi var mı die
yok dediler
randevu alıp getirebilirmiyiz hüseyin hocaya dedim tabi
amelyetının olmadğı gün getirn dediler

gülümsün sormuş canım. ortopedide cocuk diye ayırmıyolarmış bakar sanırım.
ben çok kötü oldum kızlar. nasıl sıkıyorum kendimi karşısında ağlamamak için anlatamam.

hayatım elbet bir çözüm vardır ya. daha gelişme çağında. yapma öyle.

gamze özelden yazamıyorum malum 10 dk geçmesi lazım
tabi cnm aklına ben gelecem
ankara sonuçta bak bizimde doktorumuz hem denk geldi
içini ferah tutsun
allahtan erken farketmişler
inş. şifasınıda bulur
eğer o şifa hüseyin hocadan olursa bizde aracı olmuş oluruz bundan büyük mutluluk mu olur

hadi bakalım inşallah çözümlenir hemencecik.

çok tşk ederim canım. asistanım da sağolsunlar diyor. onların duası yeter değil mi gülüm.
inş. bakalım.

hadi bakalım inşallah çözümlenir hemencecik.

inş. cnm ama gamze bak burası sonuçta özel bir hastane ben sorarım yine ama arkadışında sorsun hacattepede falan varsa bir doktor
hacettepe çocuk iyi derler bizim ufaklığıda yatırdık geçen hacettepeye boğazlarında dolayı çocuk kbb ye
ama güven hastanesi sevk etti çocuk yoğun bakımımız yok die
duyarlarsa iyi bir doktor onuda yabana atmasınlar

Kuzenimin oğlunda kalça çıkıklığı vardı..Demirden bir aparak taktılar bacaklarına..Bacakları ayrık duruyordu..Birkaç ay kaldı..Şimdi sapasağlam maaşallah...

tamam canım. not aldı numarayı bikaçtane daha araştırıcaz. alternatif olsun diye. sağol

Kuzenimin oğlunda kalça çıkıklığı vardı..Demirden bir aparak taktılar bacaklarına..Bacakları ayrık duruyordu..Birkaç ay kaldı..Şimdi sapasağlam maaşallah...

çok çileli iş ya.. benim 1 ay alçıda kaldı ayağım ne isyan ne isyan... heleki çocuk için daha zor ama yeterki çözüm ameliyat olmasın, destekle olsun. katlanılacak artık.

çok çileli iş ya.. benim 1 ay alçıda kaldı ayağım ne isyan ne isyan... heleki çocuk için daha zor ama yeterki çözüm ameliyat olmasın, destekle olsun. katlanılacak artık.

ameliyattan sonra takıyolar sanırım o alçıyı. tam bilmiyorumda. inş gerek kalmaz ameliyata. çok küçük nasıl dayanacak

ameliyattan sonra takıyolar sanırım o alçıyı. tam bilmiyorumda. inş gerek kalmaz ameliyata. çok küçük nasıl dayanacak

cnm bebekler emin ol daha dayanıklı bizlerden
bayramda bizim ufaklığı hacettepeye yatırdık çocuk okadar zor nefes alıyodu ki boğazlarındaki intihap ciğerlere kadar inmiş
doktor onun bogazındaki acı sizde olsa dayanamazdınınz dedi
bebekler yetişkinlere göre daha dirençli olur dedi
siz onun 10 günde atlattığını bir ayda bunyenizden atamazdın ınz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…