- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.781
aynen öyle. anneannemle konuştum şimdi. okumuş yasinimizi:)
eee bu haber çok güzel ya demek yumurtlamıyorum falan die kendini yerken vucudunu kendini toplamı ee süper oldu valla
slm arkadaşlar Allah isteyen herkese evladını kucağına almayı nasib etsin.bende çok istiyorum ama bir sonuç yok henüz
eee bu haber çok güzel ya demek yumurtlamıyorum falan die kendini yerken vucudunu kendini toplamı ee süper oldu valla
bizim doktorun dediği doğru galiba. dün demişti ya yurmurtlama sorunu hiç yumurtlamamak değildir. diye.
slm canım. ne durumdasın hadi anlat
geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi oldum çarşamba aşılama yapılacaktı ama babamın hastalığını öğrenince memlekete gitmek zorunda kaldım aşılama olmadı ve sanırım adet görücem yine.1.5 yıllık evliyim korunma olmadı hiç.birde benm testlerde pco falan yazıyo kist sanırım valla bilmiyorum ne olucak çok acı bişey yaşadıklarım ultrasonlar kan almalar filmler zor gerçekten
Duyumlarıma göre yumurtlama sorunu belli dönemlerde yumurtlayamamakmış
aaa olmadı ama çok umutsuz gördüm seni. bak ben 4 yıllık evliyim bunu burada defalarca anlattım ilk yıl istemedik çocuk. sonra çok hastalandım kanserden kurtuldum ben.
son 1 yıldır tedavinin yan etkilerini vücuttan atmaya çalıştık daha yeni düşündük bebek geçen ay hamile kaldım geçtiğimiz cumartesi pıhtı attı kürtaj oldum. tedavi sürecinde ultrason falan değil k.t ve her ay verdiğim ilik beni bitirdi.
hadi bakalım umutlan . ben kaldıysam herkes doğuracak arkadaş :)))
çok çok geçmiş olsun ben yazılanları fazla takip edemiyorum.Allah şifanı versin bidahada göstermesin.inşallah hepimizinde isteği olur ve bizimde minik bebişlerimiz olur.peki sen bu pco hakkında ne biliyosun polikistikover dimi.yani bumu engel oluyo acaba.doktor hiç açıklama yapmıyoda nederece kötü onuda bilmiyorum boyutunu falan
o bildiğim kadarıyla yumurtalık kisti. aşılamada tutar gibi geliyo bana. umutsuz olma.bizim doktor yarın gelecek soruyummu ona:) adamın her dediği çıkıyo valla.
o bildiğim kadarıyla yumurtalık kisti. aşılamada tutar gibi geliyo bana. umutsuz olma.bizim doktor yarın gelecek soruyummu ona:) adamın her dediği çıkıyo valla.
Sizin doktor topicin doktoru oldu
aaa olmadı ama çok umutsuz gördüm seni. bak ben 4 yıllık evliyim bunu burada defalarca anlattım ilk yıl istemedik çocuk. sonra çok hastalandım kanserden kurtuldum ben.
son 1 yıldır tedavinin yan etkilerini vücuttan atmaya çalıştık daha yeni düşündük bebek geçen ay hamile kaldım geçtiğimiz cumartesi pıhtı attı kürtaj oldum. tedavi sürecinde ultrason falan değil k.t ve her ay verdiğim ilik beni bitirdi.
hadi bakalım umutlan . ben kaldıysam herkes doğuracak arkadaş :)))
Canım benim tebrik ederim çok dirayetliymişsin Maaşallah:))
:) gerçekten. ama çok güveniyorum ben ömer hocamıza. sağolsun oturup saatlerce anlatabiliyor hiç sıkılmadan. bana yaptığı iyilikleri hiç unutmam. hastalığım sırasında hep arayıp sordu ilgilendi. ilaçlarımı o verdi. bilmediği yerlerdede hep araştırıp bana anlattı.
Allahım nasıl duygusal anlarBu sabah işe gelirken bizim işyerine yakın sağlık ocağının hemşiresini aldım arabaya. geç kalmış kadın.
yolda gelirken karşıdan karşıya geçen bir köpeğe korna çaldım hızlı geçsin diye. baktık köpek hamile o kadar yavaş yürüyorki. hemşiremiz dediki birazdan doğuracak sancısı var sanırım kornayı umursamadı bile.
arabayı durdurduk. köpek bir apartmanın bahçesine girdi karton bir koli getirmiş oraya altına girdi bakıyoruz bizde. 10-15 dk sonra bir inlama sesi geldi dayanamadık gittik yanına. doğumu gördük:) ikimizde ağlamaya başladık. birde birbirimize bakıp gülüyoruz bu arada.
sonra markete girip süt aldık plastik tabakla. yanına bıraktık hayvanın. yola koyulduk. tek kelime etmedik gelene kadar. oysa öylesine selamlaşırdık sabahları bir kez bile samimi bir sohbete girmemiştik hemşireyle. çok özel bir duruma ortak olduk .
Çok güzel. Umut olmuştur bu asyaya.asya mesaj atmış.sıkı durun.
doktoru bir kaç aya hamile kalıp geleceğini düşünüyorum demiiişş:)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?