Ilk çocuğunu düşünenler...

kizlar merhaba nasilsiniz ben evde daha iyiyim gercekten kusmuyorum hemen birseyler atistiriyorum geciyor. durumlar boyle simdilik telden zor oluyor yazamiyorm

en iyisi böyle olacak senin için. insanın evi gibisi yok. keşke benimde fırsatım olsa da hamileliğimi sakin kafamla yaşasam. valla telefonla konuşurken doğuracam ben. biliyorum. asya dedi dersiniz bigün.

allah emi kız yersin tabi
benim kuzenimde eşide esmer bir oğulları var kıvanç tatlıtuğ gibi sapsarı masmavi gözleri var aynı rahmetli dedem
seninde vardır benzediğin dede ebe bişey yani

valla yok bizimkilerde:))) bide ankarada doğmuşum 7 aylığım ben. annem 3 gün görememiş. bunu anlatıyo . karıştım deyincede kızıyolar:)))

senin kocişe uyku açacak şeyler lazım hayatım. ıhlamur uyutur tabi:)))
akşam ilk iş şööööyle acı bir kahve daya:))

Canım bir jinekolog fanfiniden bir kaç saat önce acı bi kahve içirirseniz harekete geçirir demişti minnakları:))

benim kide valla görev mi bu diyip durdu bizden sana akıl sıkma adamı

Benimki dünden razı anacım her fırsatı değerlendirio valla tabi çocuk meselesi olmasa bu kadar istekli olmazsın deyip lafını da sokmuyor değil tabi

sen iyiki varsın tatlım. varız ve anne olucaz cenneti alıcaz ayaklarımızın altına harika evlatlar yetiştirecek potansiyeldeyiz hepimiz. evladımız olsun ben işi gücü bırakmaya razıyım
Bende bende ikiz olsun hemen bırakcam ben işi
Allahımdan ikiz istiyorum

ah şu yumuşak yüzlülüğüm..kızlar doktor 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi tabi bu 15 gün boyunca ilişki yasak dedi..bunun öfkesi ona aslında..

Seninki ona tavır yapıo dediğin gibi canım ama o ikinizinde parçası kolay mı onunda sabretmesi lazım...

ya nebileyim bilemedim hem daha yeni başladık ya çalışmalara bu ayki adetimi goreyım sonra gıder muayne olur dedım zaten bu adet gormezsemmm mecbur gıdecegımmm[/QUOTE]

Ben şöyle anlatayım sana canım bende senin gibi düşünüyordum 1seneyi tamamlayalım öyle giderim ne gerek var diyordum sonra birgün geçerken hastanenin önünden bişey dürttü ve girdim iyi ki de girmişim bende değil ancak eşimde sorun çıktı şimdi onun tedavisiyle uğraşıyoruz. Ogün girmeseydim 1senemi çöpe atmış olacaktım ki bu da benim gibi 30unda bir bayan için hiç kısa bir düre değil o yüzden bence tüm tetkiklerini yaptır ondan sonra için rahat olarak yoluna devam et

canım ozamanlar yeni evli sayılırdık henüz gözüm açılmamıştı.
şimdi kaçsın bakalım nereye gidecek.. o çocuk olacak arkadaş. o burun akacak!

harikasın canım yaa güldürdün beni arkadaşlarda bu kadın ekrana bakıp neye gülüyor diyecekler
Gizli gizli giriyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…