- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.821
sabah cumayı beklemek konusunda çok heyecanlıydı ben ona kendine işe ver uğraş bul dedim :))) sanırım çok kaptırdı. umarım iyidir.
sabah cumayı beklemek konusunda çok heyecanlıydı ben ona kendine işe ver uğraş bul dedim :))) sanırım çok kaptırdı. umarım iyidir.
ben geldddimmmm :))
Bende yarını bekliyorum ya
Yarın olmazsa Ctesi :))
Hayat beklemeklemi geçiyor ne...
Bende sizleri seviyorum canmarım benim..
umarım sanki sabah bi ce dedi gitti gibi belkide yanlış hatırlıyorumdur
Rabbim burada tüm kalbiyle isteyen dostlarımızın kucağına verecek o bebişi. sonra biz anneler topiği açıcaaaz. sonra ninelerrr:))
ben kendim için üzülmüyorum:)
sevdiklerimin mutlu olması aynı bana olmuş gibi mutlu ediyor beni.
mesela akşam eve gittim kocişe dedim ki. aşkıım soğansuyu hamile sanırım çok mutluyum:)
oda dedikisoğandan hiç hoşlanmaz) ııyyyy o nasıl isim.hemen fırçaladım sen şimdi bu haberde isimemi takıldın:)))))
ben akşam havalardaydım.
bugünde asya mız mutlu etti beni.
düşünsene kayanalar topiğini burda gelinleri damatları çekiştiririken
ay çok komik olurdu kesin
Ben anlatamadım sanırım canım onlar adına çok seviniyorum tabi ki çok mutlu oluyorum. Pazartesi günü kuzenimin çocuğu doğdu biz kardeş gibiyizdir kuzenimle yeğenim oldu benimde ona dokunmak bile mucize harika bişey kokusu vs. Keza asya içinde aynı duyguları hissediyorum Allahım tez vakitte hamile haberlerini de verir inşallah
Ancak bu duyguyu bende yaşamak istediğim için üzülüyorum sadece umarım anlatabilmişimdir:)
asyamız geldiiii:)))))
kızlar hem KBB hem jin. gittim ikiside çok iyi geçti. Jin. dr. içimi rahatlattı resmen ve bana sen çok kurmuşsun bu işi daha çok yeni herşey ve gayat iyi böyle kafana
takarsan asıl çocuğun olmaz takmadan haftada 2-3 ilişkiye girin dedi (eşimde duydu.. ) böyle hesap kitapla olmaz aksine ters olabilirde dedi.
0.29 meselesini de sordum; bu testle hiçbişeyi anlamayamzsın sadece var yada yok bunu ancak anlarız dedi. başka bir test istedi onunlada yumurtalıkların çatlamışmı yoksa çatlamamışmı anlarız dedi. yarın çıkacak onun sonucuda... şuan testleriniz gayet iyi ve ilaç kullanmaya kendini paralamaya gerek yok, 1 sene bekleyin ancak ozaman bakarız dedi..
hattaaaa bir kaç ay içinde hamile olarak bana gelebileceğini düşünüyorum bilee dedi.. :))) böyle işte...
lenfler içinde ult. dr. baya matrak adam çıktı. eşim sigara içmeyeyim diye doktora sigarada zararlı dimi? dedi
doktorda; gerçekçi olalım, bende sigara içiyorum, günde 1 tanenin nesi zararlı? birbirinize stres yaratacağınıza bide yanına şarap açın keyfini çıkarın dedi.. :))) hahaha kapak oldu..
kızlar hem KBB hem jin. gittim ikiside çok iyi geçti. Jin. dr. içimi rahatlattı resmen ve bana sen çok kurmuşsun bu işi daha çok yeni herşey ve gayat iyi böyle kafana
takarsan asıl çocuğun olmaz takmadan haftada 2-3 ilişkiye girin dedi (eşimde duydu.. ) böyle hesap kitapla olmaz aksine ters olabilirde dedi.
0.29 meselesini de sordum; bu testle hiçbişeyi anlamayamzsın sadece var yada yok bunu ancak anlarız dedi. başka bir test istedi onunlada yumurtalıkların çatlamışmı yoksa çatlamamışmı anlarız dedi. yarın çıkacak onun sonucuda... şuan testleriniz gayet iyi ve ilaç kullanmaya kendini paralamaya gerek yok, 1 sene bekleyin ancak ozaman bakarız dedi..
hattaaaa bir kaç ay içinde hamile olarak bana gelebileceğini düşünüyorum bilee dedi.. :))) böyle işte...
lenfler içinde ult. dr. baya matrak adam çıktı. eşim sigara içmeyeyim diye doktora sigarada zararlı dimi? dedi
doktorda; gerçekçi olalım, bende sigara içiyorum, günde 1 tanenin nesi zararlı? birbirinize stres yaratacağınıza bide yanına şarap açın keyfini çıkarın dedi.. :))) hahaha kapak oldu..
çok sevindim sonunda doğru dürüst insalarla karşılaştığına
boşver diğer doktoru bu iyiymiş bole devam cnm
benim evde böğürtlenli şarap var gönderiyim sana
benim anneanemde mahseni var el yapımı şarap likör ne isterseniz var valla:) bende göndereyim hemde kendi yapıyo bacım. hepinize benden:))))
anaammmmm:)))) şu doktoru öpesim geldi asyam.
Allahım çok şükür. gördünmüm bak 2 günde neler değişti hayaımızda.
gülümsünün başına inş.
oo süpermiş
ünv. benim ev arkadaşımın babası çok meraklıydı emekli öğretmendi kendisi
balıkçılık ve şarapçılık yapıyodu oda gönderiridi
bize iki tane mermer kadehimiz vardı arada parlatırıdık hey gidi günler ya
çok sevindim sonunda doğru dürüst insalarla karşılaştığına
boşver diğer doktoru bu iyiymiş bole devam cnm
benim evde böğürtlenli şarap var gönderiyim sana
amiiinnnn... inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?