- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.921
hanimlar gunaydin ise gidemiyorum sanirim yarinda birakiyorum
hanimlar gunaydin ise gidemiyorum sanirim yarinda birakiyorum
Canım son adet tarihinin ilk gününe göe hesaplanıyor.Kızlar (biliyorum kızlıkla alakamız kalmadı ama :) hoşuma gidiyorr) bişey soracam. özellikle hamişler tecrübelidir.
Bebişin kaç haftalık olduğunu hangi tarihe göre belirleniyor? yani son bat tarihimi yoksa yumurtlama gününe göremi???
Aydınlatsın biri şu cahili :?
Hayırlısı olsun. Özelde koşturmacadaysan bir de hamilelik zor. Biraz dinlenirsin,şikayetlerin de azalır böylece.hanimlar gunaydin ise gidemiyorum sanirim yarinda birakiyorum
günaydın canım. gitme boşver. bebişin büyüsün.
cnm nasılsın bugün
iyiyim hayatım. içimde koca bir boşluk var sadece.
geçecek. işe geldim kendimi dinlememek için.
sen nasılsın canım
uykusuz
uyuyamadım ya kış geldi ankaraya üşüdüm mü ne bi uykusuzluk mağmurluğu var onun dışında iyiyim
aman iyi ol geçecek
ben kışı hiç sevmiyoruuumm..
yürüyemem hiç kar üstünde. her gün düşerim mutlaka bir yerlerimi acıtırım.
ben kışı hiç sevmiyoruuumm..
yürüyemem hiç kar üstünde. her gün düşerim mutlaka bir yerlerimi acıtırım.
karda bende yürüyemem..Hem düşecem korkusu, hem kara basınca çıkan sese uyuz olurum
akşam saçlarım ıslak yattım.Başımın arkası nasıl acıyor
Kış gelince saç kurutöa derdide çıkıyor akşamları
Bugün işim çok kızlar. Siz muhabbete devam edin
evet. benim saçlarım birde dalgalıydı.hatat kıvırcık denebilir. jölele her gün yıka
kabus gibiydi. birde sabah ıslak ıslak işe gitmek var.
şimdi brezilya fönü yaptırdım kurtuldum şükür
:44:
arkadaşlar ben yeni evliyim. yaşım 33. bir yerde okudum kadın ve erkek sağlıklı bile olsa 30 yaş altı 1 sene, 30 yaş üstü kadınlarsa 2 sene bebek için bekleyebiliyomuş. Bu doğrumudur sizce , hiç 30 yaş üstü ilk hamileliğini yaşayan var mı deneyimlerine ihtiyacım var.
ayrıca eşimle ilk ilişkimiz, geçen hafta yaşadık adetime birkaç gü var, kasık ve bacaklarımda daha önce olmayan korkunç bir ağrı var, sanki şu an adet oluyorum gibi, korkunç ağrıyor, bunun anlamını bilen ?
benim saçlarım dalgalı hatta düzleştirici sayesinde dengesi şaştı düze yakın oldu..
Yıllar önce brezilya fönü ilk çıktığında saçlarım dalgalıydı hafif..Bende yaptırdım ilk zamanlar güzel..Ama saç uzadıkça (ki benim saçım çabuk uzar) dipten dalga geliyordu kötü bir görüntü olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?