Ilk çocuğunu düşünenler...

evet asıl bana yasak olmalı çünkü dengemi kaydırdı
ya işte günde 8 taneye kadar derken 5 taneye inş. düşüre düşüre gidiyorum
ama geçekten çok istiyorum ya bırakmayı

hadi bak sen çok kararlı bir kadınsın. çok hırslı azimlisin. bir inat bacım. hani şu damarın var ya basınca kıyametler kopuyo. bi bas ona.

alma tabi ya ama iyiymiş günde bi tane

akşam 1 tane keyif-yorgunluk sigarasıdı.. aslında astım hastasıyım hiç içmemem lazım. geçen sene kriz geçirdim ölüyordum. ama insan akıllanmıyor işte..
ama and içtim bebeğim gelirse...

sms atarım sana hayatım merak etme.. :))

bende dün akşam başladım amuda kalkma çalışmalarına .
ne zormu yav. çocukken daha kolaydı sanki.
bi deneyim dedim beynimin üstüne çakıldım valla:)))
ama yapıcam duuurr sennn.
inat ettim

kalkamıyorsan önce bacaklarını duvara daya sonra destekle belini kaldır biraz. aynı hesap işte.

akşam 1 tane keyif-yorgunluk sigarasıdı.. aslında astım hastasıyım hiç içmemem lazım. geçen sene kriz geçirdim ölüyordum. ama insan akıllanmıyor işte..
ama and içtim bebeğim gelirse...

gelmesede içme hayatım. bak bilmiyoduk astım hastası olduğunu.aman gülüm dikkat. değermi

ya çok sinirlenince oluyo o zmanda yiyiorum zaten sigarayı
ama bırakcam ya kesinnnnnnnnnnnn

ben kimseye tam bırak demiyorum. daha çok can çekiyor, daha çok hırsla içiyor. ben ortaokulda merak ettim başladım, çok şükür tiryaki olmadım hiç. hep çay kayve gibi gördüm sigarayı.

kalkamıyorsan önce bacaklarını duvara daya sonra destekle belini kaldır biraz. aynı hesap işte.

ben eşimden yardım istedim dün akşam bana deliymişim gibi baktı. noooluuyoo dedi. bende sen 1-2 gün sonra anlarsın ne olduğunu dedim. deneme deneme bir-ki
duvarda pek soğuk:)))
napalım yapıcaz artık olmadı ekip işine çevircez:)))

gelmesede içme hayatım. bak bilmiyoduk astım hastası olduğunu.aman gülüm dikkat. değermi

kızlar nefes alamamak berbat bişeymiş... osijensizlikten burun damarım çatlamıştı.. mevlana gibi döndüm valla.. :)
yazık eşim şoka girmişti. ölüyorum sanmıştı. o zaman korkmuştum işte.

Son düzenleme:
ben ole yapıyorum işte once bacaklarımı dayıyorum duvara sonra kaya kaya kı.çımı yaslıyorum oluyo ki sizle zayıfsiniz ben bide balina gibiyim sizinki daha rahat olur

:))) yok gülüm benim boyda kısa. top gibi yuvarlanıveriyorum. herif anlamıyo bile düştüğümü:)))
pıt diye küçük bi ses. o kadar.

kızlar nefes alamamak berbat bişeymiş... osijensizlikten burun damarım çatlamıştı.. mevlana gibi döndüm valla.. :)
yazık eşim şoka girmişti. ölüyorum sanmıştı. o zaman korkmuştum işte.

ayy gülüm Allah korusun. yani korkulmayacak gibi değil ki.
sen dikkatli ol.

ben ole yapıyorum işte once bacaklarımı dayıyorum duvara sonra kaya kaya kı.çımı yaslıyorum oluyo ki sizle zayıfsiniz ben bide balina gibiyim sizinki daha rahat olur

hiçte birkere.. ben seni gördüm.. balinaya benzetemedim açıkçası...

ekip işi olacaksa bazayı deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…