- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.181
bence yine fırsat yaratabilirmiyim diye düşünüyor asya mız:)
önemli olan oraya kadar gelmesi. benim dediğim gibi pıhtılaşmadan tutmadı o kadar olduktan sonra gerisi sana kalmış dikkat edersin azıcık
doktorunun tel i varsa ara derim.
valla düşünecem demiş o moda girdi galiba
varmı senin asıstandan ses seda
hacettepede ne demişler
ben küstüm doktoruma.. laf anlatamıyorum ona..
evet canım şimdi görüştüm onlarda sol tarafta bişey yok sağ tarafı hemen ameliyat edelim demişler.
başkentte de 18 aylık olunca demişler. kafası karışmış çocuğun. şimdi yola çıkıyorlar. gelip burada bir dr var ondan randevuları vardı yarın onada gösterip karar vereceklermiş.
canım sağol:)
hacettepe hemen mi demiş
ya işte değerlendirsinler dediğin gibi
haklarında hayırlısı olsun
geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık
asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili
bence yine fırsat yaratabilirmiyim diye düşünüyor asya mız:)
ay bilememdim tahlil sonucu hemen çıkıyormu? yapacak yer bulamadımki.. doktorumu görmek istemiyorum ama mecbur önce doktoruna git dicek. oda beni pişman edecek biliyorum.
ay bilememdim tahlil sonucu hemen çıkıyormu? yapacak yer bulamadımki.. doktorumu görmek istemiyorum ama mecbur önce doktoruna git dicek. oda beni pişman edecek biliyorum.
sen varyaaaa cincin cinn :)) kocan senden bişey saklayamaz
ya benim işyerime yakın bi tıp merkezi var ben orda yaptırdım 15 tl verdim ole muyane falan olmadım yaptıracam dedim
kanı aldılar 2 saat sonrada telefonle sonucu öğredim
öyle gülüm.
başkentte her iki tarafta var denmiş birde. diğeri tek taraflı demiş. allak bullak oldular
sen sadece test isteyeceksin canım. doktoruna göndermezler o zaman. aile hekimleri bile yapıyor sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor.
ya işte en gıcığıda bu zaten her doktor bişey dio insan neye inanacağını şaşırıyo
bide çorumdaki doktor baksın bakalım o ne diyecek sonucta birebir bi durum var
oda tek yada iki taraf derse ona göre hareket ederler
aile hekimleri belirli günlerde kan alıyor galiba. en son öyle bir yazı okumuştum sanki. böyle tahlil filan olunca doktordan yazı istemiyorlarmı? hmmm... yarın şansımı denemeye çalışacam..
aile hekimleri belirli günlerde kan alıyor galiba. en son öyle bir yazı okumuştum sanki. böyle tahlil filan olunca doktordan yazı istemiyorlarmı? hmmm... yarın şansımı denemeye çalışacam..
ya benim işyerime yakın bi tıp merkezi var ben orda yaptırdım 15 tl verdim ole muyane falan olmadım yaptıracam dedim
kanı aldılar 2 saat sonrada telefonle sonucu öğredim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?