- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.741
anneannem, 2 dayımın eşi yengelerim, 3 amcamın eşi yengelerim, arıyorum sıradan okuyun diye:)
ya sen valla meleksin ne diyim sana nasıl özverilisin
ben annemlere zamana göre söylüyeem sizde haber verrim
kv zaten hasta ona yüklenemem annemde babama bakıyo zaman bulldukça okurlar bende burdan okudular die size söylerim
tamam cnm okutuldukça rakamları söyleyelimde kaç açığımız var onu bilriz
tamam canım.valör çalışsın:)) ama bizde çalışalım :)
Bu sabah işe gelirken bizim işyerine yakın sağlık ocağının hemşiresini aldım arabaya. geç kalmış kadın.
yolda gelirken karşıdan karşıya geçen bir köpeğe korna çaldım hızlı geçsin diye. baktık köpek hamile o kadar yavaş yürüyorki. hemşiremiz dediki birazdan doğuracak sancısı var sanırım kornayı umursamadı bile.
arabayı durdurduk. köpek bir apartmanın bahçesine girdi karton bir koli getirmiş oraya altına girdi bakıyoruz bizde. 10-15 dk sonra bir inlama sesi geldi dayanamadık gittik yanına. doğumu gördük:) ikimizde ağlamaya başladık. birde birbirimize bakıp gülüyoruz bu arada.
sonra markete girip süt aldık plastik tabakla. yanına bıraktık hayvanın. yola koyulduk. tek kelime etmedik gelene kadar. oysa öylesine selamlaşırdık sabahları bir kez bile samimi bir sohbete girmemiştik hemşireyle. çok özel bir duruma ortak olduk .
yok cnm doğru anlayamadın
herkes yanlızca bir tane okuyabilir bir kişi için
yani senin yasinlerini 500 farklı kişi okuyacak hepsi bir tane okuyacak 2 tane yada fazla okuyamaz
bende ilk duyunca senin gibi tepki verdim 100 ben 100 annem 100 kv okusa gerisinide bulruz dedim
bizim abla ole değil kız herkes bir tane olacak 2 tane okuyamaz dedi
ee ben nerden buluyum cnm 500 kişi dedim sen niyetlen dağıtırım ben dedi
o yüzden mesale ben bi tane okuyabilirim sana
burdaki kızlarda bir tane okuyabilir keza sende kendin için bir tane okuyabilirsin
Bu sabah işe gelirken bizim işyerine yakın sağlık ocağının hemşiresini aldım arabaya. geç kalmış kadın.
yolda gelirken karşıdan karşıya geçen bir köpeğe korna çaldım hızlı geçsin diye. baktık köpek hamile o kadar yavaş yürüyorki. hemşiremiz dediki birazdan doğuracak sancısı var sanırım kornayı umursamadı bile.
arabayı durdurduk. köpek bir apartmanın bahçesine girdi karton bir koli getirmiş oraya altına girdi bakıyoruz bizde. 10-15 dk sonra bir inlama sesi geldi dayanamadık gittik yanına. doğumu gördük:) ikimizde ağlamaya başladık. birde birbirimize bakıp gülüyoruz bu arada.
sonra markete girip süt aldık plastik tabakla. yanına bıraktık hayvanın. yola koyulduk. tek kelime etmedik gelene kadar. oysa öylesine selamlaşırdık sabahları bir kez bile samimi bir sohbete girmemiştik hemşireyle. çok özel bir duruma ortak olduk .
vay ya ne güzel bi mucizeye tanık olmuşsunuz
Ozaman ben bu akşam hepinize okurum 1'er tane annemlere falan da söylerim halama vs. onlarda okurlar zaten toplamda 4 kişiyiz aklıma gelen herkesi arıyorum şimdi:)
Ay canım ne özel bir olaya şahit olmuşsunuz Allahım.....
Ne güzel birşeye şahit olmuşsunuz.
mucizeye tanıklık ettik:)
azcık ışık yakmıştım ya hanı
dün gece kurtulamadım elinden
sabah kaktığımda ilk kez karnımda batmalar oldu hayırdır dedim
hayırlısı ben cnm belki de dün tutmuştur yani inş. :18::18::18::18::18:
azcık ışık yakmıştım ya hanı
dün gece kurtulamadım elinden
sabah kaktığımda ilk kez karnımda batmalar oldu hayırdır dedim
hayırlısı ben cnm belki de dün tutmuştur yani inş. :18::18::18::18::18:
İnşallah canım..
Bende gelgitler yaşıyorum..Sanki adet olacakmışım gibi.Yarın kırmızılar gelecekmiş gibi.Ama gönül istemiyor..Farklı hayaller kuruyor çaktırmadan..:44:
İnşallah canım..
Bende gelgitler yaşıyorum..Sanki adet olacakmışım gibi.Yarın kırmızılar gelecekmiş gibi.Ama gönül istemiyor..Farklı hayaller kuruyor çaktırmadan..:44:
anaaaaaaaaaaaaaaa..........
bizim kelebeğimiz gitmiş elden de haberimiz yok.:)))))
az ışığa böyle yapan oooooo.... bacım sen ışığı tam yak o zaman:)))
ya işte insanız neticede
bazen boşuna kapılma olmamıştır diyorum
bazende allah büyük belkide zamnı geldi tuttu herşey ondan gelmiyo mu zaten diyorum
valla cnm bilmiyorum ama çok mutsuzum bole çorak toprak olmaktan
o gönül varyaa ahhh ahh. neler neler diliyorda işte. hayırlıs canım. inş olmaz adetin. bir mutluluk daha yaşarız bu hafta.
ya ole ama vermeyince kıymete bindi ondan gel desen gelmez normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?