Ilk çocuğunu düşünenler...

bizim batlarımız aynı ya..Senin yorumlarını görünce kendimde belirti arıyorum

Dün göğüslerimin sanki normalden daha dolgun olduğunu düüşündüm.Elimle yokladım zorla acıyo gibi hissettim..Ne o kasıklarımmı ağrıyor ne

Sanırım deliriyorum

sadece delirdim boswer , düğüne helim yok gidemicem dediğim halde yanlız bırakıldım üstelik avrupa yakasına anadolu yakasına gecıcek adam cagırılıyor karısı evde yanlıs karısına bir sey soylenmıyor ama dış kapının mandalıyız ya hani. Birden tasınmaya karar verılmış ve tasındılar işte sonuc gecenın bir yarısı birbirimize girdik.

hayırdır nie girdiniz birbirinizse

Yüzümden direk anlasılıyor neye yaradıkı kendımı yırttım bagırdım ettım , sonra yattık barıstık neye yaradı sonuc ben etkılendım

Anlaşılan her evde harp varmış bu hafta sonu sadece ben değilmişim basbas bagıran apartmanı inleten

keşke kimseye hissettirmemeyi başarabilsek evin içinde yaşanan 2 kişi arasında kalabilse acemi perinin de dediği gibi. sinirini de üzgünlüğünü de kimseye göstermemek lazım aslında mesela sen eltine kızmışsın onu gördüğünde hiçbişey olmamış gibi davranabilirsen onu umursadığını ve seni üzebildiğini hissettirmesen amacına ulaşamamış olacak. ben de öyle kvalideme umursamaz davransam şakayla karışık söylemek istediklerimi söyleyebilsem fevri davranmadan o da amacına ulaşamamış olacak. babam da hep kan kussan da kızılcık şerbeti içtim de der mesela. zayıf yönlerini dışarıya göstermemek lazım keşke başarabilsek...

Bazı insanlar sadece kendilerini düşünüyor malesef..Bu durumda eşinin uyarması gerekirdi..Sende takmamaya çalış bebeğini hisset onu düşün bu durumlarda

Yüzümden direk anlasılıyor neye yaradıkı kendımı yırttım bagırdım ettım , sonra yattık barıstık neye yaradı sonuc ben etkılendım

yazdığım gitmedi sandım silinmişti de tekrar aynı şeyleri yazdım meğer gitmiş:))

ya bırak konuşsun dursun sen boşver he de geç yine bildiğini oku
biraz zaman alıyo ama zamanla yapıyo insan

Ben temizlikten başımı kaldırıp kavga konusu bulamadım :))

ŞAka bir yana oluyor böyle tartışmalar.En önemlisi en az hasarla çıkmak

öyle cnm ama ben fena atardayım bu aralar tirp atıyorum
kesinlikle dokundurmuyorum kendime
vermiyorum ya şimdide kıymetli oldu
bazen sinirleniyo bazende yumuşak davranarak gönlümü almaya çalışıyo ama uzatıcam bıraz
galiba dünde yumurtladım beyaz akıntım başladı

Kızlar ben çocuk konusunda yöntemi değiştirdim.
Daha önce sürekli olumsuzdum sanırım eşimede ters tepti galiba? sürekli böyle çocuğumuz olmaz, tüp bebek yapalım, bu ya olmazsa? filan derken aslında hata yapmışım dedim.
şimdi sürekli güzel şeylerden bahsediyorum artık. bu ay hamilemiyim acaba? düşünsene ya ikiz olursa? annenler nasıl tepki verecek acaba? bebeğimizin haberini alınca kime nasıl duyursak.. fila filan.. derken baktım bizim ki durup durup bebeğimiz şöyle olsa bebeğimiz böyle olsa... baya havaya girdi sanki :?

hı çok güzel peki çalışmlara yaklaşımı değiştimi
yani daha isteklimi
aman bende küsüm ya kıymete bindi evde köşe kapmaca oyandık dün
vermiyorum ya şimdi kıymetli
ama vermiyecem azcık anlasın
ama red edilmek çok zoruna gidiyo acayip atarda

Bazı insanlar sadece kendilerini düşünüyor malesef..Bu durumda eşinin uyarması gerekirdi..Sende takmamaya çalış bebeğini hisset onu düşün bu durumlarda

geçti artık dün pıhtılasmıs bir akıntı geldi benden korktum kahverengı gıbıydı aglamaya basladım doktor kanaman yoksa sorun yok demişti kanaman oluncadirek gel demıstı ama kanamada yok her sey yolundadır inşşş

onun içinde başka yöntem buldum. :)) şimdi bana yanaşmasını beklemden ve görev değişmiş gibi gün için sms atıyorum seni özledim filan diye akşama sinyal veriyorum.. :)) akşam olunca şansı olmuyor tabi bide dün baya konuştum. güzel bi şekide. seni çok seviyorum bana dokunduğunda çok mutlu oluyorum, kendimi iyi hissediyorum. seninle karı-koca da olsak, arkadaşça da yaşasak senisiz bir hayat istemiyorum, seninle olacam dedim. ama eğer karı koca olamaıyorsakta bana bir bebiş verki sana olan büyük sevgimi onada verip bölüştüreyim böyle acı çekmeyeyim dedim...
bütün gece sevgiyle uyuduk :)))))

bence bu günleri değerlendir. hazır yanışıyormuşta :)))

Merhaba arkadaşlar
Ne güzel pozitifsiniz bende sizin bu pozitifliğinizden faydalanmak istiyorum çok ihtiyacım var
Bugün eşimin 2.spermogram test sonucunu aldık yine hüsran testesteronda düşük çıktı
Ve harika bir durumdur ki bugün kuzenimin bebişi doğdu onun adına çok sevinmeme rağmen kimse bilmediği için herkesin Allah sana da nasip etsin dualarını gözyaşlarımı içime akıtarak ve yüzüme koca bir gülümseme maskesi takarak dinlemek zorunda kalıyorum
Özellikle bugün çok yorulduğumu hissediyorum

süper süper iyi olmuş
ya senle konuştuktan sonra gamzeyi aradım ama falzla çaldırmadım mesaj attım sonra ama onu çok merak ediyorum haber alırsan bana da litfen haber ver
aklım onda kaldı ya

mrb kızlar. evdeyim dinleniyorum. sizi merakta bırakmamak için 5 dk girdim nete.
evet çok üzgünüm. bugün taburcu oldum. canımdan can gitti benim umudum olmuştu. yapacak bişeyim yok artık. doktorum bugün gebeliğini çok geciktirmemen lazım dedi. rahim filmi istedi. kanama durunca gidicem. özel testler yaptı. sanırım pıhtı atmış bebeğime. cumartesi günü kendini bırakıverdi işte. öyle olmasaymış beni zehirliyormuş yavaş yavaş. şimdi iyi sayılırım. sadece bir kaç gün biraz zor olacak benim için. canım çok yandı. cumartesi gece 3 te kürtaja girdik. kan kaybım çok olduğu için bırakmadılar hemen. kanama azalınca geldim eve.iyi olucak herşey. eşim sağolsun hep yanımda.
işe döner dönmez yazıcam size. şimdi yine yatağa dönmem lazım. hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…