- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.381
diyeydin bacım. yaaa bak işte böyle. sizin işiniz çok kolay diye:)))
benim kocam internete düşman sosyal medyadan nefret eden bi adam face falan yoktur
benide takılan eden falan yok demi diye yer o yüzden burdan çok bahsetmıyorum ona
sadece bi kere bole bi kulup var çok faydalı dedim
ya oraya erkek falan geliyosur dikkat et manyak dolu etraf dedi bende nokta dedim
hiç sorma hele ben kaçarsam araya zeten ufak tefek biriyim benim herif mazallah bulamazda:)))
benim kocişe derim o tutar beni:))) amuttan iyisi yok bence:)
saat 11:30 olmuş :)))
günaydın kızlarrr ne güzell bi ortam kurmuşsunuzz bayıldımmm...güzel haberler var galiba soğansuyu hayırlı olsun canım inşallah değerlerin yükselir
asyaeren seninde güzel haberlerini bekliyorumm...benim bat 20 ekim ama çok merak ediyorum varmı bişeler diye bel ağrım var bu aralar inşallah tutmuştur bende burdan size güzel haberler veriririmmm...bide ben mülakata girecem bebek varsa spor mülakatında sıkıntı olucak ne yapacam bilmiyorumm
günaydın kızlarrr ne güzell bi ortam kurmuşsunuzz bayıldımmm...güzel haberler var galiba soğansuyu hayırlı olsun canım inşallah değerlerin yükselir
asyaeren seninde güzel haberlerini bekliyorumm...benim bat 20 ekim ama çok merak ediyorum varmı bişeler diye bel ağrım var bu aralar inşallah tutmuştur bende burdan size güzel haberler veriririmmm...bide ben mülakata girecem bebek varsa spor mülakatında sıkıntı olucak ne yapacam bilmiyorumm
artık 11:33.................
ya yapmayın bole insanı heyacanlandıryosunuz yavvvvvvvvvvvvvvv
ya yapmayın bole insanı heyacanlandıryosunuz yavvvvvvvvvvvvvvv
kıslar bu arada gebeliğe hazırlık için ne kullanıyosunuz ?kullandığınız belli bi ilaç var mı?
kıslar bu arada gebeliğe hazırlık için ne kullanıyosunuz ?kullandığınız belli bi ilaç var mı?
ben eşimden yardım istedim dün akşam bana deliymişim gibi baktı. noooluuyoo dedi. bende sen 1-2 gün sonra anlarsın ne olduğunu dedim. deneme deneme bir-ki
duvarda pek soğuk:)))
napalım yapıcaz artık olmadı ekip işine çevircez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?