Ilk çocuğunu düşünenler...

hayrlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alır ve büyütürsün inş.

hadi hayırlı olsun acemiperiiii maşallahh size

Gözün aydın canım..

içimden bir ses oğlun olcak diyor birden içime düştü

çok sevindim senin adına canım. iyi bir haber bugün

Çok sağolun kızlar. Bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın Mevlam.

Takvim yapmaya çalışıyorum şimdi

içimden bir ses oğlun olcak diyor birden içime düştü
Biz kız olsun istiyoruz ama sanırım erkek olacak. teyzem de senin çocuğun olunca erkek olacak diyor. İkisi de kabulümüz. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boş

Biz kız olsun istiyoruz ama sanırım erkek olacak. teyzem de senin çocuğun olunca erkek olacak diyor. İkisi de kabulümüz. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boş

Allah hepimize sağlıklıısnı hayırlısını versin , bilmiyorum içimden bir ses öyle hissetti

ben iyiyim gülüm. atlatıcam bunuda. hep dedim ya.rabbim bana öyle kolay vermez. biraz ağlama krizine girdim uyuşturdular iğneyle falan. şimdi kafam çok çabuk dağılıyo kons.olamıyorum ilaçların etkisi geçince nasıl olur bilmiyorum.
ama yeniden başlıycam henüz hiç birşey bitmedi. bitemez.
iyiki varsınız.

bitmemeli zaten
bende hap haldım ama sana söz verdim die içmiyorum
ama herife bak içiyorum diyorum gözü korksun azcık
valla benim herif yatsın kalsın sana dua etsin

Allah yardımcın olsun canım. Duacıyız burada sana. Tez zamanda atlat inşallah

canımmmmmmmmmmmmmmm hepimizin duası senınle unutma sevıncıde üzüntüyüde birlikte paylaşıyoruz

takvimin hayırlı olsun
Sağol canım. Artık cesaret edip yapabildim takvimimi. Anneme söyleyeceğim ama utanıyorum nedense.

Doktoru da değiştireceğim kızlar. Vajinal ultrason yaparken şu meşhur çatala oturdum ve aşırı utandım. Eşim geldi bebeğe bakmaya biraz da ona utandım. O koltuğa oturunca kendimi taciz edilmiş gibi hissediyorum birkaç saat atamıyorum üzerimden o hissi. Zaten doktor sezeryana giriyormuş, normal doğumda hastanede olursa ve müsaitse geliyormuş. İstemem ben öyle şey. Hastane ve doktor araştıracağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…