- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.861
Canlarım ben geldim. Yani biz geldik teyzeleri
Bebeğim gayet sağlıklı şükürler olsun. Rahmimde, kesesinin içinde kalbi pıt pıt atıyor. Henüz kalp atış sesini duyamadık ama kalbinin attığı belli. İlk resmimizi de aldık bugünBabacık da gördü
Allah isteyen herkese nasip etsin. Nihayet rahat bir nefes alıp hamileyim diyebiliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım. Bahtı, yolu açık olur inşallah
Bebeğim gayet sağlıklı şükürler olsun. Rahmimde, kesesinin içinde kalbi pıt pıt atıyor. Henüz kalp atış sesini duyamadık ama kalbinin attığı belli. İlk resmimizi de aldık bugünBabacık da gördü
Allah isteyen herkese nasip etsin. Nihayet rahat bir nefes alıp hamileyim diyebiliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım. Bahtı, yolu açık olur inşallah
Biz kız olsun istiyoruz ama sanırım erkek olacak. teyzem de senin çocuğun olunca erkek olacak diyor. İkisi de kabulümüz. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boşiçimden bir ses oğlun olcak diyor birden içime düştü
Biz kız olsun istiyoruz ama sanırım erkek olacak. teyzem de senin çocuğun olunca erkek olacak diyor. İkisi de kabulümüz. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boş
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Yüklemeye geçti bir iki aya gelecek meleği:)))
gullumsun Beklemede
asyaeren Yüklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede
tamam mı aynen bole olacak sen iyi ol önce gerisi böle çorak söküğü gibi gelecek
bi kere sen bize umut ışık oldun yaşadıklarınla sakın koyuverme kendini
bozuşuruz bak ışığımızı söndürmeye hakkın yok
ben iyiyim gülüm. atlatıcam bunuda. hep dedim ya.rabbim bana öyle kolay vermez. biraz ağlama krizine girdim uyuşturdular iğneyle falan. şimdi kafam çok çabuk dağılıyo kons.olamıyorum ilaçların etkisi geçince nasıl olur bilmiyorum.
ama yeniden başlıycam henüz hiç birşey bitmedi. bitemez.
iyiki varsınız.
Allah yardımcın olsun canım. Duacıyız burada sana. Tez zamanda atlat inşallahben iyiyim gülüm. atlatıcam bunuda. hep dedim ya.rabbim bana öyle kolay vermez. biraz ağlama krizine girdim uyuşturdular iğneyle falan. şimdi kafam çok çabuk dağılıyo kons.olamıyorum ilaçların etkisi geçince nasıl olur bilmiyorum.
iyiki varsınız.
Biz kız olsun istiyoruz ama sanırım erkek olacak. teyzem de senin çocuğun olunca erkek olacak diyor. İkisi de kabulümüz. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boş
ben iyiyim gülüm. atlatıcam bunuda. hep dedim ya.rabbim bana öyle kolay vermez. biraz ağlama krizine girdim uyuşturdular iğneyle falan. şimdi kafam çok çabuk dağılıyo kons.olamıyorum ilaçların etkisi geçince nasıl olur bilmiyorum.
iyiki varsınız.
Çok sağolun kızlar. Bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın Mevlam.
Takvim yapmaya çalışıyorum şimdi
Allah yardımcın olsun canım. Duacıyız burada sana. Tez zamanda atlat inşallah
Sağol canım. Artık cesaret edip yapabildim takvimimi. Anneme söyleyeceğim ama utanıyorum nedense.takvimin hayırlı olsun
süper oldu yengeç mi olacak seni kuzu çok bilmem ama haziran ole galiba
süper oldu yengeç mi olacak seni kuzu çok bilmem ama haziran ole galiba
İkizler burcu görünüyor. Hiç sevmem bu burcu, özellikle erkeklerini. Yengeç olsa babasının burcu olur, anneye düşkün olursüper oldu yengeç mi olacak seni kuzu çok bilmem ama haziran ole galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?