Ilk çocuğunu düşünenler...

valla düşünecem demiş o moda girdi galiba
varmı senin asıstandan ses seda
hacettepede ne demişler

evet canım şimdi görüştüm onlarda sol tarafta bişey yok sağ tarafı hemen ameliyat edelim demişler.
başkentte de 18 aylık olunca demişler. kafası karışmış çocuğun. şimdi yola çıkıyorlar. gelip burada bir dr var ondan randevuları vardı yarın onada gösterip karar vereceklermiş.
canım sağol:)

hacettepe hemen mi demiş
ya işte değerlendirsinler dediğin gibi
haklarında hayırlısı olsun

geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık

asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili

ay bilememdim tahlil sonucu hemen çıkıyormu? yapacak yer bulamadımki.. doktorumu görmek istemiyorum ama mecbur önce doktoruna git dicek. oda beni pişman edecek biliyorum.

ay bilememdim tahlil sonucu hemen çıkıyormu? yapacak yer bulamadımki.. doktorumu görmek istemiyorum ama mecbur önce doktoruna git dicek. oda beni pişman edecek biliyorum.

sen sadece test isteyeceksin canım. doktoruna göndermezler o zaman. aile hekimleri bile yapıyor sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor.

ya benim işyerime yakın bi tıp merkezi var ben orda yaptırdım 15 tl verdim ole muyane falan olmadım yaptıracam dedim
kanı aldılar 2 saat sonrada telefonle sonucu öğredim

öyle gülüm.
başkentte her iki tarafta var denmiş birde. diğeri tek taraflı demiş. allak bullak oldular

ya işte en gıcığıda bu zaten her doktor bişey dio insan neye inanacağını şaşırıyo
bide çorumdaki doktor baksın bakalım o ne diyecek sonucta birebir bi durum var
oda tek yada iki taraf derse ona göre hareket ederler

sen sadece test isteyeceksin canım. doktoruna göndermezler o zaman. aile hekimleri bile yapıyor sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor.

aile hekimleri belirli günlerde kan alıyor galiba. en son öyle bir yazı okumuştum sanki. böyle tahlil filan olunca doktordan yazı istemiyorlarmı? hmmm... yarın şansımı denemeye çalışacam..

evet hayatım. gelsinler bakalım. burada yaptırmaları daha iyi. şehir dışı çok sıkıntılı olacak onlar için

aile hekimleri belirli günlerde kan alıyor galiba. en son öyle bir yazı okumuştum sanki. böyle tahlil filan olunca doktordan yazı istemiyorlarmı? hmmm... yarın şansımı denemeye çalışacam..

burada öyle değil. ben bazen işe gelirken veriyorum kanı. istediğim günde hemde. akşam üstü aroyorlar sonuç için.
sonuçta basit bir test sorgulamıyorlar. birde onların yanındaki hemşireler gebe takibide yaptıkları için çok önem veriyorlar.

onu bilmiyorum burası özel bi merkezde
doktora görünürseniz muayene farkı 12 tl odersiniz dedi
ama direk yaptırırsanınz 15 tl dedi
bende direk yaptırdım
zaten oda negatifti
gerek görmedim doktoru ama hemşire yiende teklif etti

ya benim işyerime yakın bi tıp merkezi var ben orda yaptırdım 15 tl verdim ole muyane falan olmadım yaptıracam dedim
kanı aldılar 2 saat sonrada telefonle sonucu öğredim

öyle olursa direk gider tahlil veririm. yeter ki o doktoru görmeyeyim... şimdi dicek bekle sonra gel, tüm hevesimin içine... turşu koyacak. yarın bir uğrayayım. kızlar yumurtlama zamanım artık geçmiştir ama dimi? 20 eylülde hastlanmıştım 28 gün sürüyor. boşe beklentiye giriyormuş gibi hissettim biran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…