- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.281
bırak canım boğazını şimdi.:))) sıcacık kahve iyi gelir bence ona..
daha 5 gün var erken değilmi
benim kide valla görev mi bu diyip durdu bizden sana akıl sıkma adamı
tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım dogru soyluyorsun her kotu sonucun sebebı bence stres dogrusu be cevreme bıle soylemeyı dusunmuyorum kımseden" hapı ıctın sımdı olmuyor ıste " fılan gıbı bırsey duymak ıstemıyorumm ov. tarıhımıde bılemıyorum 2 ay oncesıne kadar cok duzenlı adetelerım vardı ama bu 2 ay karar verme asaması gecırdıgım ıcın ıc bırak ıc bırak yapınca adetlerım da karıstı umarım adet duzensılıgı yasamam
Yeni yumurtlama dönemleri bekle bizi biz geliosss
aslında bu mimik kasılma ve bel ağrıları geçmedi diyebilirim. ama bugünden itibaren daha bir hisseder oldum. karnım şişiti sanki.
önden geliyor böyle. hap kullanırken ne güzel hiç ağrım yoktu. reglim başlayınca fark etmezdim bile.
forumlarda da gordum sırf cocuk ıcın calısmalara odakanılınca hem yaptıgında keyıf almıyorhem stres oluyormussun
aahhh inşallah yumurtlarım.. hayır, bide durup durup altın yumurtlamayayım.
gelir gülüm 17 ekimde gelir geçer inş önemli olan ilermeme olması. sen şansını yakaladın doktorunu buldun çok şükür.bundan sonrası gelecek inş
aahhh inşallah yumurtlarım.. hayır, bide durup durup altın yumurtlamayayım.
inş yaşamazsın canım adetinin ilk gününden hesapla 10.12.14.16. günler . hatta haftada 2-3 kez ilişki daha sağlıklı sonuçlar veriyormuş. evet kimselerede söyleme. gerek yok kendini sıkıntıya sokmana. kasacaksan burda biz varız dinlerizde seni her türlü. herkes bilmiş kesiliyo başımıza.
tamam komutanım hemen uygulamaya geçiliyo bu akşam
valla iyiki varsınız kızlar sizinle yazışmakdan çalışamıyorum yalnız daha şimdiden boyleyım bırde hamıle kalırsam artık işten kovacaklar allahkorusun
kelebeğim beniiiimmmm ha şöyle yaaaa. sen keyifsiz olunca tadımız olmuyo.:)))
saol cnm benim çok saollll
sen iyiki varsın tatlım. varız ve anne olucaz cenneti alıcaz ayaklarımızın altına harika evlatlar yetiştirecek potansiyeldeyiz hepimiz. evladımız olsun ben işi gücü bırakmaya razıyım
tamam komutanım hemen uygulamaya geçiliyo bu akşam
bu sefer muayene olurken çok rahhattım. diğerinde her defasında o iğrenç şeye oturuyordum. dün beni ona oturtmadı. sedyede nazikçe kontrol etti.
diğer çekilde sanki tecavüze uğruyorum..birden bire bişey gasp ediyor beni.
o zamnda altın saçlı bir asyamız olur:)))
valla iyiki varsınız kızlar sizinle yazışmakdan çalışamıyorum yalnız daha şimdiden boyleyım bırde hamıle kalırsam artık işten kovacaklar allahkorusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?