Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm sen iyi ol daha bebekler doğurursun
bitanem benim aklım sende kaldı çok merak ettim aradım ama bilemedim sonra çok uzun çaldırmadım ondan
iyi ol sen yetrki hayırlısı böyleymiş
sanki sen değilde ben yaşadım bunları inan o kadar üzüldüm sen benim kader ortağımdın ama iyi olacak herşey

süper süper iyi olmuş
ya senle konuştuktan sonra gamzeyi aradım ama falzla çaldırmadım mesaj attım sonra ama onu çok merak ediyorum haber alırsan bana da litfen haber ver
aklım onda kaldı ya

bugün öğleden sonra eve çıkacakmış, çok kan kaybetmiş. ben smste yat uyu biraz sonra ararım seni dedim. akşam biraz işlerimde sakinlesin öyle ararım telefonlardan nesef alamıyorum şuan :).
görüşünce sana da bilgi veririm canım.

canım benim.. şimdi dinlen biraz.
sonra yine anneliğe hazırlayacaz seni hiç merak etme :)

canım hepimiz aynı çaba içindeyiz yalnız değilsin. umutla devam :))

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki üzme kendini. iyi ol da allah yine verir inşallah.

İnşallah canım inşallah tek umudumuz tek sığınağım Allahım zaten Allahım yalnız bırakmasın

amin hepimiz bak senin gibiyiz yaşamayn anlamaz cnm
olsa elbet başka türlü dertler çıkar belki ama şuda muhakkakı ki olmaması çok acı
kimimiz aylarca kimimiz yıllarcca arıyoruz
bazımız bulup kaybediyoruz
ama burda destek oluyruz biribirimize
dışarda karşılıklı konuştuğun insanlar anlamazken burdaki arkadaşların can oluyo sana
hoş geldin o yüzden bizim sıcak yuvamıza

zaten bu tartışmalar hep yumurtalama gününe denk geliyor..Sonra bir ay boşa gidiyor sinir oluyorum..
Biraz burnu sürtsün iy yapıyorsun

dikkat et kendine canım

Geçmiş olsun canım..Sağlığın yerinde olsunda bebeğin yeniden seni bulur

canım ne güzel anlatmışsın ya gerçekten öyle nasıl oluyosa oluyo canım ciğerim dediğin insanlar seni anlamazken ve en çok canını en sevdiklerin yakarken burada hiç yüzünü bile görmediğin biri derdini anlayıp içini ferahlatabiliyor.

zaten bu tartışmalar hep yumurtalama gününe denk geliyor..Sonra bir ay boşa gidiyor sinir oluyorum..
Biraz burnu sürtsün iy yapıyorsun

ya sorma ona bende acayip bozuluyorum gitti yine bir ay daha die
ama o beni korunuyo sanıyo su an aslında gerçekten korunacaktım acayip kızmıştım
ama gamzeye söz verdim o yüzden içmiyorum hapları
onada ayrı bozuk zaten kocam ama yapacak bişey yok bunun sadece benim değil ikimizin savaşı olduğunu anlması lazım

aynen ole bebeğimiz yok ya herkese sakız olduk
her derdinde yanında olduğun insanlar atıyo once kazıgı sana
o yüzden burası çok sıcak çok seviyorum buraya

aynen ole cnm
can dediklerin atıyo zaten önece kazığı

aynen ole cnm
can dediklerin atıyo zaten önece kazığı

Çok geçmiş olsun kendıne cok dikkat et hayırlısı böyleymiş ama yine sana tutunacak bebeğinn emin ol Rabbim bize hayırlısını sağlıklısını versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…