Ilk çocuğunu düşünenler...

Desteğiniz için saolun kızlar...

Canım neden yemek yemedin sen

kızla birşey soracagım aranızda dk hapı kullanıp bırakan varmı ve bıraktıktan sonra 3 ay normla korunmak lazımmıs ben korunmak ıstemıyorumm bebegım olsuun ıstıyorummm

kızla birşey soracagım aranızda dk hapı kullanıp bırakan varmı ve bıraktıktan sonra 3 ay normla korunmak lazımmıs ben korunmak ıstemıyorumm bebegım olsuun ıstıyorummm

ahhh ahh. ben 2,5 yıl kullandım bıraktım yok canım zaten korunmasanda olacağı zaman oluyo o bebek. 8 ay korundum sonrasında. geçen ay hamileydim kaybettim bebeğimi. işte devam yani. sen düşünüyosan devam et.

canım ben 10 ay kullandım gecen temmuz bıraktım agustosda bır kere ertesı gun hapı kullandım tabı o ay ıkı kere adet gordum eylulde tekrar basladım bes tane hap kalmıstı ıcmeyı bıraktım dahada ıcmıyorum ıste ama bır kac ay korunmak gerekıyormu rıskı fılan varmı yada bırakayım kendı halıne

amiinn canım. Allah gecinden versin verecekse. sen çok iyi bir anne olacaksın:) bebeğinin yanından hiç ayrılmayacaksın.

İnşallah canım..

Bazen korkuyorum bana birşey olursa diye..Sonra çocuk fikrinden soğuyorum...Eşimde geçen aynısını söyledi..Düşünüyorum ya sana yada bana birşey olursa bizim çocuğumuz ne olacak..Dertler aynı olunca düşüncede aynı oluyormuş demekki..

Bir garip hallerdeyiz anlıyacağın

Desteğiniz için saolun kızlar...

Canım neden yemek yemedin sen

Fırsat bulamadım canım yaa

Ben kullanmadım ama duyumlarıma göre o haplar bırakıldıktan hemen sonra etkisini yitirmiyormuş 3ay olmama durumu sözkonusu olabiliyormuş
ama kullanırken hamile kalanları bile biliyorum canım

kendi haline bırak canım hapı kullanırken hamile kalanlarda var. olacaksa oluyor zaten. hem bak doktorum bana çok kızdı hapla korunma diye bişey yok dedi. pıhtı riski yapıyor duydunmu hiç bilmiyorum ama.

Bende 2 yıl kullandım hap..Bıraktığımda 6 ay kadar oldu..İlk iki ay eşim korundu..Bu ayda 4. ayım

yok öyle düşünmeyin bak sen annene yarın dua edicen . Arkanızdan duacınız olsun sizin kötü gününüzde hayırlı olsun yanınızda olsun. bir gülüşü dünyaya bedel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…