- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.761
Evliliğimin ilk zamanları hiçbirini takmazdım. Ama zamanla evde huzursuzluk sebebi oldular. Sessiz kalmayorum artık ben de. Gereken cevabı veriyorum, içimde kalıp üzülmüyorum.
Bugün keseyi görebilirsek müjdeyi vereceğiz ailelere. Tepkileri ne olacak merak ediyorum açıkçası. Özellikle isim mevzusunda.
kaynımla konusurken eşim eltım duymustur elbet insan düşünceli olur cagırmaz sinir oldum
Canım işte konuşmanı ona göre yapacaksın. Onlar nasıl gülerek şaka yapıyormuş gibi laf sokuyorsa sen de bir punduna getirip diyeceksin. Kırıcı olmadan, yaralamadan. Herkes duracağı yeri bilsin. Yoksa şaşırıyorlar yolu, senin hayatın ama onlar plan yapıyor kafasına göre. Eş de burada çok önemli.inşallah canım göreceksin hayırlısıyla. ben de bu ara biraz sesimi çıkarmayaa başladım ama bu sefer de gittkçe kötü gelin oluyorum ben konuşmaya başladıkçaa bunlar daha da ileri gidiyolar. eşim de annesine çok düşkündür yyanında 2 ağlayıp duygu sömürüsü yapıyo sonra al bakalım ben suçlu oluyorum. bi de düşünün ben yaşadığım şehirden başka bir yere gelin geldim ailem çok uzakta eşim de böyle yapınca iyice çıkmaza giriyorum. ne olacak bu halim bilmiyorum..
Canım işte konuşmanı ona göre yapacaksın. Onlar nasıl gülerek şaka yapıyormuş gibi laf sokuyorsa sen de bir punduna getirip diyeceksin. Kırıcı olmadan, yaralamadan. Herkes duracağı yeri bilsin. Yoksa şaşırıyorlar yolu, senin hayatın ama onlar plan yapıyor kafasına göre. Eş de burada çok önemli.
Benim eşim şöyle yaklaşıyor. "sen yanlış anlamışsındır, kadının kötü bir niyeti yok". Bariz suçluysa eğer "aman yaşlı kadın işte he de geç, gül geç". Yarısını görmedim, yarısını duymadım ama bir yerden sonra yaylarım gevşedi. O kadar olumlu bakamıyorum artık. Ortada fol yok yumurta yokken doğum yapacağım hastaneyi ayarlamış "doğumunu orda yaptırırız" diyor bana.Bakalım haberi alınca ne yapacak
Canım işte konuşmanı ona göre yapacaksın. Onlar nasıl gülerek şaka yapıyormuş gibi laf sokuyorsa sen de bir punduna getirip diyeceksin. Kırıcı olmadan, yaralamadan. Herkes duracağı yeri bilsin. Yoksa şaşırıyorlar yolu, senin hayatın ama onlar plan yapıyor kafasına göre. Eş de burada çok önemli.
Benim eşim şöyle yaklaşıyor. "sen yanlış anlamışsındır, kadının kötü bir niyeti yok". Bariz suçluysa eğer "aman yaşlı kadın işte he de geç, gül geç". Yarısını görmedim, yarısını duymadım ama bir yerden sonra yaylarım gevşedi. O kadar olumlu bakamıyorum artık. Ortada fol yok yumurta yokken doğum yapacağım hastaneyi ayarlamış "doğumunu orda yaptırırız" diyor bana.Bakalım haberi alınca ne yapacak
Günaydın hanımlar,
şimdi Gamzeyle haberleştim, sonuç sormak için. Bebişi kaybetmiş. kanamsı olmuş c.tesi günü. Hayırlısı ne diyelim... sağlık olsun. üzüldüm
çoook üzüldüm yaaatüh, kendisi de nasıl üzülmüştür... tekrar nasip olur inşallah...
Bana isim söylediler zaten. KP çok istemiş bir ismi de eltimler koymamış. Şimdi onun ikinci çocuğa d karışamıyorlar. Bana karışmaya hiç hakları yok. Ben eşime diyorum zaten erkek olunca bu, kız olunca bu. sabah yine karnım ağrıyordu akşam da dondum bir sürü sıkıntı çektim. Dedim ki ben bu kadar eziyetini çekiyorum ben koyucam çocuğumun ismini. Bir şey demiyor. Çok ısrarlı olduğumu görüyor. İş ciddiye binince ne yapar bilmem.acemi peri inşallah keseyi görürsünüz isim konusuna gelince benim kayınvalıdem bana laf söylemişti fol yok yumurta yok evlılıgımın ilk aylarında kucuk eltiminkine isim koymus tüm torunlarına koyuyor zaten sıra bendeymiş bakalım ne olcak cinsiyetnı ogrendıgımızde
Ah canım benim de hiç öyle huylarım yoktur. Hatta herkese ikinci şansı veririm, yanlış anlamışımdır bir açıklaması vardır derim. Ama insana öyle bir öğretiyorlar ki.seninki de çok fenaymış daha hamile olduğunun bilmeden ne hastanesi ayarlıyo ilginç gerçekten:)) ben de ya susuyorum içimde kendi kendimi yiyorum ya da konuşursam da öyle gülerek şakayla söyleyemiyorum fevri davranıyorum huyum böyle işte özeniyorum yapabilenlere ama çaktırmadan laf sokabilen biri değilim hiç öyle.
benim eşim de öyle bişey anlatoyorum mesela eminim ama yüzde yüz haklı olduğuma eşimin verdiği cevaba bak annem de ne yapsa sana batıyo.. en iyi söylediği şey tamam annemin de hataları olabilir ama sen de çok büyütüyosun. byle yai eşimden biraz destek alabilsem daha güçlü olucam ama böyle olunca da çok yalnız hissediyorum..
