Ilk çocuğunu düşünenler...

Aynen öyle. Oysa ikisi farklı şeyler. Biri onun adına diğeri kendi adına.

Kova erkeği çok zeki olur ama biraz karmaşık oluyorlar galiba. Ben oğlağım, eşim yengeç. Bebek de ikizler, gecikirse eğer gelmesi yengeç olacak. Çok erken gelirse nisan gibi koç ya da boğa oluyor.

canım maşallah size keseyi de görmüşsün hayırlı olsun. bu arada bak bi ortak yönümüzü daha buldum ben de oğlağım ve benim de eşim yengeç.. nasıl da düşkün annesine:)) senin de erkek olursa bebişin yengeç olsun da sana düşkün olsun:))) gelinler muzdarip oluyo biraz ama anneler için sakıncası olduğunu sanmıyorum..

Annesi bana karışmazsa emir vermezse, oğlu istediği kadar annesine düşkün olabilir sorun değil. Benim bebek de erkek olursa bana düşkün olsa iyi olur yani Zaten erkek çocuklar anneye, kızlar babaya aşık olurmuş.

bakıyorumda yavaştan erkek olursa kaynana moduna girmişsin gibi

acemiperi anladığım kadarıyla avrupa yakasında bayan doktor arıyosun.
zeytinburnu avrasya hastanesinde tanıdığım bi bayan doktor var gamze hanım.çok tatlı dilli güler yüzlü bi kadın.insan kendini rahat hissediyo.annem herkese onu tavsiye eder,baya da yoğun oluyo.
inş hamile kalırsam doğumumu ona yaptırmak istiyorum :)

bakıyorumda yavaştan erkek olursa kaynana moduna girmişsin gibi

Benden çok fena kaynana olur. o yüzden keskin yanlarımı törpülmeye, daha hoşgörülü olmaya çalışıyorum. İnşallah başarırım.
Ben ankaradayım canım. Burada doktor bakıyorum

Benden çok fena kaynana olur. o yüzden keskin yanlarımı törpülmeye, daha hoşgörülü olmaya çalışıyorum. İnşallah başarırım.

Ben ankaradayım canım. Burada doktor bakıyorum

desene yandı gelin kız
ya bende çok fena olurum valla erkek kardeşim var onun kız arkadaşlarını bile beğenmiyorum:26::26::26:
kv den kaynanlıkta görmedim ama bilmiyorum nasıl bişey olurum

Ben çıkıyorum kızlar. Allaha emanet olun.

Sabahları hala dua ediyorum, listeye gamzeyi de ekledim. Unuttum sanmayın

kızlar çıktım ben öpüyorum hepinizi ii akşamlar:))

Kızlar (biliyorum kızlıkla alakamız kalmadı ama :) hoşuma gidiyorr) bişey soracam. özellikle hamişler tecrübelidir.
Bebişin kaç haftalık olduğunu hangi tarihe göre belirleniyor? yani son bat tarihimi yoksa yumurtlama gününe göremi???
Aydınlatsın biri şu cahili :?

son bat tarihine göre belirleniyor gülüm. şu aralar sizden bir hamiş haberi alırsam çok mutlu olucam. inş öyledir.
bak o zaman senin kocişin bütün planları nasıl değişiyor. :)))

mmasallah size ins o gunleri bizde goeuruz cnm e digumun naasil gecti anne olmak nasil bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…