- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.241
Allah razı olsun canım.Çok güzel dilek bu..
evet getirdim.çöpe at o zaman dedi öle tavır yaparak...
yok artık. sen onun bebeğini taşıyosun yaaa... at kız çöpe. valla at gitsin.
Biliyorum bende de aynısı oluyor canım her ay bat dönemleri işyerinde kılımı kıpırdatmak istemiyorum aklım fikrim hep acabalarda ama geçecek inşallah derdi veren Allahım dermanını da verecektir inşallah bizimde sınavımız böyle ne yapalım sen üzme kendini az kaldı saat 3,30 olmuş
Bu arada saat demişken ben daha öğle yemeği yiyemedim yaa(
:)))
yokluğu zor bilirim. uzakta olunca yine belki görürüm diyo insan. Rabbim bir an önce sana o duyguyu tatdırsın dilerim.belki acın hafifler o zaman. unutmak mümkün değil.
kızla birşey soracagım aranızda dk hapı kullanıp bırakan varmı ve bıraktıktan sonra 3 ay normla korunmak lazımmıs ben korunmak ıstemıyorumm bebegım olsuun ıstıyorummm
Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..Saosun canım...
amiinn canım. Allah gecinden versin verecekse. sen çok iyi bir anne olacaksın:) bebeğinin yanından hiç ayrılmayacaksın.
Desteğiniz için saolun kızlar...
Canım neden yemek yemedin sen
kızla birşey soracagım aranızda dk hapı kullanıp bırakan varmı ve bıraktıktan sonra 3 ay normla korunmak lazımmıs ben korunmak ıstemıyorumm bebegım olsuun ıstıyorummm
canım ben 10 ay kullandım gecen temmuz bıraktım agustosda bır kere ertesı gun hapı kullandım tabı o ay ıkı kere adet gordum eylulde tekrar basladım bes tane hap kalmıstı ıcmeyı bıraktım dahada ıcmıyorum ıste ama bır kac ay korunmak gerekıyormu rıskı fılan varmı yada bırakayım kendı halıne
kasılmalarım başlıyor.regl moduna geçitm ben.
bekle beni 17 ekimmm
bekle beni 17 ekimmm
İnşallah canım..
Bazen korkuyorum bana birşey olursa diye..Sonra çocuk fikrinden soğuyorum...Eşimde geçen aynısını söyledi..Düşünüyorum ya sana yada bana birşey olursa bizim çocuğumuz ne olacak..Dertler aynı olunca düşüncede aynı oluyormuş demekki..
Bir garip hallerdeyiz anlıyacağın
bekle beni 17 ekimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?