Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm bayan mı arıyosun o zman
valla sen yine araştır
aydan biri var kadın olarak ama tuzlu biraz oda sana gelmiyo bilmiyorum
ama aklında olsun die söledim

İkizler burcu görünüyor. Hiç sevmem bu burcu, özellikle erkeklerini. Yengeç olsa babasının burcu olur, anneye düşkün olur

Benım erkek kardesım ikizler burcu yıgenıde ıkızler burcu olcak eger erken gelırse aramıza bir 10 gun kadar boga burcu olcak babası gıbı ben memnunum durumdan kova olmadı ya baska bişi ıstemem

Acemiperi'mm gözün aydın canım.. Sonunda keseyi görmek sana da nasip oldu.. Takvimin de pek bir hoş olmuş.. Rabbim herkese hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin İnşaallah..

Benım erkek kardesım ikizler burcu yıgenıde ıkızler burcu olcak eger erken gelırse aramıza bir 10 gun kadar boga burcu olcak babası gıbı ben memnunum durumdan kova olmadı ya baska bişi ıstemem

neden nesi var kovanın benim herif kova acaba ondan mı bu kadr gıcık ki
burclarla çok aram olmadığı için pek bilemem ozelliklerini

Ben bebegımı gormek ıcın ona bıle tamam dedım hiç utanmadım hatta sevıncım heyecanım tavan yapmıstı benım doktorum bayan bakalım memnunum sımdılık

cnm bayan mı arıyosun o zman
valla sen yine araştır
aydan biri var kadın olarak ama tuzlu biraz oda sana gelmiyo bilmiyorum
ama aklında olsun die söledim
Bayan arıyorum canım. Çok ama çok utandım, gerildim doktoru yanında. Doğumuma girmeyecekse doktorum anlamı yok zaten bana göre. Aklımda var birkaç isim. Haftasonu hastanelere bakmaya gideceğiz nasipse. Akropol, 29 mayıs ve fatihte bayan doktor bakacağım. Hera diye bir yer var bir de ona bakarım belki.
Tanıdığım ikizlerden dolayı önyargılıyım. Bakalım hayırlısı. 7 aylık doğarsa nisan annesi olurum, hep nisan ayında bebeğim olsun istedim, çok severim nisanı
Acemiperi'mm gözün aydın canım.. Sonunda keseyi görmek sana da nasip oldu.. Takvimin de pek bir hoş olmuş.. Rabbim herkese hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin İnşaallah..
Teşekkür ederim. Seni buralarda görmek güzel. Bak telaş ederken daisy de ben de anne adayı oluverdik. Senin bebeğin de iyidir inşallah, büyümüştür şimdi
hayrılısı olsun doğsunda burcu da ikizler olsun cnm
hem kızdır belki bende hiç sevmem ikizler erkeğini
Hayırlısı tabi ki. Hangi burç olursa olsun sonuçta benim bebeğim. Annesi sever onu. Kız olursa Hüma, erkek olursa Tunahan koyacağız adını. Hatta bugün aklıma geldi Hüma Betül de olabilir.

ya benim herifte gıcık oldum mu çok gıcık oluyo o kadar inatçıdır ki anlatamam sana laf ağızdan çıktınmı mumkun değil dönmez
Kova erkeği çok zeki olur ama biraz karmaşık oluyorlar galiba. Ben oğlağım, eşim yengeç. Bebek de ikizler, gecikirse eğer gelmesi yengeç olacak. Çok erken gelirse nisan gibi koç ya da boğa oluyor.

ben henüz isim arayısına girmedim bile daha var zamanı arastırır buluruz ama kulagıma ceylin ismi cok guzel gelıyor bu aralar

ay cnm hayırlısı daha önce konuşmuştuk bende kız olursa hüma koyucam adını bayılılyorum ölüyorum bu isme okadar yani raabim koymayı nasip eder inş.

Kova erkeği çok zeki olur ama biraz karmaşık oluyorlar galiba. Ben oğlağım, eşim yengeç. Bebek de ikizler, gecikirse eğer gelmesi yengeç olacak. Çok erken gelirse nisan gibi koç ya da boğa oluyor.

asla ve asla zeki olmadıklarını bılıyorum acemiperi onlar zekiyse ben DAHİYİM

Teşekkür ederim. Seni buralarda görmek güzel. Bak telaş ederken daisy de ben de anne adayı oluverdik. Senin bebeğin de iyidir inşallah, büyümüştür şimdi

Bende buraya uğradığım için mutlu oldum..
DaisyB ve senin hamilelik haberlerinizi almak beni çok mutlu etti.. Rabbim dualarınızı kabul etti sonunda.. İnşaallah hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz.. Bebeğim iyi çok şükür banyo yaptık uyuor şimdi.. evet büyüdü baya 2.5 aylık olduk bile..

zekiliklerine katılıyorum gerçekten benim herifte zekidir
leb demenden leblebiyi bilir ama karışıktır hakketen anı anını tutmaz tuatarsız yanı bir dk önce çok iyiyidir bir dk sonra bambaşka

ay cnm hayırlısı daha önce konuşmuştuk bende kız olursa hüma koyucam adını bayılılyorum ölüyorum bu isme okadar yani raabim koymayı nasip eder inş.
Bir gün nasip olur korkma. O günün ne zaman olduğunu bilemmek yoruyor insanı. Ben bilsem 4.ayımda hamile kalacağımı o kadar üzer miydim kendimi, kırmızıları görünce salya sümük olur muydum hiç. Arkadaşlarımın bebek haberine hem sevinip hem de gizlice ağlar mıydım?

asla ve asla zeki olmadıklarını bılıyorum acemiperi onlar zekiyse ben DAHİYİM
Güldürdün beni

çok şükür. :)))

aynen işte onu kıskandık sanıyolar oysa ben onun için gerçekten tüm yüreğimle seviniyorum ama kendime üzülüyorum beklediğime hasretime üzülüyorum anlamıyolar insan bazen tutamıyo kopçaları napcan

Maşallah ona Bol bol öp annesi onu bizim yerimize. Kız bebekleri yürüyüp de totoyu sallamaya başlayınca bayılıyorum. Şöyle şortlu elbise giydireceksin. Bezli toto yürüdükçe sallanacak sen de mıncıklayacaksın
zekiliklerine katılıyorum gerçekten benim herifte zekidir
leb demenden leblebiyi bilir ama karışıktır hakketen anı anını tutmaz tuatarsız yanı bir dk önce çok iyiyidir bir dk sonra bambaşka
Çeşit oluyor işte böyle hayatımıza renk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…