Ilk çocuğunu düşünenler...

canımmm. negatif hiç olmuycaz biz. ne zaman öyle olduk sarılıcaz burda birbirimize. kimsenin lafıyla sözüyle değil yüreğimizin sesiyle hareket edicezki kalbimiz bozulmasın.kimse yolumuzdan döndürmesin.
Allah hepimizden razı olsun

Ne bileyim canım yaa
konuşup durdu enerjimi aldı götürdü sinir şey ta almanyadan yetio sağolsun biraz inattır benim bildiğim doğrudur der ve bu doğruları empoze etmeye çalışır insancıkllaraa

sıkma canını her ailede vardır bunlardan
faydalı olmak için çırpınırlar ve insanları bıktırırlar benimde annem bole
bana sürekli bişeyler dio eşine şunu yetir şunu içir
ya anne yamiyo inat oda biliyosun diorum
bı ara hatta kocanla konuşacam falan dedi işi oraya götürdü yani

Ne bileyim canım yaa
konuşup durdu enerjimi aldı götürdü sinir şey ta almanyadan yetio sağolsun biraz inattır benim bildiğim doğrudur der ve bu doğruları empoze etmeye çalışır insancıkllaraa

o kendi doğrularıyla yaşasın. ama seninde doğruların olsun hayatım bu senin hayatın senin duyguların. saygı duymayı öğrenmeli. bak sen ona saygından nasıl takmışsın kafaya.

hadi canım. yok artık.
bizimkiler hiç karışmaz allahtan. ne annemler ne k.v ler asla.
ben daha duymadım bir kere bile.

Aynı benim annem benimki alır gider ağzına yedirmeye çalışır o dereceyiz yani Allahtan bilmiyor
Geçen gün laf arasında olmazsa en kötü ihtimalle tüp bebek olur dedim aman Allah korusunda ağzından yel alsın da
Anlatamam görmen lazım

Çok canım sıkılıyor kızlar ya.Üşüyorum birde..Kasıklarımda ağrıyor galiba adet olacam ben..

boşver cnm işte onlarda annelik istiyolar ki eveltleri dünyaları istese alıp versinler
ben ole düşünüyorum yoksa onlar iseter mi biz mutsuz olalım
benim annem her daim arkadaşım olmuştur bilir herşeyi
ama bazı şeyleri bilmemeleri gerekiyomuş

canım olabilirde yani. tüp bebek yada başka bir yol. önemli olan o duyguyu tatmak. sen sakın kimselere deme:) boğarlar seni valla bu durumda

evet işte ole bizim mutlu olamamızı istiyolar

ben aslında görümcemin şanssızlığını yaşıyorum yani benim şansım oldu onun durumu. o eşinden boşandı şimdi yeniden evlenecek inşallah mutlu olmayı hakediyor bence.
aşimin ailesi onun evliliğinde çıkan sıkıntılardan dolayı çok temkinli ve tecrübeli. bu nedenle hayatımıza karışmıyorlar. aksine hep destek olurlar. maddi değil ama manevi destekleri inanılmaz.

canım bu arada siz ev işini ne yaptınız bizim hesapta yokken ev almaya karar verdik bugün bakıcaz bir tane. tam istediğim yerde.

evlat sermaye torun kar demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…