Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım cok cok farklı seyler duyuyorum bende kımsı kullanıren kalır kımısı bırakır yıllarca bekler ben sey dusunuyorum hapla hıc bır alakası yokkk hersey kısmett

kendi haline bırak canım hapı kullanırken hamile kalanlarda var. olacaksa oluyor zaten. hem bak doktorum bana çok kızdı hapla korunma diye bişey yok dedi. pıhtı riski yapıyor duydunmu hiç bilmiyorum ama.

evet bende kendi halına bırakcagım oyuzden korunmayı tamamen bıraktım canım pıhtı rıskı drken anlayamadım ne dmek ıstedıgını hapı kullanırkenmı yapıyordu yoksa bırakıncamı

evet bende kendi halına bırakcagım oyuzden korunmayı tamamen bıraktım canım pıhtı rıskı drken anlayamadım ne dmek ıstedıgını hapı kullanırkenmı yapıyordu yoksa bırakıncamı

kullanırken canım. bu kullandığımız haplar kanı pıhtılaştırıyormuş. aynen öyle yap devam et bırak korunmayı o sana geleceği zamanı bilir.

evet canım cok cok farklı seyler duyuyorum bende kımsı kullanıren kalır kımısı bırakır yıllarca bekler ben sey dusunuyorum hapla hıc bır alakası yokkk hersey kısmett

Evet canım hakkında hayırlısı inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun bebeğine

bende bende .. benide bekleyin. :))

Yeni aya tam gaz gireceğiz hadi bakalım tey tey

tamam canımm öyle yapacağım inşallah hapı kullandıgıma pişman ettirmez beni rabbimm

rahat ol. hiç kasma. kendinide eşinide yıpratma.. yok yumurtlama günü yok regl geldi pek dillendirme. sen sadece ov. tarihine odaklan. o zaman kocacığına yanaş:)))
o gerilince hiç olmuyo. benimki evden kaçacaktı valla.

benim kide valla görev mi bu diyip durdu bizden sana akıl sıkma adamı

tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım dogru soyluyorsun her kotu sonucun sebebı bence stres dogrusu be cevreme bıle soylemeyı dusunmuyorum kımseden" hapı ıctın sımdı olmuyor ıste " fılan gıbı bırsey duymak ıstemıyorumm ov. tarıhımıde bılemıyorum 2 ay oncesıne kadar cok duzenlı adetelerım vardı ama bu 2 ay karar verme asaması gecırdıgım ıcın ıc bırak ıc bırak yapınca adetlerım da karıstı umarım adet duzensılıgı yasamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…