- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.201
evet hayatım. gelsinler bakalım. burada yaptırmaları daha iyi. şehir dışı çok sıkıntılı olacak onlar için
ya işte en gıcığıda bu zaten her doktor bişey dio insan neye inanacağını şaşırıyo
bide çorumdaki doktor baksın bakalım o ne diyecek sonucta birebir bi durum var
oda tek yada iki taraf derse ona göre hareket ederler
böyle durumda 3. doktor şart.
burada öyle değil. ben bazen işe gelirken veriyorum kanı. istediğim günde hemde. akşam üstü aroyorlar sonuç için.
sonuçta basit bir test sorgulamıyorlar. birde onların yanındaki hemşireler gebe takibide yaptıkları için çok önem veriyorlar.
İnşallah canım. Bu sene hiç tatil yapamadık zaten. Allahtan 2-3 gün afyona kaçabilmişiz yoksa halimiz harapmış. En yakın zamanda sizler de iki kişilik yuvanızı bebek çığlıklarıyla şenlendirin inşallah:)
hadi bunun tadını çıkar bence.
kaç haftadır çok stres oldun şöyle güzel bir akşam geçir. bebişinde iyi çok şükür
tam bir aile olmayıda kutlayın derim.
He hee kaptım valla. Benim gözüm mor-beyaz buketlerdeydi ama kocacığım kırmızı gül seviyor sanırım, bir de kalpli falan vazo seçmiş, kesin yardım almıştır birindenhadi iyisin kaptın çiçekle yemeği
Müneccim gibisin kız sen. Sen dedin üstünden bir iki saat geçti geçmedi çiçek geldi. Hiç de çaktırmıyor var ya...sana demiştim canım..Gözün aydınn
öyle olursa direk gider tahlil veririm. yeter ki o doktoru görmeyeyim... şimdi dicek bekle sonra gel, tüm hevesimin içine... turşu koyacak. yarın bir uğrayayım. kızlar yumurtlama zamanım artık geçmiştir ama dimi? 20 eylülde hastlanmıştım 28 gün sürüyor. boşe beklentiye giriyormuş gibi hissettim biran.
onu bilmiyorum burası özel bi merkezde
doktora görünürseniz muayene farkı 12 tl odersiniz dedi
ama direk yaptırırsanınz 15 tl dedi
bende direk yaptırdım
zaten oda negatifti
gerek görmedim doktoru ama hemşire yiende teklif etti
ben önce bi tıp merkezine giderim sorarım evimin dibi neredeyse. aile hekiminde sıra olur şimdi. yarın gideyim dimi :)
Asyacım BATın 18 ekim. Keşke bekleyebilsen biraz daha. Sonra hcg düşük çıkar falan dert sahibi olursunöyle olursa direk gider tahlil veririm. yeter ki o doktoru görmeyeyim... şimdi dicek bekle sonra gel, tüm hevesimin içine... turşu koyacak. yarın bir uğrayayım. kızlar yumurtlama zamanım artık geçmiştir ama dimi? 20 eylülde hastlanmıştım 28 gün sürüyor. boşe beklentiye giriyormuş gibi hissettim biran.
kadın doğumcular öyle. meraktan çatlatırlar valla. noolur bi baksa işte.
evet geçmiştir yumurtlaman düzenliyse canım.
eee ne diyosun yaptırmayı düşünüyormusun:)))
ne baskı yaptım ama
aman alsınlarda.. ne fark isterse vereyim.. yeterki doktora çıkmadan vereyim. iştahımı kaçırır şimdi.
kızlar benim kociş almaya gelemeyecekmiş paniklemiş. babamı ara diye bağırıyo telefonda:)))
arabayla geçicem eve karanlık olmadan çıkıyım bari de sussun.
asya... dualarım seninle
öpüyorum canlarım
kızlar benim kociş almaya gelemeyecekmiş paniklemiş. babamı ara diye bağırıyo telefonda:)))
arabayla geçicem eve karanlık olmadan çıkıyım bari de sussun.
asya... dualarım seninle
öpüyorum canlarım
Asyacım BATın 18 ekim. Keşke bekleyebilsen biraz daha. Sonra hcg düşük çıkar falan dert sahibi olursun
aay kızlaarr heyecan yaptım şimdi ama korkutum da bir o kadar.. ben yarın bi gideyim. belki küçük bir şansta olsa süpriz yaparım. .hediyede aradan çıkar..
çok fırsatçi gördüm kendimi...
valla yapmaları lazım sonuçta bir kadın gebelikten kuşkulanıyosa mesal benim gibi de isitosa her ay doktora mı gidecek
demi ama saçma yanı
o çatal belirdi gözümde sinir yaptım
neyse yaparlar cnm ya bence
sormaktan ne çıkar dimi gideyim ben barii.. :) en azından öğrenmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?