Ilk çocuğunu düşünenler...

sabah cumayı beklemek konusunda çok heyecanlıydı ben ona kendine işe ver uğraş bul dedim :))) sanırım çok kaptırdı. umarım iyidir.

Bende yarını bekliyorum ya

Yarın olmazsa Ctesi :))

Hayat beklemeklemi geçiyor ne...

Bende sizleri seviyorum canmarım benim..

Bende yarını bekliyorum ya

Yarın olmazsa Ctesi :))

Hayat beklemeklemi geçiyor ne...

Bende sizleri seviyorum canmarım benim..

Rabbim burada tüm kalbiyle isteyen dostlarımızın kucağına verecek o bebişi. sonra biz anneler topiği açıcaaaz. sonra ninelerrr:))

Ben anlatamadım sanırım canım onlar adına çok seviniyorum tabi ki çok mutlu oluyorum. Pazartesi günü kuzenimin çocuğu doğdu biz kardeş gibiyizdir kuzenimle yeğenim oldu benimde ona dokunmak bile mucize harika bişey kokusu vs. Keza asya içinde aynı duyguları hissediyorum Allahım tez vakitte hamile haberlerini de verir inşallah
Ancak bu duyguyu bende yaşamak istediğim için üzülüyorum sadece umarım anlatabilmişimdir:)

yok demek istedimki içine hüzün doğmasın. aklına o haberleri alınca ne kadar mutlu olduğunu getir. kendini karamsarlığa itme diye dedim şekerim.

asyamız geldiiii:)))))

kızlar hem KBB hem jin. gittim ikiside çok iyi geçti. Jin. dr. içimi rahatlattı resmen ve bana sen çok kurmuşsun bu işi daha çok yeni herşey ve gayat iyi böyle kafana
takarsan asıl çocuğun olmaz takmadan haftada 2-3 ilişkiye girin dedi (eşimde duydu.. ) böyle hesap kitapla olmaz aksine ters olabilirde dedi.
0.29 meselesini de sordum; bu testle hiçbişeyi anlamayamzsın sadece var yada yok bunu ancak anlarız dedi. başka bir test istedi onunlada yumurtalıkların çatlamışmı yoksa çatlamamışmı anlarız dedi. yarın çıkacak onun sonucuda... şuan testleriniz gayet iyi ve ilaç kullanmaya kendini paralamaya gerek yok, 1 sene bekleyin ancak ozaman bakarız dedi..
hattaaaa bir kaç ay içinde hamile olarak bana gelebileceğini düşünüyorum bilee dedi.. :))) böyle işte...

lenfler içinde ult. dr. baya matrak adam çıktı. eşim sigara içmeyeyim diye doktora sigarada zararlı dimi? dedi
doktorda; gerçekçi olalım, bende sigara içiyorum, günde 1 tanenin nesi zararlı? birbirinize stres yaratacağınıza bide yanına şarap açın keyfini çıkarın dedi.. :))) hahaha kapak oldu..

anaammmmm:)))) şu doktoru öpesim geldi asyam.
Allahım çok şükür. gördünmüm bak 2 günde neler değişti hayaımızda.
gülümsünün başına inş.

çok sevindim sonunda doğru dürüst insalarla karşılaştığına
boşver diğer doktoru bu iyiymiş bole devam cnm
benim evde böğürtlenli şarap var gönderiyim sana

benim anneanemde mahseni var el yapımı şarap likör ne isterseniz var valla:) bende göndereyim hemde kendi yapıyo bacım. hepinize benden:))))

benim anneanemde mahseni var el yapımı şarap likör ne isterseniz var valla:) bende göndereyim hemde kendi yapıyo bacım. hepinize benden:))))

oo süpermiş
ünv. benim ev arkadaşımın babası çok meraklıydı emekli öğretmendi kendisi
balıkçılık ve şarapçılık yapıyodu oda gönderiridi
bize iki tane mermer kadehimiz vardı arada parlatırıdık hey gidi günler ya

sen neli istiyosan söyle gülüm yaptırırım. hatta gelirsem ankaraya getiririm kesin. kirli çıkıdır o. mahsende 70-80 yıllık var içirmiyo

:)) olmazz birlikte içelim..

doktor cebinide verdi. danışmak için ara beni dedi. ben dertlendim de biraz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…