Ilk çocuğunu düşünenler...

slm arkadaşlar Allah isteyen herkese evladını kucağına almayı nasib etsin.bende çok istiyorum ama bir sonuç yok henüz

slm canım. ne durumdasın hadi anlat

geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi oldum çarşamba aşılama yapılacaktı ama babamın hastalığını öğrenince memlekete gitmek zorunda kaldım aşılama olmadı ve sanırım adet görücem yine.1.5 yıllık evliyim korunma olmadı hiç.birde benm testlerde pco falan yazıyo kist sanırım valla bilmiyorum ne olucak çok acı bişey yaşadıklarım ultrasonlar kan almalar filmler zor gerçekten

aaa olmadı ama çok umutsuz gördüm seni. bak ben 4 yıllık evliyim bunu burada defalarca anlattım ilk yıl istemedik çocuk. sonra çok hastalandım kanserden kurtuldum ben.
son 1 yıldır tedavinin yan etkilerini vücuttan atmaya çalıştık daha yeni düşündük bebek geçen ay hamile kaldım geçtiğimiz cumartesi pıhtı attı kürtaj oldum. tedavi sürecinde ultrason falan değil k.t ve her ay verdiğim ilik beni bitirdi.
hadi bakalım umutlan . ben kaldıysam herkes doğuracak arkadaş :)))

çok çok geçmiş olsun ben yazılanları fazla takip edemiyorum.Allah şifanı versin bidahada göstermesin.inşallah hepimizinde isteği olur ve bizimde minik bebişlerimiz olur.peki sen bu pco hakkında ne biliyosun polikistikover dimi.yani bumu engel oluyo acaba.doktor hiç açıklama yapmıyoda nederece kötü onuda bilmiyorum boyutunu falan

o bildiğim kadarıyla yumurtalık kisti. aşılamada tutar gibi geliyo bana. umutsuz olma.bizim doktor yarın gelecek soruyummu ona:) adamın her dediği çıkıyo valla.

o bildiğim kadarıyla yumurtalık kisti. aşılamada tutar gibi geliyo bana. umutsuz olma.bizim doktor yarın gelecek soruyummu ona:) adamın her dediği çıkıyo valla.

ay çok iyi olur sorabilirsen hormonlar tüpler normal yumurtalarda normal boyuta ulaşmıştı klomen kullanmıştım.ama o pco olayı bana sorun gibi geldi.hastane yaşadığım yerin en iyi hastanesi ama doktorlar doğru dürüst bişey söylemiyo ve her gittiğimde doktor değişiyo.sorarsan sevinirim ben yine bu topiğe göz atarım yarın.bu arada sen neden kürtaj oldun onu anlamadım sorun neydi

şimdi konuştum asya ile sesinde çiçekler açmış valla
başka bi doktora gitmiş kadın umut olmuş
güzel konuşmuş sevinidm bende

Sizin doktor topicin doktoru oldu

:) gerçekten. ama çok güveniyorum ben ömer hocamıza. sağolsun oturup saatlerce anlatabiliyor hiç sıkılmadan. bana yaptığı iyilikleri hiç unutmam. hastalığım sırasında hep arayıp sordu ilgilendi. ilaçlarımı o verdi. bilmediği yerlerdede hep araştırıp bana anlattı.

Canım benim tebrik ederim çok dirayetliymişsin Maaşallah:))

İnsanın aklına bir soru takıldığında sorabilecek doktor olması çok güzel

Allahım nasıl duygusal anlar
asya mesaj atmış.sıkı durun.
doktoru bir kaç aya hamile kalıp geleceğini düşünüyorum demiiişş:)))))))))))))))))))
Çok güzel. Umut olmuştur bu asyaya.

Yoğun çalışıyorum, gelemiyorum buraya. Siz kaynatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…