- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.601
Gamze biyopsi ne için?
belirsiz tahminle konuşacaksa hiç zorlama hayatım yok yere huylandırma kendini.
tabi. yarın zaten kesin bir dille konuşmazda bekleyelim derse ısrar etmem. ama mutlaka yazarım size.
alıştım beklemeye:))
kemal sunalın işine döndü valla.
salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır:)))
canım crohn diye bir hastalık duydunmu bilmiyorum
şimdi bende ibs yani ilk safhadan döndük. crohn a çevirip çevirmediğini araştırıyorlar. anlayacağın kolonoskopi ile parçalar alıyorlar.
Hiç duymamıştım daha önce. Şimdi netten baktım bağırsak iltihaplanması şeklinde bir hastalıkmış. Çok geçmiş olsuncanım crohn diye bir hastalık duydunmu bilmiyorum
şimdi bende ibs yani ilk safhadan döndük. crohn a çevirip çevirmediğini araştırıyorlar. anlayacağın kolonoskopi ile parçalar alıyorlar.
hahaha sen öyle deyince kocam geldi aklıma bak... perşembe perişanlık, cuma mübarek gün....... vss vss.... :)
Hiç duymamıştım daha önce. Şimdi netten baktım bağırsak iltihaplanması şeklinde bir hastalıkmış. Çok geçmiş olsun
evet canım. bir süre sonra bağırsakta yaralar açılıyor sonra delikler açılıyor. sonrasıda malum kesmek gerekiyor.
ay sende crohn mu var
babamda de çıkmıştı crohn mı colit mi die aylarca doktor doktor gezdik
sonra behçet çıktı ameliyat oldu bağırsağın o kısmını çıkardılar
sonra ameliyetten çıkan şeyi doktor böle bi şeyi ilk defa göüyorum dedi
behçette değil bu dedi kanser sandık kanser değil dedi ama yinede patolojiye gönderdi
çok sert bi cisim gibiydı dio doktor
cnm sana da bir doktor prof.dr ethem geçim bağırsata türkiyede bir numara biraz araştır istersen
Allah korusun. İnşallah kötü bir şey çıkmazevet canım. bir süre sonra bağırsakta yaralar açılıyor sonra delikler açılıyor. sonrasıda malum kesmek gerekiyor.
canım ben şimdi iyiyim yaralarım geçti bir tane delik vardı bağırsakta o da kapanmak üzere.
ankaraya gelirsen seni kolundan tutup ethem hocaya götürecem
işte böle
canım ben şimdi iyiyim yaralarım geçti bir tane delik vardı bağırsakta o da kapanmak üzere.
kolonoskopide zor ya o iğrenç şeyi içerken kusardı cnm babam
uyutuyolar mı barı cnm
bak bu hocanın adını yaz bı köşene allah lazım etmesin ama sen yaz
"bağırsağın her cm altındır altın "der hep
ole hemen amliyat olmaz der zaten netten ismini yazarsan hakkında neler okursun neeler
Kızlar dün kuzenin bebişi olacak face. ultrason resmini koymuş eşime dedim gel bak bebişe.. bakmasıyla suratını çevirmesi bir oldu. korktu bizim ki.. :)) gösterme bana öyle şeyler dedi... Allahım ya...
cnm allah kimselere lazım etmesin ama
sevdiklerine bişey olunca deliktede olsa çareyi çıkarmak için paralıyosun kendini
ilk önce aylarca bacakları için babamın doktor aradık hüseyin hocayı bulduk oncelerinde gitğimizi doktoğumuz parayı saymıyorum sonra kalp çıktı
hiç kimse ameliyat etmedi masada kalır brakın dedi nasıl bırakırım babamı ölümün eline
nasıl beklerim bunu aradım aradım
prof.dr ahmet alpman, prof.dr.mehmet emin korkmaz ve en son kıymetli hocam doç.dr haldun karagöz sayesinde çalışan kalbe by.pass yaptılar ve bana sadece babamı değil dünymı verdiler
bilincini yerine getiren ufuk hocama
onca kolonokopiden sonra babamı hayat tekrar dondüren prof.dr ethem geçim ve op.dr oğuz aydın hocalarım bana ve babama ikinci baharı yaşattılar
hepsi bir yerde bu doktorların iğneyle kuyu kazmaktan frksızdı benimkisi ama allaında izniyle
sağlımızı vediler bize
sayısız ameliyat sayısız yoğun bakım günleri ve çok şükür toplama bilgisayar misalı topladılar babamı allah hepsinden razı olsun
sizlerdende yanımda olduğununz ve dertlerim paylatığınınz için
kopçalar koptu yine hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?