Ilk çocuğunu düşünenler...

ya cnm gittik baktık ama ufacık
ben çok sevmedim
bi kere benim için mutfak önemli hep kocaman mutfak istemişimdir
işte o bahsettiğim aradaş bakacak birde
eşimde alacam derse bırakalım alasın dedi
sende çok sevmedin zaten dedi
bende o almazsa biz alabilriz dedim bi yerden başlamak lazım dedim
o arkadaşta eve bakmaya giderekn trafik kazası yapmış işte o da baksın
ole belli olacak
çamura bulaşma üstüne süçrar hesabı alacaksa alsın uğraşmayacağım o arkadaş için
dedim eşime sinirlerimi bozuyo koca ankarada ev mi bitti bizde başkasına bazarız dedim ole kaldı cnm

Evet canım kesinlikle benim annem harikadır çok tatlı herşeyimi anlatabilirim rahatlıkla seninki gibi ama biraz fazla meraklıdır herşeye müdahale etme gereksinimi hisseder hemde onlar herşeyi dert edinebilioken bunlarla yormaya gerek yok diye düşünüyorum şimdilik:)

canım olabilirde yani. tüp bebek yada başka bir yol. önemli olan o duyguyu tatmak. sen sakın kimselere deme:) boğarlar seni valla bu durumda

Kesinlikle canım çok haklısın annem hasta muamelesi yapar bana valla sonra

haklısın canım. ama sana tavsiye içine sinmediyse alma. bu iş ömürlük oluyor. o alsın çok beğendiyse. boşver derim. sonra içine girince daralıyor insan. mutfak hele kesinlikle geniş olmalı.bizim şimdi oturduğumuz evi ben evlenmeden önce almıştım. 3+1 ve 110 m2
mutfak dahil bütün odalar çok geniş kullanışlı her yere gömme dolap yaptırdım.ama ev 4. kat asansör yok. annemler k.v ler gelip giderken sıkıntı oluyor. kimse merdiven çıkıcaz korkusuna gelmek istemiyor. bende üzülüyorum. burada ev fiyatları çok uygun oluyor.bide evler çok geniş. bizde elimizde varken alalım die düşünüyoruz tek istediğim ailelere yakın ama asansörlü olması.

meraklanma cnm hepimizin annesi aynı ki bizde anne olunca inş.
çok farklı olacağımızı sanmıyorum

aaa ne ilginç şey niye sizin baktığınız eve o da bakıyor ki bizde bakıyoruz ev ama istanbulda evler ateş pahası canım yaa
İnşallah içine sinen güzel ferah bi ev bulursunuz

inş. cnm allah gönlündekini versin valla ankara çok pahalı
ev konusunda hem merkeze uzak hemde küçük evler 170 binden başlıyo zaten şu an kırada oturduğum yerden almam mumkun değil
eski evler 300 den başlıyo yeni yapılanlar için 500 bini gözden çıkaracan
nerde o paralar beni bulmaz ki

burada triblex villa 250 bin canım. gel seni buraya taşıyalım. benim evim 65 bin hemde şehrin en merkezi en iyi yerinde. alacağımız evede 85 bin diyorlar 80 gibi kapatırız sanırım. ama evde jakuzi dahil herşey var.
gel sen valla:)

mrb canım doktorumuz geld çok şey konuştuk :)))
bu arada eşimde buradaydı yemeğe uğramıştı. seninki listemdeki hangi soruydu:))

benm tüplerde ve yumurtalarda sorun yok sadece test sonucumda pco diye bişey gördm doktor bişey demedi ama ben araştırdım kistmiş.bu çokmu engel bebek için diye sormuştum canım :)

geldim kızlar.. hcg 32 olmuş dr da hiçbişey demedi sinir oldum artık dra da gitmiycem test de yapmiycam beklemedeyim moralimi çok bozdu adam suratsızın tekiydi tahlillerime bile bakmadı doğru düzgün.

benm tüplerde ve yumurtalarda sorun yok sadece test sonucumda pco diye bişey gördm doktor bişey demedi ama ben araştırdım kistmiş.bu çokmu engel bebek için diye sormuştum canım :)

Ben dr değilim tabi ki ama benim arkadaşta da kist vardı dr ilaç verdi ilacı kullandığı ay hamile kaldı canım inşallah seninde öyle olur:)

sana ben ne diyim bak ole jakuzili geniş bir evi ankarada bi kere 1 milyondan aşağı alamazsın burda 80 bine 2+1 bbakımsız bir ev alırsın onuda sincan polatlı falan merkeze 50 km uzaklıkta bi yerden alırsın oda ara kat değil kot falan olur
bu bizim baktığımız ev giriş kattı ve 80 m² falandı bakımada çok ihityacı vardı 160 dan 150 zor indirdik dikmende bi yerde en az 20 yıllık bir bınadaydı sen düşün

canım kistin pco kisti iltihaplanmalarda oluşan kistlermiş. gebeliğe engel değilmiş ve doğumla birlikte temizlenirmiş.

çok şaşırdımmmm
idrarın pozitifti ama nasıl olur.hiç sevmem böyle ilgisiz doktoları yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…