- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.941
Günaydın güzel hatunlar
Biraz daha bekle canım. Reglin geciksin sonra yaparsın
günaydın kızlar..
Kızlar benim normalde miğdem bulanmıyor ama.Birşey yedikten sonra sanki miğdem kalkıyor..
Akşam yatmadan bir çukolata yiyeyim dedim..Miğdem kalktı..Yatarken su içtim daha beter oldu..
Şimdide kahvaltı sonrası aynı şey oldu..Çok yoğun değil ama var bir sıkıntı yani..
regl öncesi test yapıpta pozitif çıkanları görünce hevesleniyorum işte :)
bu topiklere ilk girdiğimde çocuk yapmayı yeni düşünmeye başlamıştık.reglini bekleyemeyip test yapanlar bana tuhaf geliyodu :)
zamanla bende sabırsız oldum çıktım işte
cnm o bende de oluyo ya havlar birden soğudu ondan
ya da olmasını istiyoruz oluyo gibi hissediyoruz ondan bende bilemedim
bencede olmasını isttediğimiz için oluyor..Beyin gücümüzle neler yapıyoruz.Bir bebişleri getiremedik :)
Bekleyebilirsin çok daha iyi tabi ki canım.Bugün kırmızılar gelmezse yarınıda bekliyecem..Pazar yada pazartesi test yapacam inşallah..
Şimdilerde belim ağrıyor sanki
Streslisin şu an. Ondan kaynaklanabilir. Kasık ve kalçaya vuran bel-bacak ağrın var mı?Kızlar benim normalde miğdem bulanmıyor ama.Birşey yedikten sonra sanki miğdem kalkıyor..
Akşam yatmadan bir çukolata yiyeyim dedim..Miğdem kalktı..Yatarken su içtim daha beter oldu..
Şimdide kahvaltı sonrası aynı şey oldu..Çok yoğun değil ama var bir sıkıntı yani..
Herkesin bünyesi aynı değil. O yüzden riski azaltıp garantici davranmak en iyisi.regl öncesi test yapıpta pozitif çıkanları görünce hevesleniyorum işte :)
bu topiklere ilk girdiğimde çocuk yapmayı yeni düşünmeye başlamıştık.reglini bekleyemeyip test yapanlar bana tuhaf geliyodu :)
regl öncesi test yapıpta pozitif çıkanları görünce hevesleniyorum işte :)
O nasıl oluyor kız? Şu andan mı bahsediyorsun?benim idrar testlerim hep pozitif çıkıyor:)
doktorum hayretlerde kalıyor ama öyle
Streslisin şu an. Ondan kaynaklanabilir. Kasık ve kalçaya vuran bel-bacak ağrın var mı?
.
O nasıl oluyor kız? Şu andan mı bahsediyorsun?
günaydın canım. nasılsın bugün:)
Bekle bakalım. Bayram öncesi senden de güzel bir haber alırız inşallah.Belirtim yok gibi aslında..
Kasık ağrım sık sık oluyor batma gibi ama üşüttüm diyorum..
Bel şimdi ağrıyor..
Bacaklar benim hep ağrır :))
Anlıyacağın tutunacağım bir belirtim yok
Çok ilginç. Benim o testte pozitifi görmek için göbeğim çatlamıştı. Hatta karar vermiştim tüm testler bozuktuvalla hayatım evlendikten sonra ne zman test yapsam pozitif çıktı. doktora gittim bu konuda hcg değilmiş benim (adını hatırlamıyorum ) bir hormon değerim yüksek olduğu için idrarda şaşıyormuş işte. şimdi yapsam pozitif çıkar yani:)
o yüzden bana sadece kanda bakılıyor.
benim idrar testlerim hep pozitif çıkıyor:)
benim idrar testlerim hep pozitif çıkıyor:)
Telefonların fişini çekersem daha iyi olurum :))
valla hayatım evlendikten sonra ne zman test yapsam pozitif çıktı. doktora gittim bu konuda hcg değilmiş benim (adını hatırlamıyorum ) bir hormon değerim yüksek olduğu için idrarda şaşıyormuş işte. şimdi yapsam pozitif çıkar yani:)
o yüzden bana sadece kanda bakılıyor.
Bukadar pozitif bir insandan beklenen bir sonuç bence :)
bende aynı canım. bazen ev telefonunu kullanmam gerekiyor 9 dan hat alıyorum. sonra gülüyorum kendime
Bukadar pozitif bir insandan beklenen bir sonuç bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?