- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.721
sabah işe yürüyerek geldik eşimle gelirken bana rüyasını anlattı, anlattıktan sonra da bebek konusu yeniden gindeme geldi..
Oda işin içinden çıkmıyor. Bende bu sene olmazsa seneye hiç olmaz dedim. Bizim bi eleman askere gidecek gelecek kış daha zor olacak yani..
E böylece kafadan 2 sene daha geçiyor...
Onunda kafa allak bullak. Bi olsun mecbur bulacaz çare diyor, bi olursa çok bunalacaz kabul ediyorsan diyor, bi öyle diyor bi böyle..
Bende sen erkeksin böyle değişken olabilmen kolay ama benim annelik fikri aklımda yoktu koşullandırmıştım kendimi karar verince ısınmaya alışmaya çalıştım,
şimdide ısınmışken yine soğumaya mı çalışayım çok yıruyor bu beni dedim..
Is top oynadık yani sabah sabah :)) top bi onda bi bende.. Sonunda ikimizde topu bıraktık kaçtık galiba.. (iş yerine vardık çünkü..) :?
ama kıyamam rüyasında ben ona süpriz yapıyormuşum güllümsün :)) gel bak karnıma dinle diyormuşum oda eğilim kulağını dayıyormuş ses duyuyormuş.. :)
belkide korkuyor itifar edemiyor. Anlamadım ben bu adamı ya? Ne zor iş be, bide kadınlara karmaşık derler?
şimdi kv aradı neyin var dedi
bende anlattım oğlun bana bunları bunları yaptı bende
şunları yapacam kararım bu dedim
aman kızım sakin falan dedi
yok korunuyorum artık bu defter kapandı dedim
ben konuşurum dedi
istemem dedim
inadımı bilir
aran nasıl kv ile? ondan sonra daha da büyümesin olay? Bak dün bana akıl vermiştiniz ya hani bir cümlenizi çok beğendim. Sen değil kocan korunsun demiştiniz.
Evet haklıydınız aslında maçası yemeyen onlarsa bırak o korunsun. sen bebek istiyormusun evet ya o ? belli değil
bence sen hiiç karışma
kv ile aramız çok iyidir
benden yanadır genelde
ya o korunmaz ki maskeyle gül mü koklanır der
ilk ay korunduk biraz oda anam babam usulu geri cekmeyle
bakalım ben onun burununu süretecemde artık nasıl yapacam bi onu bilemedim
yavrucum işte olay oradakorunmayacak. Hangi evli erkek korunur ki. Benimki de öyle. Güya ben yasmine ara verdiğimde o korunacaktı. Kaç defa ertesin gün hapı içmek zorunda kaldım :)) senin derdin zaten çocuk. Korun sa ne yazar korunmasa... Hem belki strese girmeyeceğinizden daha kolay olacaktır? Sen sinsice yumurtlama dönemini takip edersin hatta ozamanlara da denk getirirsin bahane ile..
yavrucum işte olay oradakorunmayacak. Hangi evli erkek korunur ki. Benimki de öyle. Güya ben yasmine ara verdiğimde o korunacaktı. Kaç defa ertesin gün hapı içmek zorunda kaldım :)) senin derdin zaten çocuk. Korun sa ne yazar korunmasa... Hem belki strese girmeyeceğinizden daha kolay olacaktır? Sen sinsice yumurtlama dönemini takip edersin hatta ozamanlara da denk getirirsin bahane ile..
oda olabilir ama cnm ben artık gerçekten olmasını istemiyorum yani ilerde ne olacak blimiyom ama şu an öle düşünüyorum
birazda o istesin o hasret çeksin istiorum tutarsa yani ters tepmezse
şimdi iki yıldır korunmayan bi adam korunmaz ki
bende haptan hep çekindim ama bilmiyorum belki geri çekmeye devam olur
ha sen istemiyorsan o başka tabi. insanın ruh olarakta hazır olması lazım.
ama sırf senin yaşadıklarını yaşasın istiyorsan ve bu nedenle böyle düşünüyorsan yapma tatlım.
erkekler bizi anlayamaz. onlar düz mantık canlılardır. bak eşim beni çok düşünür sever bilirim ama
senelerdir bende senin gibi benim hissettiğim üzüntüyü anlasın diye yapmadığım kalmadı. sonuçta hep ben üzüldüm yine.
onun hiçbişeyi anlamayacağını kabulendim hayatıma böyle devam ediyorum.
dün dedim ya, ya bu evlilik bitecek ki ben mutlu olmayacam biliyorum , yada onu böyle kabul edip bu yıkıntı üstüne binamı dikecem.