Bana isim söylediler zaten. KP çok istemiş bir ismi de eltimler koymamış. Şimdi onun ikinci çocuğa d karışamıyorlar. Bana karışmaya hiç hakları yok. Ben eşime diyorum zaten erkek olunca bu, kız olunca bu. sabah yine karnım ağrıyordu akşam da dondum bir sürü sıkıntı çektim. Dedim ki ben bu kadar eziyetini çekiyorum ben koyucam çocuğumun ismini. Bir şey demiyor. Çok ısrarlı olduğumu görüyor. İş ciddiye binince ne yapar bilmem.
Ah canım benim de hiç öyle huylarım yoktur. Hatta herkese ikinci şansı veririm, yanlış anlamışımdır bir açıklaması vardır derim. Ama insana öyle bir öğretiyorlar ki.
Bizde telefon sıkıntısı oluyor. Neymiş efendim 2-3 günde bir ben arayacakmışım, eşim arar ben konuşursam olmuyor, eşim kendi arar konuşursa hiç olmuyormuş. Ben kendim açackmışım telefonu hem kv hem kp, abi, elti falan ben arayacakmışım. Vurdum yumruğu masaya, delirtme beni dedim eşime. Kv ve Kp de denk geldi "biz evlendik artık, ha ben ha o, ayrı gayrı olur mu artık hiç öyle şey, küsene ben daha çok küsüyorum, beni kimse aramıyor" dedim o oldu. Biliyorum cadıyım ama hakedene böyle olucan
Bana isim söylediler zaten. KP çok istemiş bir ismi de eltimler koymamış. Şimdi onun ikinci çocuğa d karışamıyorlar. Bana karışmaya hiç hakları yok. Ben eşime diyorum zaten erkek olunca bu, kız olunca bu. sabah yine karnım ağrıyordu akşam da dondum bir sürü sıkıntı çektim. Dedim ki ben bu kadar eziyetini çekiyorum ben koyucam çocuğumun ismini. Bir şey demiyor. Çok ısrarlı olduğumu görüyor. İş ciddiye binince ne yapar bilmem.
Ah canım benim de hiç öyle huylarım yoktur. Hatta herkese ikinci şansı veririm, yanlış anlamışımdır bir açıklaması vardır derim. Ama insana öyle bir öğretiyorlar ki.
Bizde telefon sıkıntısı oluyor. Neymiş efendim 2-3 günde bir ben arayacakmışım, eşim arar ben konuşursam olmuyor, eşim kendi arar konuşursa hiç olmuyormuş. Ben kendim açackmışım telefonu hem kv hem kp, abi, elti falan ben arayacakmışım. Vurdum yumruğu masaya, delirtme beni dedim eşime. Kv ve Kp de denk geldi "biz evlendik artık, ha ben ha o, ayrı gayrı olur mu artık hiç öyle şey, küsene ben daha çok küsüyorum, beni kimse aramıyor" dedim o oldu. Biliyorum cadıyım ama hakedene böyle olucan
Annedir, babanne olacak, tabi ki isim tavsiye edebilir hatta beğenirsek koyarız ismi. Ama ben bunu istiorum bu olsun diyemez. kendi çocuklarına koysaymış. Ben çocuğuma isim koyamazsam eğer ne zaman tadacağım bu duyguyu? Söyledikleri isimler de biri kp ismi, diğeri kp annesinin ismi ve çok demode, söylenmesi zor isimler.zaten isim konusunda iyice saçmalıyolar o ne öyle? benimki de daha fol yok yumurta yok daha yeni evliyiz bitane programda isim duymuş da torunumun ismi bu olsun diye tutturmuştıu. hı dedim geçtim ciddiye binerse nolur bilmiyorum öyle kolay susmam ne o öyle ben doğurucam sancısını ben çekicem adını o koyacak. isim bence de annenin hakkı ama eşle ortak alınır o karar anne babayla k.valideyle değil.
Kusarak acılar çekerek büyüyor bebişin, isim koymak en doğal hakkınbende asla izin vermem karışmalarına
Annedir, babanne olacak, tabi ki isim tavsiye edebilir hatta beğenirsek koyarız ismi. Ama ben bunu istiorum bu olsun diyemez. kendi çocuklarına koysaymış. Ben çocuğuma isim koyamazsam eğer ne zaman tadacağım bu duyguyu? Söyledikleri isimler de biri kp ismi, diğeri kp annesinin ismi ve çok demode, söylenmesi zor isimler.
Kusarak acılar çekerek büyüyor bebişin, isim koymak en doğal hakkın
5 gün var kasık ağrısı ve depresif ruh hali gerginlik. göğüsler şiş ve adet sancısına benzer ağrı devam. kırmızıların mı hazırlığı acaba bunlar çok sıkıldım artık ümit etmeye mecalim de yok daha dün gece birbirimize girdik eşimle. napıcam ben yaa.?
Anlaşılan her evde harp varmış bu hafta sonu sadece ben değilmişim basbas bagıran apartmanı inleten
ya hayır yaa neden ki ama risk var diyodu zehirleme falan demişti içeriğini de soramadım üzmemek için kendisine onunla mı ilgili? hayırlısı olsun inşallah iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?