Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın herkese

Canım son adet tarihinin ilk gününe göe hesaplanıyor.

hanimlar gunaydin ise gidemiyorum sanirim yarinda birakiyorum
Hayırlısı olsun. Özelde koşturmacadaysan bir de hamilelik zor. Biraz dinlenirsin,şikayetlerin de azalır böylece.

evet ozel sektor masabasi fakat yol beni mahvediyor miye boyle agir geciyo anlamiyorum umarim sonuna kadar boyle olmaz

karda bende yürüyemem..Hem düşecem korkusu, hem kara basınca çıkan sese uyuz olurum

evet bide o var tabi. ben topuklu ayakkabı, çizme severim. kışın giyilmiyor buzdan. çok sinir bozucu.kat kat giyinmekten hiç hoşlanmıyorum. ayyyy geliyor yinee

akşam saçlarım ıslak yattım.Başımın arkası nasıl acıyor

Kış gelince saç kurutöa derdide çıkıyor akşamları

gülümsün.
Çocuğu götürmüş bugün bizim arkadaş. başkent ün. hastanesindeler şu an.
Hüseyin bey le görüşmeye çalışacak.

akşam saçlarım ıslak yattım.Başımın arkası nasıl acıyor

Kış gelince saç kurutöa derdide çıkıyor akşamları

evet. benim saçlarım birde dalgalıydı.hatat kıvırcık denebilir. jölele her gün yıka
kabus gibiydi. birde sabah ıslak ıslak işe gitmek var.
şimdi brezilya fönü yaptırdım kurtuldum şükür

evet. benim saçlarım birde dalgalıydı.hatat kıvırcık denebilir. jölele her gün yıka
kabus gibiydi. birde sabah ıslak ıslak işe gitmek var.
şimdi brezilya fönü yaptırdım kurtuldum şükür

benim saçlarım dalgalı hatta düzleştirici sayesinde dengesi şaştı düze yakın oldu..

Yıllar önce brezilya fönü ilk çıktığında saçlarım dalgalıydı hafif..Bende yaptırdım ilk zamanlar güzel..Ama saç uzadıkça (ki benim saçım çabuk uzar) dipten dalga geliyordu kötü bir görüntü olmuştu

:44:
arkadaşlar ben yeni evliyim. yaşım 33. bir yerde okudum kadın ve erkek sağlıklı bile olsa 30 yaş altı 1 sene, 30 yaş üstü kadınlarsa 2 sene bebek için bekleyebiliyomuş. Bu doğrumudur sizce , hiç 30 yaş üstü ilk hamileliğini yaşayan var mı deneyimlerine ihtiyacım var.

ayrıca eşimle ilk ilişkimiz, geçen hafta yaşadık adetime birkaç gü var, kasık ve bacaklarımda daha önce olmayan korkunç bir ağrı var, sanki şu an adet oluyorum gibi, korkunç ağrıyor, bunun anlamını bilen ?

ben 32 yaşındayım canım.
30 yaş üstünde 2 yıl değil sadece 6 ay bekleniyor hayatım.
30 yaş altı evet 1 yıl.
30 yaştan sonra üreme yavaşlıyor çünkü.ilk ilişkiden sonra regl yaklaşınca olabiliyor o ağrılar. biraz ağrılı olacak sanırım.

ben hep uygulatırım artık. çok rahat ettim valla. röfleden yanmış saçlarım kendine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…