- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.821
çok sıkıcı bir gün gerçektennn bunaldım mide bulantısından
ya senin hamilelikte çok zor geçiyo be daisy b
bi rahatlasaydın hayırlısıyla
daha ne kadar devam edecek acaba kaç aydan sonra kesiliyo ki bulantılar
doktor 4ay dedi kimisi ben sonuna kadar mide bulantısı kusma yasıyor diyorrr herkesın yapısı farklı
İnşllah anlar canım.ya sorma ona bende acayip bozuluyorum gitti yine bir ay daha die
ama o beni korunuyo sanıyo su an aslında gerçekten korunacaktım acayip kızmıştım
ama gamzeye söz verdim o yüzden içmiyorum hapları
onada ayrı bozuk zaten kocam ama yapacak bişey yok bunun sadece benim değil ikimizin savaşı olduğunu anlması lazım
İnşallah hayırlı haberlerini alırızkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr adetım 1 gun gecıktı ıns hamıleyımdır adet olmam ya :)))
15'te randevum.Birazdan çıkarım. Heyecan var, hafif korku var, ümit var. Karışığım birazKızlar haftasonu ne olmuş bu kadar ya gülümsün,daisy,soğansuyu...(Havalarda tartışma bulutları gezmiş)
Gamzeye çok üzüldüm.İnşallah kendini çabuk toparlar..
Acemiperi ne zaman gidiyorsun doktora
Aferin işte böyle pozitif ol ki enerji olsun ikinize deKızlar ben çocuk konusunda yöntemi değiştirdim.
Daha önce sürekli olumsuzdum sanırım eşimede ters tepti galiba? sürekli böyle çocuğumuz olmaz, tüp bebek yapalım, bu ya olmazsa? filan derken aslında hata yapmışım dedim.
şimdi sürekli güzel şeylerden bahsediyorum artık. bu ay hamilemiyim acaba? düşünsene ya ikiz olursa? annenler nasıl tepki verecek acaba? bebeğimizin haberini alınca kime nasıl duyursak.. fila filan.. derken baktım bizim ki durup durup bebeğimiz şöyle olsa bebeğimiz böyle olsa... baya havaya girdi sanki :?
Bu durumları ben yaşadım canım hep söylerim. Onun sevinci ayrı senin hüznün ayrı. İnşallah o sevinci sen de yaşarsınMerhaba arkadaşlar
Ne güzel pozitifsiniz bende sizin bu pozitifliğinizden faydalanmak istiyorum çok ihtiyacım var
Bugün eşimin 2.spermogram test sonucunu aldık yine hüsran testesteronda düşük çıktı
Ve harika bir durumdur ki bugün kuzenimin bebişi doğdu onun adına çok sevinmeme rağmen kimse bilmediği için herkesin Allah sana da nasip etsin dualarını gözyaşlarımı içime akıtarak ve yüzüme koca bir gülümseme maskesi takarak dinlemek zorunda kalıyorum
Özellikle bugün çok yorulduğumu hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bu da bir imtihan. En kısa sürede iyileşirsin ve güzel haberlerle gelirsin bize inşallahmrb kızlar. evdeyim dinleniyorum. sizi merakta bırakmamak için 5 dk girdim nete.
evet çok üzgünüm. bugün taburcu oldum. canımdan can gitti benim umudum olmuştu. yapacak bişeyim yok artık. doktorum bugün gebeliğini çok geciktirmemen lazım dedi. rahim filmi istedi. kanama durunca gidicem. özel testler yaptı. sanırım pıhtı atmış bebeğime. cumartesi günü kendini bırakıverdi işte. öyle olmasaymış beni zehirliyormuş yavaş yavaş. şimdi iyi sayılırım. sadece bir kaç gün biraz zor olacak benim için. canım çok yandı. cumartesi gece 3 te kürtaja girdik. kan kaybım çok olduğu için bırakmadılar hemen. kanama azalınca geldim eve.iyi olucak herşey. eşim sağolsun hep yanımda.