Normal bir karı-koca ilişkisi yaşayabilmek için yapmadığım kalmadı. ama olmadı olmadı!
bende sanki kocamla değilde bir kankamla yaşıyormuşum gibi hayatıma devam ettim.
böyle mutlu olmaya çalıştım. ara ara üzüntümden yine ağladım ama onsuz daha mutsuzum.
sende önce buna karar ver. hayatta nasıl mutlu olacağını düşün. tüm insanlar mutlu olabilmek için yaşıyor.
eşin bir gün elbet çocuk isteyecek. şuan belkide çok üstüne düşmüşsünüzdür bu işin ters tepmiştir ikinize de.
sizin başbaşa bişeyler yapmaya ihtiyacınız var.
biraz sakinleşin ve bir plan yapın. birbirnizin farkına varın. bayramda çalışmıyorsanız tatile gidin.
biz planlıyoruz mesela. çünkü çok bunaldık. 1gün bile olsa kaçın.
cnm acil bi işin çıktı kaçıyorum optüm
Kız ne oluyor öyleçok iyi değilim cnm
bebek olayını kapattım artık
kesinlşkle istemiyorum
bugün hap almaya gidecem eczaneye
şimdi istemiyorum ya tutar falan önlemimi alıyım die düşünüyorum
ben bu adama bebek falan doğurmayacam bole sap sap yaşasın
Kız ne oluyor öyleOkudum ve üzüldüm. İnşallah kısa zamanda düzelir aranız
Bebek istememk senin kararın ama bence hapla korunma kondom kullanın. Beyefendi biraz sorumluluk alsın
acemiperi benim iki-üç gündür kasıklarımda sanki iğne batmalar var, sanki hastalanacakmışım gibi bir rahatsızlık.. bi fikrin var mı hayatım? 17 ekim bat amadaha 10 gün var..
Canım gebelikte batmalar oluyor ama daha 10 gün var diyorsun. Mutlaka adetinin gecikmesini bekle. Erken öğrenmenin sana faydası olmaz. Ağır kaldırma, yediklerine dikkat et, ilaç içme, ani hareketler yapma. Zaten bunları gebelik düşünürken yapman lazım. Biraz daha bekle. Çok sabırsızlanırsan 2-3 gün kala test yapabilirsin. Bazen psikolojik olarak vücut belirtiler yaşayabiliyor. O yüzden çok ümitlendirmek istemem. Bir de yumurtlama döneminde olabilirsin o d ayapar ağrıları. En garantisi beklemek.acemiperi benim iki-üç gündür kasıklarımda sanki iğne batmalar var, sanki hastalanacakmışım gibi bir rahatsızlık.. bi fikrin var mı hayatım? 17 ekim bat amadaha 10 gün var..
Günaydın canım nasılsın bugün?günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gülüm o zaman ilaç alacaksın başka yolu yok. Neden bu kadar çok kusuyorsun anlamadım. Benim de bulantılarım başladı yavaştanHanımlar günaydın tavsiyeleriniz cok güzel ama hepsini denedim cubuk kraker dahıl hiç biri işe yaramadı
Bugün geldim işe gelir gelmez klozetle birleştim zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum 4 günlük raporumda bitti. bakalım bu ayda idare etmeye çalışacağım gittiği yere kadar
Günaydın kızlar
Canım gebelikte batmalar oluyor ama daha 10 gün var diyorsun. Mutlaka adetinin gecikmesini bekle. Erken öğrenmenin sana faydası olmaz. Ağır kaldırma, yediklerine dikkat et, ilaç içme, ani hareketler yapma. Zaten bunları gebelik düşünürken yapman lazım. Biraz daha bekle. Çok sabırsızlanırsan 2-3 gün kala test yapabilirsin. Bazen psikolojik olarak vücut belirtiler yaşayabiliyor. O yüzden çok ümitlendirmek istemem. Bir de yumurtlama döneminde olabilirsin o d ayapar ağrıları. En garantisi beklemek.
Günaydın canım nasılsın bugün?
Gülüm o zaman ilaç alacaksın başka yolu yok. Neden bu kadar çok kusuyorsun anlamadım. Benim de bulantılarım başladı yavaştan
Korunuyor musun şimdi?daha iyi sayılırım cnm
resti çektim zaten
artık ben değil kocam düşünecek ole ama iyiyim keyfim yerinde,
Günaydın kızlar
Canım gebelikte batmalar oluyor ama daha 10 gün var diyorsun. Mutlaka adetinin gecikmesini bekle. Erken öğrenmenin sana faydası olmaz. Ağır kaldırma, yediklerine dikkat et, ilaç içme, ani hareketler yapma. Zaten bunları gebelik düşünürken yapman lazım. Biraz daha bekle. Çok sabırsızlanırsan 2-3 gün kala test yapabilirsin. Bazen psikolojik olarak vücut belirtiler yaşayabiliyor. O yüzden çok ümitlendirmek istemem. Bir de yumurtlama döneminde olabilirsin o d ayapar ağrıları. En garantisi beklemek.
Günaydın canım nasılsın bugün?
Gülüm o zaman ilaç alacaksın başka yolu yok. Neden bu kadar çok kusuyorsun anlamadım. Benim de bulantılarım başladı yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?