Ilk çocuğunu düşünenler...

bu çok iyi bende suyu çok içiyorum
yediğin bişeymi dokundu sana acaba. üşüttünmü ihmal etme hayatım.

olabilir dışarda yediğim zaman bende de çok olur. sen yine doğal yollara bak gülüm patates falan. halsizleştirir seni. çok yorma kendini.

zaten ben kahvlatımı ofiste yemek yapan ablalarla yapıyorum
bı sofra kuruyolar valla of of
o zaman soleyecem kaynatsın bi patatess durum vahim yoksa

ne güzeel. benim burda tek bayan benim.
kimsecikler yok. çaycımız bile erkek.

oy kuyamam
ya aslında sabah kocama hazırlıyorum
ama gözümü açıpta yiyiyyemiyorum
burda da simitle geçiştirmemiş oluyorum iyi oluyo benim için
şirket büyük
4 tane ablamız var yemem için
onlarla yiyiorum bende
bide çok tatlıdırlar zaten

:) ne güzel. bende arada gelen temizlikçi abla var iki laf edeyim diyorum. beceremiyoruz:)

Arkadaşlar herkeze merhaba,
Bir süredir takip ediyorum ,çok hoş paylaşım ve sohbetleriniz var.Birçok konudada tecrübelisiniz...banada fikir verirseniz çok sevinirim.Bebek fikrine kendinizi nasıl hazırladınız?psikolojik ve fizyolojik olarak neler yapıyorsunuz?Mesela doktor kontrolü yada sağlıkla ilgili nasıl hazırlanılır? beslenme? o kadar soru varki kafamda :S

Mrb canım. kendim için söyleyim bebek fikri mutlu ve oturmuş bir evliliğim olduğu için gündemde. öncelikle doktora gidip rutin kontrolleri yaptırdım hormon testleri simir ve ultrason la kontrol oldu. daha sonrasında sigara bırakıldı. ve folikasit başlandı. kilo almamaya özen gösteriyorum doktorumun benden istediği tek şey bu.
beslenme konusunda tabi kilo alamıyorsan yediklerinede dikkat etmek gerekiyor. ben özellikle demir, vitamin değeri yüksek olan besinleri tercih ediyorum.

kızlar çok saolun şimdi gidiyorum hastaneye sonunda geldi cuma günü. hifanur canım günüm geçmedi daha aslında bat yarın. belirti de sadece kasık ağrısı başka hiçbişey yok. öpüyorum sizi..

benim bat pazar günü.cmt test yapsammı bende acaba :) beni heveslendirdin kızzzz

ne zaman gidiceksn doktora.bir an önce git gelde sevinelim inş

Teşekkür ederim çok güzel özetlemişsin...O halde ben iyi bir jinekologla randevu almalıyım.Sanıyorum dr gerekirse vitamin verir diye düşünüyorum.Peki çevrenle anneler vs paylaştın mı bu hazırlığından çevren haberdar mı?Ben bu konuda hazırlık yapacağımı eşimden başka kimseyle konuşmadım sen gerek gördün mü? Bizim ailelerimiz pimpirikli,meraklı insanlar sürekli sorularla kafam karışsın istemiyorum..Sence yanlış mı düşünüyorum?

Günaydın güzel hatunlar
Çok sevindim. Demek ki bebiş var ve değer artıyor. Hadi gözün aydın
Ben de bugün okuyacağım. Ben, arkadaşlarım toplam 3 tane.
Rüyası gerçek olsun minicik bir melek gelsin göbüşüne dolsun inşallah. Bugün kırmızılar gelmezse test yaparsın
benim bat pazar günü.cmt test yapsammı bende acaba :) beni heveslendirdin kızzzz

ne zaman gidiceksn doktora.bir an önce git gelde sevinelim inş
Biraz daha bekle canım. Reglin geciksin sonra yaparsın

doğru düşünüyorsun canım. her kafadan bir ses çıkıyor sonra.iyi ve güvenebileceğin bir doktorla yola çıkman çok önemli. uzun bir yolculuk bu hayatım.
sen de karar verdiysen hoşgeldin aramıza:)

Kızlar benim normalde miğdem bulanmıyor ama.Birşey yedikten sonra sanki miğdem kalkıyor..

Akşam yatmadan bir çukolata yiyeyim dedim..Miğdem kalktı..Yatarken su içtim daha beter oldu..

Şimdide kahvaltı sonrası aynı şey oldu..Çok yoğun değil ama var bir sıkıntı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…