Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın kızlarrr ne güzell bi ortam kurmuşsunuzz bayıldımmm...güzel haberler var galiba soğansuyu hayırlı olsun canım inşallah değerlerin yükselir
asyaeren seninde güzel haberlerini bekliyorumm...benim bat 20 ekim ama çok merak ediyorum varmı bişeler diye bel ağrım var bu aralar inşallah tutmuştur bende burdan size güzel haberler veriririmmm...bide ben mülakata girecem bebek varsa spor mülakatında sıkıntı olucak ne yapacam bilmiyorumm

canım bizimkide öyle pc düşmanıydı hatta. yavaş yavaş face açtım arkadaşlarını buldum hoşuna gitti. kk için oda öyle dedi. ben şimdi kadın kılığına girsem nerden bilecen dedi. bende emin ol bizim muhabbet ilgini çekmez dedim sustu :)) bende çok anlatmmıyorum sadece haberleri söylüyorum arada. :)) umutlansın diye

uzun zamandır uğramaıyosun ondandır listede hala beklemede yazdık sana haberini verki listemizi güncelleyelim

hoşgeldin canım. hayırlısı olsun senin içinde. ama bebiş varsa dikkatli ol olurmu. hayatta herşey vaktiyle olmalı. bebişin varsa olursa yani sakın erteleme.

sağol canım.heyecanla bekliyoruz işte.. doğum yapsam bu kadar olur heralde.inşallah hakkında hayırlısı olur. bel ağrısı bende de çok var geçmek bilmedi anlamadım.. bakalım :))

anaaaa.... kızlar ben kaçıyorum öteki şirkete geç kaldım.
toplantı erken biterse mutlaka girerim. öpüldünüz. hbr bekliyorum çiçeklerim.
asya sakin ol olurmu gülüm. iyi yada kötü hep yanındayız. bu yolda birlikteyiz.

teşekkür ederim canımm doğru diyosun herşey vaktiyle olmalı iş yüzünden hep erteledik bebek olayını önce iş dedim ama olmayıncada olmuyo işte artık ertelemek istemedim bebek olayını duruma göre bakacağım sözlü mülakat iyi geçmezse spor mülakatına girmem herhalde karmaşık duygular içindeyimm maleseff

ekip işi deyince sen benim de aklıma ilk baza geldi:))

saol canım inşallah yükselir ben de aynı sabırsızlıkla bekliyorum işte cumayı

yine döktürmüşsünüz kızlar ben de asyaerenden gelişme var mı diye yarım saatten fazla geçmişi okuyorum. ama 1i bekliyomuşuz galiba.. inşallah hayırlı ve olumlu bi haber verir bize. bence de canım 12 olmadan öğle arasına çıkmadan hastane bi ara erken çıkabiliyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…