Ilk çocuğunu düşünenler...

geldim kızlar.. hcg 32 olmuş dr da hiçbişey demedi sinir oldum artık dra da gitmiycem test de yapmiycam beklemedeyim moralimi çok bozdu adam suratsızın tekiydi tahlillerime bile bakmadı doğru düzgün.

hemen uzaklaş ordan ve kendine yeni bir doktor bul ondan sana fayda gelmez
değerin yükselmiş
demek ki çok küçük daha sabırlı olllllllll

Ben dr değilim tabi ki ama benim arkadaşta da kist vardı dr ilaç verdi ilacı kullandığı ay hamile kaldı canım inşallah seninde öyle olur:)

valla doktor olmasanızda ben deneyimli insanların bilgilerine önem veriyorum çok teşekkür ederim ilgin için.ama benm doktor ilaç falan vermedi anlamadım yani

geldim kızlar.. hcg 32 olmuş dr da hiçbişey demedi sinir oldum artık dra da gitmiycem test de yapmiycam beklemedeyim moralimi çok bozdu adam suratsızın tekiydi tahlillerime bile bakmadı doğru düzgün.

Ne biçim dr. bunlar yaa ama değer yükselmiş bu iyi bişey değil mi ki

hemen uzaklaş ordan ve kendine yeni bir doktor bul ondan sana fayda gelmez
değerin yükselmiş
demek ki çok küçük daha sabırlı olllllllll

sen hamilesiiiiiinnn:))))))))))))))))))

ya sadece olumlu bir iki kelime etse yetecekti bana ama adam konuşmaya üşendi resmen. nasıl diyorum cevap vermiyo ne demek diyorum hamilelik var mı diyorum var da diyemem yok da diyemem diyo kaşını kaldırıp geri zekalı ya. salı tekrar çağırdı ama ona gitmem artık bi daha. artık beklemedeyim bat yarındı gelirse de gelmezse de hayırlısı artık. valla çok moralim bozuldu ya o çift çizgiyi görünce nasıl da sevinmiştim dün akşam halbuki..

seni buraya taşıyalım gülüm. valla. bu nasıl fiyatlar yav. o fiyatlara burda 1. sınıf apartman dikersin.
benim akşam bakacağım ev 4+1 ve 5. kat. 2 banyo ve jakuzisi var. ayrıca herşeyi yurdışından gelmiş. bataryalara mobilyalara kadar. her tarafı laminant dolaplı alçı duvar gömme spotlar ve hiç kullanılmamış tüm şehir ayaklarının altında. altında market var karşısı yemyeşil park .
sen gel valla.:))

sen değiştir o ukalayı hayatım. hcg 35 demek neymiş aç bak internetten.

sen moralini bozma hayatım.kendine tatlı dilli güler yüzlü iyi bi doktor bul.hamileysen bebişinide kendinide üzmüş olursun

oh mis gibiymiş valla nerde burda o fiyata ole ev

bazıları ole sen araştır kendine iyi bir doktr bul cnm
35 olmu 5 de gebelik oluyo daha ne olsun sıkılma sen bu iş tamam üzme kendini
sadece yapman gereken tek şey var iyi bir doktor bulmak

yok ama devlet hastanesinden bana iş çıkmaz onu anladım kendime özelde bi dr bulmam lazım. saolun kızlar. güllümsün rahatsızsın galiba geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. geçmişin hepsini okuyamadım yetişemiyorum size çok hızlısınız:)

ya sorma motoru bozduk cnm

sen hangi şehirdeydin canım fiyatları duyunca bende o şehre taşınmaya karar verdim bi an burda 250000TL'ye 80metre ev alabiliosun

Bozma moralini canım salak dr.lardan biri bırak gitsin ilk işin yeni bir dr bulmak olmalı bence
Bana da eşimin problemini ilk öğrendiğimde ne yapmamız gerek şimdi dr. bey soruma en kısa çözüm eşini değiştirmek demişti bana gerizekalı
hiç kafana takmaaaa bence ben öyle yaptımmm

hcg değeri 5 i geçerse hamilesin demektir canım. bu budur.heryerde böyle.sen idrardada gördün endişelenme artık doğru düzgün bir doktora git. bak asya buldu çok rahatladı.

Öyle deme canım ben istanbul çapa tıp fakültesinde bi dr. a gidiyorum harika bir dr.um var beni sakinleştirebilen tek insan oydu ama özel devlet senin düzgün bi dr bulman şart o dr.u hiçmi hiç beğenmedik biz

ben çorumdayım canım. gelin herkes komşum olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…