Ilk çocuğunu düşünenler...

17 sinde kırmıızıları görmezsek 19 u akşamından alsak o testi, 20 si sabahı yapsak ?

selam kızlar bugün giremedim foruma. ama az önce dayanamadım bakalım yükselmiş mi değerim diye 1 tane daha idrar testi yaptım. daha belirgin çıktı bide hemen çıktı çok şaşırdım ya o 2. çizgiyi sonunda kaşımı gözümü yamultmadan şaşı olmadan görebildim. bu değer yükselmiş demektir heralde değil mi? en azından 20nin üzerinde anlamına gelir mi sizce? çok mutlu oldum hemen sizinle paylaşmak istedim. eşim de şehir dışında ona da söyleyemiyorum gelince mektup yazıcam ona tabi yarınki randevu da yolunda giderse...

selam kızlar bugün giremedim foruma. ama az önce dayanamadım bakalım yükselmiş mi değerim diye 1 tane daha idrar testi yaptım. daha belirgin çıktı bide hemen çıktı çok şaşırdım ya o 2. çizgiyi sonunda kaşımı gözümü yamultmadan şaşı olmadan görebildim. bu değer yükselmiş demektir heralde değil mi? en azından 20nin üzerinde anlamına gelir mi sizce? çok mutlu oldum hemen sizinle paylaşmak istedim. eşim de şehir dışında ona da söyleyemiyorum gelince mektup yazıcam ona tabi yarınki randevu da yolunda giderse...

ay çoook sevindimmm :) yarın muhakkak haber ver çok merak ettim.günün geçtimi.belirtilerin neler?
ay inş yarında güzel haberlerle gelirsin

canım çok sevindim inşallah değerin daha da yükselir. bizi habersiz bırakma ben de bekliyorum günümü p.tesi veya salı adet olmayı bekliyorum aslında beklemek istemiyorum diyim:))) çok heyecanlı bu durum ya...

günaydın kızlar.
anneannem, annem, şehri yengem,ayşe yengem,esin yengem,zeynep yengem,gülkızyengem, k.v dem, görümcem,fatoş abla, menekşe abla,güllü abla,beyhan teyze,elif teyze, fatoş abla, kv.min teyzesi,eşimin 2 halası.ve ben. yasin sayımız 19 oldu. ben uyuyamadım şun saat 07:45 ve işyerimdeyim. soğansuyuda güzel haber vermiş. hepimiz çin hayırlı olsun. öpüyorum.

Son düzenleme:

çok mutlu oldum canım. bir hamişimiz daha oldu.:)))

ay çoook sevindimmm :) yarın muhakkak haber ver çok merak ettim.günün geçtimi.belirtilerin neler?
ay inş yarında güzel haberlerle gelirsin

canım çok sevindim inşallah değerin daha da yükselir. bizi habersiz bırakma ben de bekliyorum günümü p.tesi veya salı adet olmayı bekliyorum aslında beklemek istemiyorum diyim:))) çok heyecanlı bu durum ya...

çok mutlu oldum canım. bir hamişimiz daha oldu.:)))

kızlar çok saolun şimdi gidiyorum hastaneye sonunda geldi cuma günü. hifanur canım günüm geçmedi daha aslında bat yarın. belirti de sadece kasık ağrısı başka hiçbişey yok. öpüyorum sizi..

cnm ağızlarına sağlık dün uyuyakalmışım
okuyamadım (((
bide midemi bozmuşum bugün hiç keyfim yok
cnm okunsun eksikleri bi şekilde ben dağıtmaya çalışırım

geçmiş olsun gülüm. çok yorma bugün kendini.
sende iyileşince okursun.

ya dün anneme soledim ağıtırkan 4 tane okusunlar arkadaşlarıma dedim söleyim ole okusunlar dedi
ama onların okudum die anneme donmesi zaman alır bıraz
ya ishalde var anlamadım havlar bozuldu ya bende bozludm galiba
sen nasılsın?

Günaydın kızlar

Dün gece uyuyamadım hiçç..Ben böyle BAT zamanları uyuyamıyorum.Sürekli beklemedeyim ya...Şu bebiş gelsede kurtulsam..

Akşam bir ara yok ya bu seferde olmayacak modundaydımki abimin eşi beni rüyasında gördüğünü..Evimde bir erkek bebek olduğunu beyaz tenli çok güzel bir bebekmiş..Ama evin çok pisti..Şaşırdım nasıl bu kadar pislenmiş dedim hatta dedi..

Bu rüyayı duyunca ilk dedimki ters görmüşün evde bebek yok..Ev tertemiz yeni temizlik yaptım..

Sonra düşündüm içimi umut kapladı..Sanki hamile olduğumu öğrenmişim o derece...

Soğansuyu çift çizgiyi görmüşün çok güzel ya...İnşallah bugün hayırlı haberlerini alırız..

Gülümsün geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine..

ben bugün daha iyiyim gülüm yarın doktora gidicem sabah kürtajdan sonra bi bakalım ne var ne yok diye
sen kahve seviyosun sade bir türk kahvesi iç ishali keser.
su içmeyi unutma sakın.

günaydın canım. inş olur bu ay bebişin geliyorum der sana ama olmazsada üzülmüyoruz tamam mı.
haftasonu senin için çok hareketli geçecek.

ben bugün daha iyiyim gülüm yarın doktora gidicem sabah kürtajdan sonra bi bakalım ne var ne yok diye
sen kahve seviyosun sade bir türk kahvesi iç ishali keser.
su içmeyi unutma sakın.

cnm bi kahvaltı yapıyımda içecem
ya suyu çok içerim yaptığım en iyi şey o zaten valla olmazsa ablaya patates haşlatacam ya ishal insanı halsız düşürüyo,kabız olmam lazım hemoroid den dolayı işim zor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…