- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.781
5 gün var kasık ağrısı ve depresif ruh hali gerginlik. göğüsler şiş ve adet sancısına benzer ağrı devam. kırmızıların mı hazırlığı acaba bunlar çok sıkıldım artık ümit etmeye mecalim de yok daha dün gece birbirimize girdik eşimle. napıcam ben yaa.?
Kızlar haftasonu ne olmuş bu kadar ya gülümsün,daisy,soğansuyu...(Havalarda tartışma bulutları gezmiş)
Gamzeye çok üzüldüm.İnşallah kendini çabuk toparlar..
Acemiperi ne zaman gidiyorsun doktora
5 gün var kasık ağrısı ve depresif ruh hali gerginlik. göğüsler şiş ve adet sancısına benzer ağrı devam. kırmızıların mı hazırlığı acaba bunlar çok sıkıldım artık ümit etmeye mecalim de yok daha dün gece birbirimize girdik eşimle. napıcam ben yaa.?
tatlım bende bu kayınvalide varken bizim kavgamız eksik olmaz. ama senin karnında bi can büyüyo onu düşünerek kendini rahatlatmalısın biliyorum çok zor ama eltini çok umursama umursuyosan da sakın ona hissettirme kendini bi halt sanmasın seni üzebildiğini düşündütme. ben yapamıyorum kızgınken moralim bozukken gülücükler saçamıyorum mutlaka yansıyo ruh halim karşımdakine. ama acemi perinin dediği gibi dışarıya yansıtmamak lazım. keşke mümkün olsa. babam de hep kan kussan da kızılcık şerbeti itim de der mesela.
Anlaşılan her evde harp varmış bu hafta sonu sadece ben değilmişim basbas bagıran apartmanı inleten
Kızlar haftasonu ne olmuş bu kadar ya gülümsün,daisy,soğansuyu...(Havalarda tartışma bulutları gezmiş)
Gamzeye çok üzüldüm.İnşallah kendini çabuk toparlar..
Acemiperi ne zaman gidiyorsun doktora
sadece delirdim boswer , düğüne helim yok gidemicem dediğim halde yanlız bırakıldım üstelik avrupa yakasına anadolu yakasına gecıcek adam cagırılıyor karısı evde yanlıs karısına bir sey soylenmıyor ama dış kapının mandalıyız ya hani. Birden tasınmaya karar verılmış ve tasındılar işte sonuc gecenın bir yarısı birbirimize girdik.
Yüzümden direk anlasılıyor neye yaradıkı kendımı yırttım bagırdım ettım , sonra yattık barıstık neye yaradı sonuc ben etkılendım
keşke kimseye hissettirmemeyi başarabilsek evin içinde yaşanan 2 kişi arasında kalabilse acemi perinin de dediği gibi. sinirini de üzgünlüğünü de kimseye göstermemek lazım aslında mesela sen eltine kızmışsın onu gördüğünde hiçbişey olmamış gibi davranabilirsen onu umursadığını ve seni üzebildiğini hissettirmesen amacına ulaşamamış olacak. ben de öyle kvalideme umursamaz davransam şakayla karışık söylemek istediklerimi söyleyebilsem fevri davranmadan o da amacına ulaşamamış olacak. babam da hep kan kussan da kızılcık şerbeti içtim de der mesela. zayıf yönlerini dışarıya göstermemek lazım keşke başarabilsek...
ya cnm atarlı bir hafta sonu geçirdik
Ben temizlikten başımı kaldırıp kavga konusu bulamadım :))
ŞAka bir yana oluyor böyle tartışmalar.En önemlisi en az hasarla çıkmak
Kızlar ben çocuk konusunda yöntemi değiştirdim.
Daha önce sürekli olumsuzdum sanırım eşimede ters tepti galiba? sürekli böyle çocuğumuz olmaz, tüp bebek yapalım, bu ya olmazsa? filan derken aslında hata yapmışım dedim.
şimdi sürekli güzel şeylerden bahsediyorum artık. bu ay hamilemiyim acaba? düşünsene ya ikiz olursa? annenler nasıl tepki verecek acaba? bebeğimizin haberini alınca kime nasıl duyursak.. fila filan.. derken baktım bizim ki durup durup bebeğimiz şöyle olsa bebeğimiz böyle olsa... baya havaya girdi sanki :?
Bazı insanlar sadece kendilerini düşünüyor malesef..Bu durumda eşinin uyarması gerekirdi..Sende takmamaya çalış bebeğini hisset onu düşün bu durumlarda
hı çok güzel peki çalışmlara yaklaşımı değiştimi
yani daha isteklimi
aman bende küsüm ya kıymete bindi evde köşe kapmaca oyandık dün
vermiyorum ya şimdi kıymetli
ama vermiyecem azcık anlasın
ama red edilmek çok zoruna gidiyo acayip atarda
öyle cnm ama ben fena atardayım bu aralar tirp atıyorum
kesinlikle dokundurmuyorum kendime
vermiyorum ya şimdide kıymetli oldu
bazen sinirleniyo bazende yumuşak davranarak gönlümü almaya çalışıyo ama uzatıcam bıraz
galiba dünde yumurtladım beyaz akıntım başladı
onun içinde başka yöntem buldum. :)) şimdi bana yanaşmasını beklemden ve görev değişmiş gibi gün için sms atıyorum seni özledim filan diye akşama sinyal veriyorum.. :)) akşam olunca şansı olmuyor tabibide dün baya konuştum. güzel bi şekide. seni çok seviyorum bana dokunduğunda çok mutlu oluyorum, kendimi iyi hissediyorum. seninle karı-koca da olsak, arkadaşça da yaşasak senisiz bir hayat istemiyorum, seninle olacam dedim. ama eğer karı koca olamaıyorsakta bana bir bebiş verki sana olan büyük sevgimi onada verip bölüştüreyim böyle acı çekmeyeyim dedim...
bütün gece sevgiyle uyuduk :)))))
bence bu günleri değerlendir. hazır yanışıyormuşta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?