Ilk çocuğunu düşünenler...

anneannem, 2 dayımın eşi yengelerim, 3 amcamın eşi yengelerim, arıyorum sıradan okuyun diye:)

ya sen valla meleksin ne diyim sana nasıl özverilisin
ben annemlere zamana göre söylüyeem sizde haber verrim
kv zaten hasta ona yüklenemem annemde babama bakıyo zaman bulldukça okurlar bende burdan okudular die size söylerim

sağol gülüm. zaten yapıyolar bizlere niyetleniverirler bir kez de.
benim apartmandaki kadınlarada diycem akşam eve çıkarken. sağolsunlar bizi çok severler. 8 kişi daha:)

Bu sabah işe gelirken bizim işyerine yakın sağlık ocağının hemşiresini aldım arabaya. geç kalmış kadın.
yolda gelirken karşıdan karşıya geçen bir köpeğe korna çaldım hızlı geçsin diye. baktık köpek hamile o kadar yavaş yürüyorki. hemşiremiz dediki birazdan doğuracak sancısı var sanırım kornayı umursamadı bile.
arabayı durdurduk. köpek bir apartmanın bahçesine girdi karton bir koli getirmiş oraya altına girdi bakıyoruz bizde. 10-15 dk sonra bir inlama sesi geldi dayanamadık gittik yanına. doğumu gördük:) ikimizde ağlamaya başladık. birde birbirimize bakıp gülüyoruz bu arada.
sonra markete girip süt aldık plastik tabakla. yanına bıraktık hayvanın. yola koyulduk. tek kelime etmedik gelene kadar. oysa öylesine selamlaşırdık sabahları bir kez bile samimi bir sohbete girmemiştik hemşireyle. çok özel bir duruma ortak olduk .

vay ya ne güzel bi mucizeye tanık olmuşsunuz

Ozaman ben bu akşam hepinize okurum 1'er tane annemlere falan da söylerim halama vs. onlarda okurlar zaten toplamda 4 kişiyiz aklıma gelen herkesi arıyorum şimdi:)

Ay canım ne özel bir olaya şahit olmuşsunuz Allahım.....

harika bişeydi gerçekten. çok duygulandım.

Ne güzel birşeye şahit olmuşsunuz.

İnşallah canım..

Bende gelgitler yaşıyorum..Sanki adet olacakmışım gibi.Yarın kırmızılar gelecekmiş gibi.Ama gönül istemiyor..Farklı hayaller kuruyor çaktırmadan..
:44:

anaaaaaaaaaaaaaaa..........
bizim kelebeğimiz gitmiş elden de haberimiz yok.:)))))
az ışığa böyle yapan oooooo.... bacım sen ışığı tam yak o zaman:)))

İnşallah canım..

Bende gelgitler yaşıyorum..Sanki adet olacakmışım gibi.Yarın kırmızılar gelecekmiş gibi.Ama gönül istemiyor..Farklı hayaller kuruyor çaktırmadan..

ya işte insanız neticede
bazen boşuna kapılma olmamıştır diyorum
bazende allah büyük belkide zamnı geldi tuttu herşey ondan gelmiyo mu zaten diyorum
valla cnm bilmiyorum ama çok mutsuzum bole çorak toprak olmaktan

İnşallah canım..

o gönül varyaa ahhh ahh. neler neler diliyorda işte. hayırlıs canım. inş olmaz adetin. bir mutluluk daha yaşarız bu hafta.

o gönül varyaa ahhh ahh. neler neler diliyorda işte. hayırlıs canım. inş olmaz adetin. bir mutluluk daha yaşarız bu hafta.

Bende beklemekten sıkıldım.Her aynı telaş..Aynı stres..Ve aynı son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…