- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.301
bence sıcak çikolata.... hmmmm... bilemiyorum yani... aşk kokusu geldi burnuma :!:
ay bide çift altın yumurtam olsa ya...
aç tavuk kendini darı ambarında sanır mış.. benimkide o hesap oldu.. (yumurtlayamayan tavuk..)
bak benim kociş sms atmış akşama yemeğe davetliyim.Allaaaaaaah tutmayın beni . oda istiyo beniii:)))))))
Aynen katılıyorum canım at çöpe gitsin aaa o düşünmezse seni kim düşünecek
valla ben sizinle yazışacam diye pazarlarımı feda ediyorum kıymetimi bilin yanii.... :))
aşk kokusu yayılıyor mu ne?? :))
ah şu yumuşak yüzlülüğüm..kızlar doktor 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tabi bu 15 gün boyunca ilişki yasak dedi..bunun öfkesi ona aslında..
ah şu yumuşak yüzlülüğüm..kızlar doktor 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tabi bu 15 gün boyunca ilişki yasak dedi..bunun öfkesi ona aslında..
:)))) senin ağrıların kasılmaların geçti heralde asya:)))
bende senin gibi düşünüyorum ikiz olsa bi kız bi erkek olsada 2. tırım rırım aramasak
kızlar ben bi doktora gitsemmi bi kendimi kontrol ettirsemi mi acep b bakayım yumurtalr ne alemde ne dıyosunuz
aşk kokusu yayılıyor mu ne?? :))
tabi canım ne gerek var ayrı gayrı... :)
sanki seninki can değil. bu zamana kadar yaptığına saysın.. tövbe yarabbim...
tabiki git canım. baktır değerlerine. ne var ne yok bilerek gir bu işe.[/Q
dogru söuluyorsun canım yaa ben bi evlendiğimde gittim jinekolaga şimdide gidip o şeye oturmak ıstemıyorum ayrıca genıtal bolgemden dha yenı amelıyat gecırdım az dah ıyılessn dıye beklıyorum
bugünun ggecesi aşkala bitecek desene
ben onlarla yaşamaya alıştım hayatım.. :))) ağrı eşiğim yükseldi...
ya sadece olumlu bir iki kelime etse yetecekti bana ama adam konuşmaya üşendi resmen. nasıl diyorum cevap vermiyo ne demek diyorum hamilelik var mı diyorum var da diyemem yok da diyemem diyo kaşını kaldırıp geri zekalı ya. salı tekrar çağırdı ama ona gitmem artık bi daha. artık beklemedeyim bat yarındı gelirse de gelmezse de hayırlısı artık. valla çok moralim bozuldu ya o çift çizgiyi görünce nasıl da sevinmiştim dün akşam halbuki..
bugünun ggecesi aşkala bitecek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?