Ilk çocuğunu düşünenler...

daha 5 gün var erken değilmi

aslında bu mimik kasılma ve bel ağrıları geçmedi diyebilirim. ama bugünden itibaren daha bir hisseder oldum. karnım şişiti sanki.

önden geliyor böyle. hap kullanırken ne güzel hiç ağrım yoktu. reglim başlayınca fark etmezdim bile.

inş yaşamazsın canım adetinin ilk gününden hesapla 10.12.14.16. günler . hatta haftada 2-3 kez ilişki daha sağlıklı sonuçlar veriyormuş. evet kimselerede söyleme. gerek yok kendini sıkıntıya sokmana. kasacaksan burda biz varız dinlerizde seni her türlü. herkes bilmiş kesiliyo başımıza.

hap kullanırken orjinal olmuyoruz hayatım. bırakınca aslına dönüyor bünye işte. ağrısın şu bel hareketleri var ya ağrı kesici olanlardan yap. belini çevir arada kasların rahatlar.

gelir gülüm 17 ekimde gelir geçer inş önemli olan ilermeme olması. sen şansını yakaladın doktorunu buldun çok şükür.bundan sonrası gelecek inş

bu sefer muayene olurken çok rahhattım. diğerinde her defasında o iğrenç şeye oturuyordum. dün beni ona oturtmadı. sedyede nazikçe kontrol etti.
diğer çekilde sanki tecavüze uğruyorum.. birden bire bişey gasp ediyor beni.

valla iyiki varsınız kızlar sizinle yazışmakdan çalışamıyorum yalnız daha şimdiden boyleyım bırde hamıle kalırsam artık işten kovacaklar allahkorusun

valla iyiki varsınız kızlar sizinle yazışmakdan çalışamıyorum yalnız daha şimdiden boyleyım bırde hamıle kalırsam artık işten kovacaklar allahkorusun

sen iyiki varsın tatlım. varız ve anne olucaz cenneti alıcaz ayaklarımızın altına harika evlatlar yetiştirecek potansiyeldeyiz hepimiz. evladımız olsun ben işi gücü bırakmaya razıyım

sen iyiki varsın tatlım. varız ve anne olucaz cenneti alıcaz ayaklarımızın altına harika evlatlar yetiştirecek potansiyeldeyiz hepimiz. evladımız olsun ben işi gücü bırakmaya razıyım

teşekkür edrim canımm benimm hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişimiz olsun de dediğin gibi herşeyden once onun canı ı sağlığı

hiç sorma gülüm. o benide çok kasar her zaman. ebnim doktorum muayeneyi nerede yapayım diye alternatif sunuyo:))

valla ben sizinle yazışacam diye pazarlarımı feda ediyorum kıymetimi bilin yanii.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…