- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.701
hmmmm araştırmak lazım.
evet bizim çocuklardan birine pasta aldırdım. geç geldiler yine. ayaküstü kestik yedik. :) herkes gidincede kağıdı çıkardım. ama kendini bırakmasın diye senin dediklerini söyledim.
doğum günü o zamn biraz hüznlü mü geçti belki o küçük dediğin ihtimal belkide bata yakın büyük bir ihtimal olacak
bende gidip bir merkeze kafamdaki herşeyi sormayı düşünüyorum
İki hafta sonra göreceğiz canım tam bayram üstü. Ev alacakmışsınız hayırlı olsun. Bizim henüz evimiz yok. Birkaç seneye biz de ev sahibi oluruz inşallah.
Kız adamı niye üzdün hiç bahsetmeseydin keşke.
Pasta falan kestiniz mi, kutladınız mı?
olsun oda bu ihtimali bilsin. fazla umut dolu olmasın istedim. daha çok üzülürdü, bırakırdı belki.
bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..
aslında pek fazla kutlama gibi olamadı.. pc başında işlerden kendi pastasını bile yiyemedi. ama hoşuna gitti pasta almamız :)
İki hafta sonra göreceğiz canım tam bayram üstü. Ev alacakmışsınız hayırlı olsun. Bizim henüz evimiz yok. Birkaç seneye biz de ev sahibi oluruz inşallah.
Kız adamı niye üzdün hiç bahsetmeseydin keşke.
Pasta falan kestiniz mi, kutladınız mı?
olsun oda bu ihtimali bilsin. fazla umut dolu olmasın istedim. daha çok üzülürdü, bırakırdı belki.
sağol canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bende gidip bir merkeze kafamdaki herşeyi sormayı düşünüyorum
Doğru söylüyorsun canım ama benim dr.um androlojiden normal olmadığına dair kağıt istedi onun için uğraşıyoruz biz de bakalım....
kendini düşünmüyo kocişinin üzülmesini düşünüyo bizim asya mız:)
iyi bir fikir.. hatta muayene ederse ordaki doktor, sonuçlarınla filann daha yararlı olur belki.
Kızlar ben çıkıyorum, biraz işler var eşimde gelir birazdan, döndüğümde tekrar girerim. öptüm sizi. fazla kaynatmayın, taa başından okuyorum hepsini:))
canım sen söyledikten sonra eşime dedim oda araştırmış burada da yapılıyormuş bizde bir iki ay daha bekleyip gidicez olmazsa
ya cnm doktor ole dioda ülkemizde ole değilki dün burdda oturup araştırdım eşimde keza bakıyo
bi kere tüp bebek yapmak için en az 2 kere aşılama yapıp başarısız olmak şartı var dio
ee dün doktorda aşılamalar genelde başarısızdır dio
devlet 2 kere şanş veriyo snrası ozele giriyo
doktorda haklı dio ki tüp bebek pahalı die insanlar yıllarca tedavi olmaya çalışıyo ama o süreçte dökülen para tüp bebeği geçiyo zaten dio haklı
Allah kolaylık versin canım.
kendini düşünmüyo kocişinin üzülmesini düşünüyo bizim asya mız:)
Eee sevmek kolay değil:)
internette bir sürü bilgi var baktıkça kafam karışıyo bilgi kirliliği oluyo
en iyisi bunu bu işi yapan insanlardan öğrenmek
hem yasal boyutunu hem haklarımızı güvencemizin bu işte bize ne kadar faydası olacak tedavi nasıl olacak
hepsini merak ediyorum
hadi yaptık oldu die bişey yok ki
tutmazsa bide allah korusun
o yüzden bi gidiyim diyorum işten kaçabilirsem
belki tolga hcaya gittiğimde onada sorabilirim
kendisi akay hastanesinin tüp bebek kurucusuymuş zaten hem muayenemi olurum hem kafamdakileri sorarım die düşünüyorum yanı şimdi düşündüm aklıma geldi.
Hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin canım bizi de aydınlatırsın
inş. cnm ya arayan mevlasını bulur demişler bende arıyorum napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?