Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın güzel hatunlar

Biraz daha bekle canım. Reglin geciksin sonra yaparsın

regl öncesi test yapıpta pozitif çıkanları görünce hevesleniyorum işte :)
bu topiklere ilk girdiğimde çocuk yapmayı yeni düşünmeye başlamıştık.reglini bekleyemeyip test yapanlar bana tuhaf geliyodu :)
zamanla bende sabırsız oldum çıktım işte

cnm o bende de oluyo ya havlar birden soğudu ondan
ya da olmasını istiyoruz oluyo gibi hissediyoruz ondan bende bilemedim

sen yinede bekle
kendine sıkıntı belki geç döllenme oldu

Bugün kırmızılar gelmezse yarınıda bekliyecem..Pazar yada pazartesi test yapacam inşallah..

Şimdilerde belim ağrıyor sanki
Bekleyebilirsin çok daha iyi tabi ki canım.
Streslisin şu an. Ondan kaynaklanabilir. Kasık ve kalçaya vuran bel-bacak ağrın var mı?
Herkesin bünyesi aynı değil. O yüzden riski azaltıp garantici davranmak en iyisi.

benim idrar testlerim hep pozitif çıkıyor:)
doktorum hayretlerde kalıyor ama öyle

Streslisin şu an. Ondan kaynaklanabilir. Kasık ve kalçaya vuran bel-bacak ağrın var mı?

.

Belirtim yok gibi aslında..

Kasık ağrım sık sık oluyor batma gibi ama üşüttüm diyorum..

Bel şimdi ağrıyor..

Bacaklar benim hep ağrır :))

Anlıyacağın tutunacağım bir belirtim yok

O nasıl oluyor kız? Şu andan mı bahsediyorsun?

valla hayatım evlendikten sonra ne zman test yapsam pozitif çıktı. doktora gittim bu konuda hcg değilmiş benim (adını hatırlamıyorum ) bir hormon değerim yüksek olduğu için idrarda şaşıyormuş işte. şimdi yapsam pozitif çıkar yani:)
o yüzden bana sadece kanda bakılıyor.

Belirtim yok gibi aslında..

Kasık ağrım sık sık oluyor batma gibi ama üşüttüm diyorum..

Bel şimdi ağrıyor..

Bacaklar benim hep ağrır :))

Anlıyacağın tutunacağım bir belirtim yok
Bekle bakalım. Bayram öncesi senden de güzel bir haber alırız inşallah.
Çok ilginç. Benim o testte pozitifi görmek için göbeğim çatlamıştı. Hatta karar vermiştim tüm testler bozuktu İnsan o kadar garip oluyor ki, test negatif çıkıyor, adet oluyorum ama içimden bir ses diyor ki "üstüne görüyorsundur"

benim idrar testlerim hep pozitif çıkıyor:)
doktorum hayretlerde kalıyor ama öyle

ay çok şaşırdım :) sen boşuna idrar testi yapma o zaman.şüphelendiğin zaman direk kan testi ver.
ilk idrar testi yaptığında çok mutlu olmuşşsundur kesin şaşırmışsındır :)

idrar testi çok güvenilir değil bence. kist olan insanlarında pozitif çıkıyor. bir arkadaşımda adet gecikmesi oldu, test yaptırmış ana-çokcuk sağlığında. idrar pozitif olunca kan testi yapmışlar, onda negatif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…