- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.921
cnm bi kahvaltı yapıyımda içecem
ya suyu çok içerim yaptığım en iyi şey o zaten valla olmazsa ablaya patates haşlatacam ya ishal insanı halsız düşürüyo,kabız olmam lazım hemoroid den dolayı işim zor benim
Eki Görüntüle 531387
cnm bi kahvaltı yapıyımda içecem
ya suyu çok içerim yaptığım en iyi şey o zaten valla olmazsa ablaya patates haşlatacam ya ishal insanı halsız düşürüyo,kabız olmam lazım hemoroid den dolayı işim zor benim
Eki Görüntüle 531387
günaydın canım. inş olur bu ay bebişin geliyorum der sana ama olmazsada üzülmüyoruz tamam mı.
haftasonu senin için çok hareketli geçecek.
Sade gazozun içine asprin at diyecem ama olmaz ya hamişsen dimi
bu çok iyi bende suyu çok içiyorum
yediğin bişeymi dokundu sana acaba. üşüttünmü ihmal etme hayatım.
ya dün biraz dışarda fast food tarzı oldu o mu dokundu anlmadım
olabilir dışarda yediğim zaman bende de çok olur. sen yine doğal yollara bak gülüm patates falan. halsizleştirir seni. çok yorma kendini.
zaten ben kahvlatımı ofiste yemek yapan ablalarla yapıyorum
bı sofra kuruyolar valla of of
o zaman soleyecem kaynatsın bi patatess durum vahim yoksa
ne güzeel. benim burda tek bayan benim.
kimsecikler yok. çaycımız bile erkek.
oy kuyamam
ya aslında sabah kocama hazırlıyorum
ama gözümü açıpta yiyiyyemiyorum
burda da simitle geçiştirmemiş oluyorum iyi oluyo benim için
şirket büyük
4 tane ablamız var yemem için
onlarla yiyiorum bende
bide çok tatlıdırlar zaten
Arkadaşlar herkeze merhaba,
Bir süredir takip ediyorum ,çok hoş paylaşım ve sohbetleriniz var.Birçok konudada tecrübelisiniz...banada fikir verirseniz çok sevinirim.Bebek fikrine kendinizi nasıl hazırladınız?psikolojik ve fizyolojik olarak neler yapıyorsunuz?Mesela doktor kontrolü yada sağlıkla ilgili nasıl hazırlanılır? beslenme? o kadar soru varki kafamda :S
kızlar çok saolun şimdi gidiyorum hastaneye sonunda geldi cuma günü. hifanur canım günüm geçmedi daha aslında bat yarın. belirti de sadece kasık ağrısı başka hiçbişey yok. öpüyorum sizi..
17 sinde kırmıızıları görmezsek 19 u akşamından alsak o testi, 20 si sabahı yapsak ?
Mrb canım. kendim için söyleyim bebek fikri mutlu ve oturmuş bir evliliğim olduğu için gündemde. öncelikle doktora gidip rutin kontrolleri yaptırdım hormon testleri simir ve ultrason la kontrol oldu. daha sonrasında sigara bırakıldı. ve folikasit başlandı. kilo almamaya özen gösteriyorum doktorumun benden istediği tek şey bu.
beslenme konusunda tabi kilo alamıyorsan yediklerinede dikkat etmek gerekiyor. ben özellikle demir, vitamin değeri yüksek olan besinleri tercih ediyorum.
Çok sevindim. Demek ki bebiş var ve değer artıyor. Hadi gözün aydınselam kızlar bugün giremedim foruma. ama az önce dayanamadım bakalım yükselmiş mi değerim diye 1 tane daha idrar testi yaptım. daha belirgin çıktı bide hemen çıktı çok şaşırdım ya o 2. çizgiyi sonunda kaşımı gözümü yamultmadan şaşı olmadan görebildim. bu değer yükselmiş demektir heralde değil mi? en azından 20nin üzerinde anlamına gelir mi sizce? çok mutlu oldum hemen sizinle paylaşmak istedim. eşim de şehir dışında ona da söyleyemiyorum gelince mektup yazıcam ona tabi yarınki randevu da yolunda giderse...
Ben de bugün okuyacağım. Ben, arkadaşlarım toplam 3 tane.günaydın kızlar.
anneannem, annem, şehri yengem,ayşe yengem,esin yengem,zeynep yengem,gülkızyengem, k.v dem, görümcem,fatoş abla, menekşe abla,güllü abla,beyhan teyze,elif teyze, fatoş abla, kv.min teyzesi,eşimin 2 halası.ve ben. yasin sayımız 19 oldu. ben uyuyamadım şun saat 07:45 ve işyerimdeyim. soğansuyuda güzel haber vermiş. hepimiz çin hayırlı olsun. öpüyorum.
Rüyası gerçek olsun minicik bir melek gelsin göbüşüne dolsun inşallah. Bugün kırmızılar gelmezse test yaparsınGünaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım hiçç..Ben böyle BAT zamanları uyuyamıyorum.Sürekli beklemedeyim ya...Şu bebiş gelsede kurtulsam..
Akşam bir ara yok ya bu seferde olmayacak modundaydımki abimin eşi beni rüyasında gördüğünü..Evimde bir erkek bebek olduğunu beyaz tenli çok güzel bir bebekmiş..Ama evin çok pisti..Şaşırdım nasıl bu kadar pislenmiş dedim hatta dedi..
Bu rüyayı duyunca ilk dedimki ters görmüşün evde bebek yok..Ev tertemiz yeni temizlik yaptım..
Sonra düşündüm içimi umut kapladı..Sanki hamile olduğumu öğrenmişim o derece...
Biraz daha bekle canım. Reglin geciksin sonra yaparsınbenim bat pazar günü.cmt test yapsammı bende acaba :) beni heveslendirdin kızzzz
ne zaman gidiceksn doktora.bir an önce git gelde sevinelim inş
Teşekkür ederim çok güzel özetlemişsin...O halde ben iyi bir jinekologla randevu almalıyım.Sanıyorum dr gerekirse vitamin verir diye düşünüyorum.Peki çevrenle anneler vs paylaştın mı bu hazırlığından çevren haberdar mı?Ben bu konuda hazırlık yapacağımı eşimden başka kimseyle konuşmadım sen gerek gördün mü? Bizim ailelerimiz pimpirikli,meraklı insanlar sürekli sorularla kafam karışsın istemiyorum..Sence yanlış mı düşünüyorum?
.
Rüyası gerçek olsun minicik bir melek gelsin göbüşüne dolsun inşallah. Bugün kırmızılar gelmezse test yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?