- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.801
mrb kızlar. evdeyim dinleniyorum. sizi merakta bırakmamak için 5 dk girdim nete.
evet çok üzgünüm. bugün taburcu oldum. canımdan can gitti benim umudum olmuştu. yapacak bişeyim yok artık. doktorum bugün gebeliğini çok geciktirmemen lazım dedi. rahim filmi istedi. kanama durunca gidicem. özel testler yaptı. sanırım pıhtı atmış bebeğime. cumartesi günü kendini bırakıverdi işte. öyle olmasaymış beni zehirliyormuş yavaş yavaş. şimdi iyi sayılırım. sadece bir kaç gün biraz zor olacak benim için. canım çok yandı. cumartesi gece 3 te kürtaja girdik. kan kaybım çok olduğu için bırakmadılar hemen. kanama azalınca geldim eve.iyi olucak herşey. eşim sağolsun hep yanımda.
işe döner dönmez yazıcam size. şimdi yine yatağa dönmem lazım. hepinizi öpüyorum
süper süper iyi olmuş
ya senle konuştuktan sonra gamzeyi aradım ama falzla çaldırmadım mesaj attım sonra ama onu çok merak ediyorum haber alırsan bana da litfen haber ver
aklım onda kaldı ya
mrb kızlar. evdeyim dinleniyorum. sizi merakta bırakmamak için 5 dk girdim nete.
evet çok üzgünüm. bugün taburcu oldum. canımdan can gitti benim umudum olmuştu. yapacak bişeyim yok artık. doktorum bugün gebeliğini çok geciktirmemen lazım dedi. rahim filmi istedi. kanama durunca gidicem. özel testler yaptı. sanırım pıhtı atmış bebeğime. cumartesi günü kendini bırakıverdi işte. öyle olmasaymış beni zehirliyormuş yavaş yavaş. şimdi iyi sayılırım. sadece bir kaç gün biraz zor olacak benim için. canım çok yandı. cumartesi gece 3 te kürtaja girdik. kan kaybım çok olduğu için bırakmadılar hemen. kanama azalınca geldim eve.iyi olucak herşey. eşim sağolsun hep yanımda.
işe döner dönmez yazıcam size. şimdi yine yatağa dönmem lazım. hepinizi öpüyorum
Merhaba arkadaşlar
Ne güzel pozitifsiniz bende sizin bu pozitifliğinizden faydalanmak istiyorum çok ihtiyacım var
Bugün eşimin 2.spermogram test sonucunu aldık yine hüsran testesteronda düşük çıktı
Ve harika bir durumdur ki bugün kuzenimin bebişi doğdu onun adına çok sevinmeme rağmen kimse bilmediği için herkesin Allah sana da nasip etsin dualarını gözyaşlarımı içime akıtarak ve yüzüme koca bir gülümseme maskesi takarak dinlemek zorunda kalıyorum
Özellikle bugün çok yorulduğumu hissediyorum
canım benim.. şimdi dinlen biraz.
sonra yine anneliğe hazırlayacaz seni hiç merak etme :)
canım hepimiz aynı çaba içindeyiz yalnız değilsin. umutla devam :))
İnşallah canım inşallah tek umudumuz tek sığınağım Allahım zaten Allahım yalnız bırakmasın
öyle cnm ama ben fena atardayım bu aralar tirp atıyorum
kesinlikle dokundurmuyorum kendime
vermiyorum ya şimdide kıymetli oldu
bazen sinirleniyo bazende yumuşak davranarak gönlümü almaya çalışıyo ama uzatıcam bıraz
galiba dünde yumurtladım beyaz akıntım başladı
geçti artık dün pıhtılasmıs bir akıntı geldi benden korktum kahverengı gıbıydı aglamaya basladım doktor kanaman yoksa sorun yok demişti kanaman oluncadirek gel demıstı ama kanamada yok her sey yolundadır inşşş
amin hepimiz bak senin gibiyiz yaşamayn anlamaz cnm
olsa elbet başka türlü dertler çıkar belki ama şuda muhakkakı ki olmaması çok acı
kimimiz aylarca kimimiz yıllarcca arıyoruz
bazımız bulup kaybediyoruz
ama burda destek oluyruz biribirimize
dışarda karşılıklı konuştuğun insanlar anlamazken burdaki arkadaşların can oluyo sana
hoş geldin o yüzden bizim sıcak yuvamıza
zaten bu tartışmalar hep yumurtalama gününe denk geliyor..Sonra bir ay boşa gidiyor sinir oluyorum..
Biraz burnu sürtsün iy yapıyorsun
canım ne güzel anlatmışsın ya gerçekten öyle nasıl oluyosa oluyo canım ciğerim dediğin insanlar seni anlamazken ve en çok canını en sevdiklerin yakarken burada hiç yüzünü bile görmediğin biri derdini anlayıp içini ferahlatabiliyor.
canım ne güzel anlatmışsın ya gerçekten öyle nasıl oluyosa oluyo canım ciğerim dediğin insanlar seni anlamazken ve en çok canını en sevdiklerin yakarken burada hiç yüzünü bile görmediğin biri derdini anlayıp içini ferahlatabiliyor.
Günaydın kızlar
Canım gebelikte batmalar oluyor ama daha 10 gün var diyorsun. Mutlaka adetinin gecikmesini bekle. Erken öğrenmenin sana faydası olmaz. Ağır kaldırma, yediklerine dikkat et, ilaç içme, ani hareketler yapma. Zaten bunları gebelik düşünürken yapman lazım. Biraz daha bekle. Çok sabırsızlanırsan 2-3 gün kala test yapabilirsin. Bazen psikolojik olarak vücut belirtiler yaşayabiliyor. O yüzden çok ümitlendirmek istemem. Bir de yumurtlama döneminde olabilirsin o d ayapar ağrıları. En garantisi beklemek.
Bir yandan bu ay olmasını çok istiyorum çünkü sonraki aylar iş yüzünden sıkıntılı olacak biraz. bir yanda da sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum , hiç ihtimal vermiyorum yani. her kıpırtıyı yoruyoruz işte.. yumurtalam zamanım geçti 4-5 gün geçti sanırım ama bekleyecez tabi. çok ta ümit dolu olmak istemiyorum. :?
Günaydın kızlar
Canım gebelikte batmalar oluyor ama daha 10 gün var diyorsun. Mutlaka adetinin gecikmesini bekle. Erken öğrenmenin sana faydası olmaz. Ağır kaldırma, yediklerine dikkat et, ilaç içme, ani hareketler yapma. Zaten bunları gebelik düşünürken yapman lazım. Biraz daha bekle. Çok sabırsızlanırsan 2-3 gün kala test yapabilirsin. Bazen psikolojik olarak vücut belirtiler yaşayabiliyor. O yüzden çok ümitlendirmek istemem. Bir de yumurtlama döneminde olabilirsin o d ayapar ağrıları. En garantisi beklemek.
Bir yandan bu ay olmasını çok istiyorum çünkü sonraki aylar iş yüzünden sıkıntılı olacak biraz. bir yanda da sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum , hiç ihtimal vermiyorum yani. her kıpırtıyı yoruyoruz işte.. yumurtalam zamanım geçti 4-5 gün geçti sanırım ama bekleyecez tabi. çok ta ümit dolu olmak istemiyorum. :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?