Ilk çocuğunu düşünenler...

bilmiyorum hiç birseyde yiyemıyorum yesemde sonuc aynı birde bu aralar cok asabiyim her seye bagırıyorum cok tartısıyorum anlayış sıfır seviyede hatta eksilerde
Hamile dediğin hassas olur sen niye sinir stres bağladın bakiim Bir şeyler hatta güzel şeyler yemen lazım bebek için. Süt içmeyi dene. Bulantını da alır belki

bilmiyorum hiç birseyde yiyemıyorum yesemde sonuc aynı birde bu aralar cok asabiyim her seye bagırıyorum cok tartısıyorum anlayış sıfır seviyede hatta eksilerde

canım benim iyi olursun inşallah ama senin yazını okuduktan sonra gözüm gebelik takvimine kaydı bak ne yazıyo orda.. Daha sonra bebeğinizin kulaklarını oluşturacak kabarıklıklar gelişmeye başladı. Bebeğinizin bağırsakları göbek kordunu içinde oluşmaya başladı. Bebeğinizin kemikleri şekillenmeye başladı. Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.

deemek ki her şey yolunda ve normal. inşallah bir an önce atlatırsın bu rahatsızlıkları da hamileliğinin tadını çıkarmaya başlarsın..

Günaydın hanımlar,
şimdi Gamzeyle haberleştim, sonuç sormak için. Bebişi kaybetmiş. kanamsı olmuş c.tesi günü. Hayırlısı ne diyelim... sağlık olsun. üzüldüm

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,
şimdi Gamzeyle haberleştim, sonuç sormak için. Bebişi kaybetmiş. kanamsı olmuş c.tesi günü. Hayırlısı ne diyelim... sağlık olsun. üzüldüm
Gerçek mi bu Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Bizim d selamlarımızı ilet.
Güne kötü başladık. Ben de akşamüstü doktora gideceğim kese için. Dua edin kızlar

Hamile dediğin hassas olur sen niye sinir stres bağladın bakiim Bir şeyler hatta güzel şeyler yemen lazım bebek için. Süt içmeyi dene. Bulantını da alır belki

sütten nefret ederim :)

Bilmiyorum cumartesi günü bütün apartman gece benım bagırtılarımı dinledi cok sinirliydim eşimde gece 12 ye yakın bir saatte geldi. Sinirim bozuldu evde yanlızdım kaynımın evi tasıncakmışta onun için cagırmıslar benım hasta oldugumu hastaneye gece gıttıgımı bılıyorlar eltim arayıp bir geçmiş olsun bile demedi , öyle birden bire de cagırınca eşimi deliye döndüm çok kötü bagırdım gecenın sessızlıgınde herkes eminim bizi duymustur ama şimdi cok pişmanım

Anlayıs eksilerde iyice sinirlenıyorum zaten asabiydim daha da fazlası oldu pazar gunude arkadaslarım geldı , eşim sagolsun yardım etti tabı benım canımda cıktı.o banyoyu toparlamasa benım halim yamandı yani

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Gerçek mi bu Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Bizim d selamlarımızı ilet.
Güne kötü başladık. Ben de akşamüstü doktora gideceğim kese için. Dua edin kızlar

şimdi hastanede yormak istemedim. akşam gibi arar söylerim canım..
inşallah herşey yolundadır, endişe yapma. :)

Ben de süt içmezdim ama bebek için içiyorsun işte. Eltinin yaptığı da tam dayaklık. Hem çalışan birisin hem de hamilesin ve hamileliğin sıkıntılı geçiyor. Azıcık anlayış ya başka bir şey istemiyoruz ki.

Ucuna kondom takıyorlar, böylece kimseye bir şey bulaşmıyor

şimdi hastanede yormak istemedim. akşam gibi arar söylerim canım..
inşallah herşey yolundadır, endişe yapma. :)
Tamam canım ararsan iletirsin. Biraz dinlensin bakalım, kendine gelsin

eşimdede suç var aslında benı yanlız bırakmaması lazımdı. tüm apartman beni dinledi resmen şimdi ne dıyorlardır hakkımda

Günaydın hanımlar,

ya hayır yaa neden ki ama risk var diyodu zehirleme falan demişti içeriğini de soramadım üzmemek için kendisine onunla mı ilgili? hayırlısı olsun inşallah iyidir..

Günaydın hanımlar,

ya hayır yaa neden ki ama risk var diyodu zehirleme falan demişti içeriğini de soramadım üzmemek için kendisine onunla mı ilgili? hayırlısı olsun inşallah iyidir..

eşimdede suç var aslında benı yanlız bırakmaması lazımdı. tüm apartman beni dinledi resmen şimdi ne dıyorlardır hakkımda
Öfkeyle kalkıp zararla oturmak böyle işte. Sen sen ol başkalarını evinin iç durumundan haberdar etme bir daha. Kol kırılsın ama yen içinde kalsın

biraz geriden oluyo ama idare edin
ya sen ne düşünüyosun ne derlerde desinler kimsenin evliliği dört dörtlük değil salla
eltinde bi garip ailesiniz siz ya insan bi arar hamileliğin zor geçiyo işte
salla boşver sen kendini düşün

aslında bile bile kendimize yapıyoruz ne yapıyosak ben de aynıyım kızıyoruz birine dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali kızdığımız kişinin keyfi yerinde dünyadan haberi yok bizde ne huzur klıyo onun yüzünden ne başka bişey. takmamak lazım ama olmuyo işte. aynı mevzu dün bunlar yüzünden birbirimize girdik eşimle kaynanaymış görümceymiş ben burda zülüyorum onların dünyadan haberi yok ama her seferinde aynı terane bi laf sokma bi üzme yarışı. bıktım ben de ya.. bu ay nasıl da hevesliydim bebek için ümit falan da kalmadı 5 gün var ama adet sancım başladı bişey çıkmayacak heralde bu ay..

Öfkeyle kalkıp zararla oturmak böyle işte. Sen sen ol başkalarını evinin iç durumundan haberdar etme bir daha. Kol kırılsın ama yen içinde kalsın
ben yatakodasında bagırınca gecenın sessizliğinde duymuslardır elbet kol kırıldı yen içinde kalmadı yani zoruma gitti üzüldüm çok olan bana oldu

kaynımla konusurken eşim eltım duymustur elbet insan düşünceli olur cagırmaz sinir oldum

Evliliğimin ilk zamanları hiçbirini takmazdım. Ama zamanla evde huzursuzluk sebebi oldular. Sessiz kalmayorum artık ben de. Gereken cevabı veriyorum, içimde kalıp üzülmüyorum.
Bugün keseyi görebilirsek müjdeyi vereceğiz ailelere. Tepkileri ne olacak merak ediyorum açıkçası. Özellikle isim mevzusunda.

ben yatakodasında bagırınca gecenın sessizliğinde duymuslardır elbet kol kırıldı yen içinde kalmadı yani zoruma gitti üzüldüm çok olan bana oldu
Üzülme artık olan olmuş. Bundan sonra dikkat edersin. Benim de eşim sinirlenince hemen sesini yükseltiyor. Çok kızıyorum. Frenleyemiyor henüz kendini. Ortada bir şey de yok halbuki. Ya çıkışıyor ya da benim muhalif olduğum bir durumda kendini savunuyor. Gerçekten suçluysa zaten mır mır çıkıyor sesi. O zaman da ben ötüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…