Ilk çocuğunu düşünenler...

haklısın hayatımda da çok gaza getirdiler yahuu :) hem heyecan yaptım hem korktum valla..
Sabırsız oluyor insan böyle durumlarda. Benim geçen ay iki kez silik çıkmıştı ama sonuç boş. İnşallah ben gibi üzülmezsin sen. En azından çizginin daha belirgin olmasını beklesen diyorum. Beni gördün nasıl strese girdim snein o stresi yaşamanı istemem.

Ama çok merak ediyorsan yaptır bakalım bir test

aslında bir yandanda kendimi istemedn kaptırmış gibiyim. sanki hamilemiş gibi yaşıyorum. öğrenirsem belkide negetif bile olsa normale dönerim diye düşündüm. er yada geç negatifse bir üzüntü olacak galiba..

orası ole cnm ama napalım taktir allahtan
ama dediğim gibi şimdi negatif çıkarsa çok sallama çok erken sonra bi daha yaptır

kızlar 5.21 çıktı hcg. 5in üstü pozitifmiş ama belli olmazmış cuma tekrarını istedi dr. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. dua edin nolur. çıkıyorum şimdi size haber vereyim diye girdim iyi akşamlar...

mrb akadaslar ben 1,5 yıllık evliym bugune kadar düşünmemiştk ama artık cocuk düşünyrz. ama gebelik oncesi neler yapmam gerekir bende kansızlıkta var bunn için dr a gtmeyi düşünyrm galiba vitamin takviyesi almamda gerekck demir eksikliğide var anlıycgınız kafam cok karısık :)

kimse yokk muuuu (((

mrb canım. çözmen lazım özellikle demir eksikliğini. sonra kansızlığı. acele etmeden gebe kal sorunsuz olsun. doktora gitmelisin hemen.

ayyyyyyyyyy...... bir hamiş imiz daha mı olduuuu. hcg çok hızlı bir şekilde yükselir hayatım cuma daha yüksek çıkar. çok sevindiiim...
güne ne güzel başladık:)

asyaaa, gülümsüüüün kızlar soğansuyu hamileeee:)))

canım inşallah ama sevinememiştim bile ben şimdi sen böyle söyleyince iyi geldi bana. çok korktum ya biyokimyasal gebelik falansa değer yükselmezse cuma günü sıfır çıkarsa diye.

canım inşallah ama sevinememiştim bile ben şimdi sen böyle söyleyince iyi geldi bana. çok korktum ya biyokimyasal gebelik falansa değer yükselmezse cuma günü sıfır çıkarsa diye.

içini rahat tut bi kere tatlım. ne düşünürsek o geliyor işte başımıza.acemi peri de senin gibi paniklemişti. hayırlısı olacak inş hayatım.
nasıl mutlu oldum anlatamam.senin bat ne zaman.

içini rahat tut bi kere tatlım. ne düşünürsek o geliyor işte başımıza.acemi peri de senin gibi paniklemişti. hayırlısı olacak inş hayatım.
nasıl mutlu oldum anlatamam.senin bat ne zaman.

canım çok saol ya valla içim biraz da olsa rahatladı hep olumsuz şeyler duydum çünkü dün hastanede. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz artık. bat 13 ekim canım dün 4 gün varken yaptırdım. cuma tam bat günüm oluyo o zaman gidicem tekrar hastaneye. kırmızılar gelmezse tabi..:18:

bak gebelik oluşmaya başlamış o kesin. benim de erken çıkmıştı. sonra tutunamadı. ama benim hcg o kadar bile değilde tam 5 ti. buna rağmen doktorum oldu dedi.
sen şimdi dikkat et. stres yapma sakın. bebişin tutunsun gerisi kolay :)
hayırlı ve sağlıklı olur inş hayatım

inşallah tatlım. şimdi 4 gözle beklensin cuma günü:)) güllümsün duymasın şimdi de cumaya sabırsızlanıyosun der. bu arada nerde kaldı bu kızlar bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…