Ilk çocuğunu düşünenler...

valla ben sizinle yazışacam diye pazarlarımı feda ediyorum kıymetimi bilin yanii.... :))

senin kıymetini bilmezmiyiz canım benim. arada ettiğin okkalı laflar varya hani beni kendimden geçiriyo gülmekten. altın yumurtluycak asyamız. altın saçlı olacak bebişleri. az kaldı

kızlar ben bi doktora gitsemmi bi kendimi kontrol ettirsemi mi acep b bakayım yumurtalr ne alemde ne dıyosunuz

Son düzenleme:

topiğe gözüm kaydı sevinicinizi gördüm...doktorunuzu dinleyin sizi umutlandırmak istemedi demekki....salı gel dediyse mutlaka gidin,değerinize bakacak,artacak mı inecekmi?artarsa nasıl artacak o da önemli....benim ilk gebeliğimde değerim 32 çıktı doktor bu düşer dedi birkaç gün sonra sancılı kanama başladı yine doktora gittim değerim 1000 olmuş normal değil...bu da benim dış gebelik geçirdiğimi gösterdi...neyseki atlattım....ama doktorunuzu dinleyin şuan ne gebesiniz diyebilir ne demeyebilir belki normal seyrinde değerleriniz artar,yada değeriniz düşer,yada çok anormal şekilde yükselir....kendinizi birkaç gün kontrol edin....kanama olursa veya sancınız mutlaka doktorunuza gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…