- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.341
ona bakarsan sana da yasak :) sende bebek istiyorsun.
inşallah hayatım tahminen 2 saat kaldı..
yaa bak sen öyle deyince birden bir hayal balonu çıktı kafamın üstüne. şöyle izmirde deniz kenarında kahvelerimizi içerken dedikodu yapmak... :)) güzel olur..
evet asıl bana yasak olmalı çünkü dengemi kaydırdı
ya işte günde 8 taneye kadar derken 5 taneye inş. düşüre düşüre gidiyorum
ama geçekten çok istiyorum ya bırakmayı
alma tabi ya ama iyiymiş günde bi tane
:))))) az kaldı ... beni habersiz bırakmayın noolur
valla öyle o kelime az kalıyo bunlarada neyse.
hadi ben yine gelip gidiyorum gün içinde. ama sürekli oturanlara allah sabır versin diyorum.
benim şimdi diğer şirkete geçmem lazım hayatım.öğleden sonra 2 dede toplantım var.
asya dan haber alırsanız ben yetişemezsem msj atın olurmu meraktan hiç bişey almaz benim kafa şimdi.
bende dün akşam başladım amuda kalkma çalışmalarına .
ne zormu yav. çocukken daha kolaydı sanki.
bi deneyim dedim beynimin üstüne çakıldım valla:)))
ama yapıcam duuurr sennn.
inat ettim
hadi bak sen çok kararlı bir kadınsın. çok hırslı azimlisin. bir inat bacım. hani şu damarın var ya basınca kıyametler kopuyo. bi bas ona.
sen ole diyince bende seni kafanda balonla hayla ettim şimdi
akşam 1 tane keyif-yorgunluk sigarasıdı.. aslında astım hastasıyım hiç içmemem lazım. geçen sene kriz geçirdim ölüyordum. ama insan akıllanmıyor işte..
ama and içtim bebeğim gelirse...
kalkamıyorsan önce bacaklarını duvara daya sonra destekle belini kaldır biraz. aynı hesap işte.
ya çok sinirlenince oluyo o zmanda yiyiorum zaten sigarayı
ama bırakcam ya kesinnnnnnnnnnnn
sen öyle balonumu balonda düşününce kahkahayı patlattım bende :))
kalkamıyorsan önce bacaklarını duvara daya sonra destekle belini kaldır biraz. aynı hesap işte.
gelmesede içme hayatım. bak bilmiyoduk astım hastası olduğunu.aman gülüm dikkat. değermi
ben ole yapıyorum işte once bacaklarımı dayıyorum duvara sonra kaya kaya kı.çımı yaslıyorum oluyo ki sizle zayıfsiniz ben bide balina gibiyim sizinki daha rahat olur
kızlar nefes alamamak berbat bişeymiş... osijensizlikten burun damarım çatlamıştı.. mevlana gibi döndüm valla.. :)
yazık eşim şoka girmişti. ölüyorum sanmıştı. o zaman korkmuştum işte.
ben ole yapıyorum işte once bacaklarımı dayıyorum duvara sonra kaya kaya kı.çımı yaslıyorum oluyo ki sizle zayıfsiniz ben bide balina gibiyim sizinki daha rahat olur
ben eşimden yardım istedim dün akşam bana deliymişim gibi baktı. noooluuyoo dedi. bende sen 1-2 gün sonra anlarsın ne olduğunu dedim. deneme deneme bir-ki
duvarda pek soğuk:)))
napalım yapıcaz artık olmadı ekip işine çevircez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?