- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.901
Aynen öyle. Oysa ikisi farklı şeyler. Biri onun adına diğeri kendi adına.aynen işte onu kıskandık sanıyolar oysa ben onun için gerçekten tüm yüreğimle seviniyorum ama kendime üzülüyorum beklediğime hasretime üzülüyorum anlamıyolar insan bazen tutamıyo kopçaları napcan
Aynen öyle. Oysa ikisi farklı şeyler. Biri onun adına diğeri kendi adına.
Kova erkeği çok zeki olur ama biraz karmaşık oluyorlar galiba. Ben oğlağım, eşim yengeç. Bebek de ikizler, gecikirse eğer gelmesi yengeç olacak. Çok erken gelirse nisan gibi koç ya da boğa oluyor.
Annesi bana karışmazsa emir vermezse, oğlu istediği kadar annesine düşkün olabilir sorun değil. Benim bebek de erkek olursa bana düşkün olsa iyi olur yanicanım maşallah size keseyi de görmüşsün hayırlı olsun. bu arada bak bi ortak yönümüzü daha buldum ben de oğlağım ve benim de eşim yengeç.. nasıl da düşkün annesine:)) senin de erkek olursa bebişin yengeç olsun da sana düşkün olsun:))) gelinler muzdarip oluyo biraz ama anneler için sakıncası olduğunu sanmıyorum..
Annesi bana karışmazsa emir vermezse, oğlu istediği kadar annesine düşkün olabilir sorun değil. Benim bebek de erkek olursa bana düşkün olsa iyi olur yaniZaten erkek çocuklar anneye, kızlar babaya aşık olurmuş.
Bayan arıyorum canım. Çok ama çok utandım, gerildim doktoru yanında. Doğumuma girmeyecekse doktorum anlamı yok zaten bana göre. Aklımda var birkaç isim. Haftasonu hastanelere bakmaya gideceğiz nasipse. Akropol, 29 mayıs ve fatihte bayan doktor bakacağım. Hera diye bir yer var bir de ona bakarım belki.
Tanıdığım ikizlerden dolayı önyargılıyım. Bakalım hayırlısı. 7 aylık doğarsa nisan annesi olurum, hep nisan ayında bebeğim olsun istedim, çok severim nisanı
Teşekkür ederim. Seni buralarda görmek güzel. Bak telaş ederken daisy de ben de anne adayı oluverdik. Senin bebeğin de iyidir inşallah, büyümüştür şimdi
Hayırlısı tabi ki. Hangi burç olursa olsun sonuçta benim bebeğim. Annesi sever onu. Kız olursa Hüma, erkek olursa Tunahan koyacağız adını. Hatta bugün aklıma geldi Hüma Betül de olabilir.
bakıyorumda yavaştan erkek olursa kaynana moduna girmişsin gibi
Ben ankaradayım canım. Burada doktor bakıyorumacemiperi anladığım kadarıyla avrupa yakasında bayan doktor arıyosun.
zeytinburnu avrasya hastanesinde tanıdığım bi bayan doktor var gamze hanım.çok tatlı dilli güler yüzlü bi kadın.insan kendini rahat hissediyo.annem herkese onu tavsiye eder,baya da yoğun oluyo.
inş hamile kalırsam doğumumu ona yaptırmak istiyorum :)
Benden çok fena kaynana olur. o yüzden keskin yanlarımı törpülmeye, daha hoşgörülü olmaya çalışıyorum. İnşallah başarırım.
Ben ankaradayım canım. Burada doktor bakıyorum
Ben çıkıyorum kızlar. Allaha emanet olun.
Sabahları hala dua ediyorum, listeye gamzeyi de ekledim. Unuttum sanmayın
Ben ankaradayım canım. Burada doktor bakıyorum
kızlar kaçıyorum ben hepiniz öpüldünüz bye
bitmemeli zaten
bende hap haldım ama sana söz verdim die içmiyorum
ama herife bak içiyorum diyorum gözü korksun azcık
valla benim herif yatsın kalsın sana dua etsin
Kızlar (biliyorum kızlıkla alakamız kalmadı ama :) hoşuma gidiyorr) bişey soracam. özellikle hamişler tecrübelidir.
Bebişin kaç haftalık olduğunu hangi tarihe göre belirleniyor? yani son bat tarihimi yoksa yumurtlama gününe göremi???
Aydınlatsın biri şu cahili :?
mmasallah size ins o gunleri bizde goeuruz cnm e digumun naasil gecti anne olmak nasil bir duygu
Bende buraya uğradığım için mutlu oldum..DaisyB ve senin hamilelik haberlerinizi almak beni çok mutlu etti. . Rabbim dualarınızı kabul etti sonunda.. İnşaallah hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz.. Bebeğim iyi çok şükür banyo yaptık uyuor şimdi.. evet büyüdü baya 2.5 aylık olduk bile..
hanimlar gunaydin ise gidemiyorum sanirim yarinda birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?