işe döner dönmez yazıcam size. şimdi yine yatağa dönmem lazım. hepinizi öpüyorum
amin hepimiz bak senin gibiyiz yaşamayn anlamaz cnm
olsa elbet başka türlü dertler çıkar belki ama şuda muhakkakı ki olmaması çok acı
kimimiz aylarca kimimiz yıllarcca arıyoruz
bazımız bulup kaybediyoruz
ama burda destek oluyruz biribirimize
dışarda karşılıklı konuştuğun insanlar anlamazken burdaki arkadaşların can oluyo sana
hoş geldin o yüzden bizim sıcak yuvamıza
Sağol canım tşk ederim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder Allahım
bazen bi ümitleniyorum yaşama olumlu gözlerle bakıyorum bazen de sanki hiç mutlu olamiycakmışım anne de olamicakmışım gibi hissediyorum. allahım herkese yaşatsın o mutluluğu annelik duygusunu sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin her isteyene.
O duygu bende de çok oluyordu. Dönüp bakınca 4 ayda ne kadar çok yıpratmışım kendimi diyorumbazen bi ümitleniyorum yaşama olumlu gözlerle bakıyorum bazen de sanki hiç mutlu olamiycakmışım anne de olamicakmışım gibi hissediyorum. allahım herkese yaşatsın o mutluluğu annelik duygusunu sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin her isteyene.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız
15'te randevum.Birazdan çıkarım. Heyecan var, hafif korku var, ümit var. Karışığım biraz
Aferin işte böyle pozitif ol ki enerji olsun ikinize de
Bu durumları ben yaşadım canım hep söylerim. Onun sevinci ayrı senin hüznün ayrı. İnşallah o sevinci sen de yaşarsın
Çok geçmiş olsun canım. Bu da bir imtihan. En kısa sürede iyileşirsin ve güzel haberlerle gelirsin bize inşallah
ya bişey var galiba formda yazıyorum gitmiyo sonra aynı cavap 3 4 kere çıkıyo
evet benim hep öyle. önce sayfa görüntülenmiyor diyor sonra da 2 tane atıyor :)
bazen bi ümitleniyorum yaşama olumlu gözlerle bakıyorum bazen de sanki hiç mutlu olamiycakmışım anne de olamicakmışım gibi hissediyorum. allahım herkese yaşatsın o mutluluğu annelik duygusunu sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin her isteyene.
ya sorma ona bende acayip bozuluyorum gitti yine bir ay daha die
ama o beni korunuyo sanıyo su an aslında gerçekten korunacaktım acayip kızmıştım
ama gamzeye söz verdim o yüzden içmiyorum hapları
onada ayrı bozuk zaten kocam ama yapacak bişey yok bunun sadece benim değil ikimizin savaşı olduğunu anlması lazım
sana bunu göndermek istedim
daha doğrusu hepimize
Can DÜNDAR "Kadın Olmak"
Kadın Olmak!...
Bir kadın çocuktur aslında Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını Ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez. Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..
Bir kadın güçlüdür aslında...
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. İster ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın sevgidir aslında...
İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever; ama, tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer alamazsınız. Her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri acımak" duygusudur.
Bir kadın yalnızdır aslında...
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız, onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.
Bir kadın çılgındır aslında...
Neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez. Üreticiliğinin sınırı yoktur ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler. Hoyratça harcamaz üreticiliğini. Sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz!
............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!!
....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!
kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!!
AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...
Korunsun diye...!!!
KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!
Can DÜNDAR
O duygu bende de çok oluyordu. Dönüp bakınca 4 ayda ne kadar çok yıpratmışım kendimi diyorum
Ben çıkıyorum kızlar dua edin
iyi yapıyorsun. :) belki süpriz olur. ''hay allah korunuyordum ama'' dersin
bende korunmayacam zaten bünyem dinlensin diye 4-5 ay geçiyor...
derdi olan korunsun arkadaş! benim bebekle derdim yok gelebilir yani...
çok sıkıcı bir gün gerçektennn bunaldım mide bulantısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?