- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.261
Fırsat bulamadım canım yaa
Ben kullanmadım ama duyumlarıma göre o haplar bırakıldıktan hemen sonra etkisini yitirmiyormuş 3ay olmama durumu sözkonusu olabiliyormuş
ama kullanırken hamile kalanları bile biliyorum canım
Yeni yumurtlama dönemleri bekle bizi biz geliosss
kendi haline bırak canım hapı kullanırken hamile kalanlarda var. olacaksa oluyor zaten. hem bak doktorum bana çok kızdı hapla korunma diye bişey yok dedi. pıhtı riski yapıyor duydunmu hiç bilmiyorum ama.
evet bende kendi halına bırakcagım oyuzden korunmayı tamamen bıraktım canım pıhtı rıskı drken anlayamadım ne dmek ıstedıgını hapı kullanırkenmı yapıyordu yoksa bırakıncamı
evet canım cok cok farklı seyler duyuyorum bende kımsı kullanıren kalır kımısı bırakır yıllarca bekler ben sey dusunuyorum hapla hıc bır alakası yokkk hersey kısmett
bende bende .. benide bekleyin. :))
of yine içim sıkılıyo noluyo ya bana allah allah
Bende 2 yıl kullandım hap..Bıraktığımda 6 ay kadar oldu..İlk iki ay eşim korundu..Bu ayda 4. ayım
Evet canım hakkında hayırlısı inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun bebeğine
Yeni aya tam gaz gireceğiz hadi bakalım tey tey
gülümmm nooldun yine... sen ne yaptın bakiiim yaktınmı bütün ışıkları :)
Evet canım hakkında hayırlısı inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun bebeğine
Yeni aya tam gaz gireceğiz hadi bakalım tey tey
yaktım cnm yaktım ama dün boş geçti uyuyakalmış tv karşısında :))))
kullanırken canım. bu kullandığımız haplar kanı pıhtılaştırıyormuş. aynen öyle yap devam et bırak korunmayı o sana geleceği zamanı bilir.
size birirnin bunu oturup anlatması gerekiyo yavv:)))
öyle tv karşısında olmaaaz..
ya evet ama ole oldu ben mutfaktaydım ihlamur kaynatıyodum saat 9,30 bi geldim içeri uyumuş
tamam canımm öyle yapacağım inşallah hapı kullandıgıma pişman ettirmez beni rabbimm
senin kocişe uyku açacak şeyler lazım hayatım. ıhlamur uyutur tabi:)))
akşam ilk iş şööööyle acı bir kahve daya:))
rahat ol. hiç kasma. kendinide eşinide yıpratma.. yok yumurtlama günü yok regl geldi pek dillendirme. sen sadece ov. tarihine odaklan. o zaman kocacığına yanaş:)))
o gerilince hiç olmuyo. benimki evden kaçacaktı valla.
ah ah ihlamura varamadan uyumuş ki adam daha vermemiştim bile hazırlıyodum boğazları fena olmuş içemeden uyumuş sinir
rahat ol. hiç kasma. kendinide eşinide yıpratma.. yok yumurtlama günü yok regl geldi pek dillendirme. sen sadece ov. tarihine odaklan. o zaman kocacığına yanaş:)))
o gerilince hiç olmuyo. benimki evden kaçacaktı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?