Ilk çocuğunu düşünenler...

gülümsün senin doktoru aryoruz şu anda.
sabah arayın dediler. bakalım. sabah deniycez.

Son düzenleme:
evet hayatım sabah 9 da önce kan tahlili sonra biopsiye alıcaklar.
pazartesi günü çıkarmış sonuçlanacak sanırım biopsi. kan sonuçları 1 saate çıkıyor.
ben kendimi unuttum ya :))

PEKİ yarın durumla ilgili birşeyler açıklayacakmı doktor? yoksa p.tesiyimi bekleyeceksin iyi haber için ?

PEKİ yarın durumla ilgili birşeyler açıklayacakmı doktor? yoksa p.tesiyimi bekleyeceksin iyi haber için ?

normalde kan sonuçlarına göre değerlendirmesi gerekiyor. yani yarın netleşir diye umuyorum. ama işte doktor ne der onu bilemiyorum hayatım. kan sonuçları sorunsuz olurda biopsi sonucu sıkıntılı olursa ona ne yapar bilmiyorum. daha öncekinde kan sonucuna göre demişti.

sanırım öyle. hastasonu giriyor araya şimdi desede randevu vermez sanırım. yarın bi arasında ben sana hbr veririm hayatım.

cnm bu hastane cumartesi yarım gün çalışıyo ama bazı doktorlar gelmiyo şimdi bizde üroloji için başkente gidiyoruz ya mesala eşimin doktoru cumartesi hiç gelmiyo ve sadece çarşamba ve cuma muayene alıyo diğer günler ameliyet
sistem biraz farklı yarın mutlaka arayın
olur ya doktorların semineri falan da oluyo
onlar sizi aydınlatsın hatta durumunuzu anlatırsanız siz direk doktorun sekterine bağlar daha faydalı olur

ozaman yarında olabilir pzt kalabilir diosun

doktorun sekreteriyle konuştuk durumu izah ettik. yarın mutlaka arayın dedi.:) sağol hayatım.

güzel olacak güzel.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…