Ilk çocuğunu düşünenler...

inş canım. bizim yasinler yerlerine gitmiş olur belkide kimbilir.

valla bilemiyorum ki gebelik belirtileri ile adet belritileri aynı o yüzden umutlanmayım dedim şaşıfelek oldum zaten çarkım markım şaşaladı gitti
olursa süpriz olur yanı
ve benim herif basma kalıp devam edeer demiştim sana bende bişey yok die

harikasın canım yaa güldürdün beni arkadaşlarda bu kadın ekrana bakıp neye gülüyor diyecekler
Gizli gizli giriyorum zaten

seni sadece ofistekiler görmüş beni sokaktan geçen görüyor. :? rezilliğe perde açtım valla.. :)))
komşular bazen neye gülüyon sen napıyorsun orada diyorlar

asya mız öylediir:))) moduna girdimmi tamamdır.

evet girdim.. güllümsün listeyi güncelleyebilir miyiz hayatım, asyaeren regl modunda...

yumurtasızlığı başına vurdu.. gidip tavuklarla dertleşmeyi düşünüyorum. işin sırrı nedir diye...

olsunda gülüm basmakalıp olsun. evet aynı regl belirtileri gibi oluyor. sen yinede dikkat et. belki tutar ha nedersin.:)))
nasıl mutlu oluruuummm

seni sadece ofistekiler görmüş beni sokaktan geçen görüyor. :? rezilliğe perde açtım valla.. :)))

Oh mis mis:)
Karalar mı bağlayacağız yaaa hayat güzel yaşamaya gülmeye eğlenmeye değer keyfini çıkarmalıyız amaannn
Sabahlar olmasın:)

evet girdim.. güllümsün listeyi güncelleyebilir miyiz hayatım, asyaeren regl modunda...

yumurtasızlığı başına vurdu.. gidip tavuklarla dertleşmeyi düşünüyorum. işin sırrı nedir diye...

:))))))))))))
burada yumurta çiftliği çok var bacım hergün yolumun üstünde. ben soruyum dicem ama benimkilerde kırık çıkıyo baksana.:)))

tutmuşsa nede güzel olur.. kocana söylerken fotoğrafını çek ama. bebiş albümüne kocanın fotosuyla başlarsın

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Yüklemeye geçti bir iki aya gelecek meleği:)))
gullumsun Beklemede
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Bebek geliyo :)))))
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

benimde hiç bayan yok. arada kahkaha atıyorum saf saf bakıyolar nooldu abla diyolar. gelde anlat....:))

eyvahh kayınpeder geldi. gülmeyeyim bari.. manyak gelin dicek :))

Son düzenleme:
benimde hiç bayan yok. arada kahkaha atıyorum saf saf bakıyolar nooldu abla diyolar. gelde anlat....:))

ya bizimkilerde ole birisi geldi öğlen yanıma bakacam ya sen neye gülüyon dedi
hoşt dedim neye bakacam
projen bittimi senin bi çıktı al geliyorum dedim
g.tün g.tün gitti valla
otoritenini gözünü seveyim heyt çekilin şefiniz geliyo

ya ben ya ben ne çabuk unutuldum

haha ilahiiii.... :) kız kayınpeder yanında kopardın beni allah iyiliğini versin. tamam benim gelin'lik kariyerim bitti..

dimi yaaaaa.
az önce kocacım aradı bir yerde test yaparken kompresörü kırmış tabi hiç çaktırmamış. basınca dayanamadı deyip çıkmış ordan

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Yüklemeye geçti bir iki aya gelecek meleği:)))
gullumsun Beklemede
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Beklemede
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Bebek geliyo :)))))
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…