- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.361
:))) yok gülüm benim boyda kısa. top gibi yuvarlanıveriyorum. herif anlamıyo bile düştüğümü:)))
pıt diye küçük bi ses. o kadar.
ya çok sinirlenince oluyo o zmanda yiyiorum zaten sigarayı
ama bırakcam ya kesinnnnnnnnnnnn
hiçte birkere.. ben seni gördüm.. balinaya benzetemedim açıkçası...
hiçte birkere.. ben seni gördüm.. balinaya benzetemedim açıkçası...
ya allahtan boy varda biraz kurtarıyorum evlendikten sonra düznesizlikten 20 kilo aldım evlenmeden önce inceciktim
ya evde 36 beden pantolanlarımı hala saklarım hasret gideriyoruz
bırakıcaksın elbet ben eminim senden. sadece kafanda bitir önce. ben 15 yaşımda başladım 30 uma kadar içtim hemde nasıl içtim günde 2-3 paket
çok kötü. sabah gözümü açar açmaz sarııp akşam yatana kadar bırakmıyordum.
çok şükür bitti. mecburen bitti aslında ama bitti.
Gamze çok alemsin yaaa.... :)))
bence de gülümsün çok güzel bir kadın. katılıyorum sana.
girersin elbet saklamaya devam et.
ya ben aslında bu illete düşmandım ben yaklaşık 4 senedir içiyorum oda eşim askere gittiğinde başladım beni öldürdu onun stresi nasıl başladım bilmiyorum ama başladığımda 26 yaşımdaydım
dün eşimle muhabbet ettik biraz. burdan bahsettim üzünlü seviçli haberleri söyledim. Yaşaan hamilelik sıkıntılarını anlattım.
Ya arkadaş hamile kalmak dert, hamille olmak dert. anlamadım ne kadar zormuş diyor :))
dün eşimle muhabbet ettik biraz. burdan bahsettim üzünlü seviçli haberleri söyledim. Yaşaan hamilelik sıkıntılarını anlattım.
Ya arkadaş hamile kalmak dert, hamille olmak dert. anlamadım ne kadar zormuş diyor :))
ay çok saol kelebek oldum kanatlandım şimid bak
benim kocam internete düşman sosyal medyadan nefret eden bi adam face falan yoktur
benide takılan eden falan yok demi diye yer o yüzden burdan çok bahsetmıyorum ona
sadece bi kere bole bi kulup var çok faydalı dedim
ya oraya erkek falan geliyosur dikkat et manyak dolu etraf dedi bende nokta dedim
Benimki de öyle diyor."herkes mi böyle, filmlerdeki gibi olmuyor mu yani" diyor. ben de buradan bahsediyorum ara sıra. Bir ara dalga geçiyordu topik isimleriyle. Şimdi bir şey olsa "yaz bakalım, araştır baalım kızlar ne diyor" diyor banadün eşimle muhabbet ettik biraz. burdan bahsettim üzünlü seviçli haberleri söyledim. Yaşaan hamilelik sıkıntılarını anlattım.
Evlendiğimin ilk aylarında bolca tart, kek, kurabiye yapıp bolca kilo aldım. Şimdi daha dikkatliyim. En yakın zamanda ıspanaklı kömbe yapacağım ama mayalı hamurdan. Hareketsizlik benim için de sıkıntı. Öğle arası yürüyorum, sabahları tempolu yürüyorum ama ne kada rişe yarıyor bilmemvalla saklıyorum napıyım
ya bide ole abur cubur alışkanlığım yoktur evde haöur işi yaparım alıp bi tane yemem ama yemeği saat onda yiyip uyuyunca bole oluyo ee masa başındayız hareketsizlik
olacağı bu
valla öyle hayatım. baza olayı bana terso bacım. yapılacaksa beraber. ben kalkıcam oda tutacak beni. banane:)))
baza benim korkutu hayatım araya sıkışırım filennasılsa amuda kalkabiliyorum.. hem belki gerek olmaz artık ha?
tik tak tik tak... :))
valla saklıyorum napıyım
ya bide ole abur cubur alışkanlığım yoktur evde haöur işi yaparım alıp bi tane yemem ama yemeği saat onda yiyip uyuyunca bole oluyo ee masa başındayız hareketsizlik
olacağı bu
evet canım bizde de öyle saat 11 de kapatıyoruz iş yerini saat 12 ye doğru iştah kalmıyor ama mecbur yiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?