Ilk çocuğunu düşünenler...

Valla benim bilgisayarın monitör kısmına geçemiyorlar bile korkudan

asyaaammm kıyamammm:))) seninki çok ilginç duruyo listede.

dimi yaaaaa.
az önce kocacım aradı bir yerde test yaparken kompresörü kırmış tabi hiç çaktırmamış. basınca dayanamadı deyip çıkmış ordan

valla ya dağıtıyorum işleri bunlara beynimi yiyolar otutup kendim yapsam daha çabuk ve dertsiz yaparım ama yetişmleri lazım
birazda yumuşak yüzülüyüm tepeme çıkıyolar arada bir kızılcık sopamı çıkarıyorum hepsi kendilerine geliyo

haklısın canım şart. bende aynı. bazen bakıyorum halime onların işini ben yapıyorum. nooluyo diyorum. ama yaramıyo yumuşak yüzlü olmak. geçenlerde ceza verdim 150 kişilk kapasiteli mutfağı temizlettim:)) güzel oldu.. mis miss

Tşk ederim canım

benimde hiç bayan yok. arada kahkaha atıyorum saf saf bakıyolar nooldu abla diyolar. gelde anlat....:))

Bende de aynı yaa hepsi erkek ne anlatsan bilemedim

Valla benim bilgisayarın monitör kısmına geçemiyorlar bile korkudan

aman bizimkilere yüz verdim vakti zamanında patronun hışmından korudum bi kaç kere gelip s...tılar halıya yani
sırıta sırıta gelmiş bı bakıyım abla neye gülüyon dio
bide erkek
hoş dedim bi adım daha atma bişeymi istiyon sen dedim yok dedi
proje ne alemde nedim yapıyorum iyi bitmedim dedim az kaldı dedi bi çıktı al geliyorum dedim
ve gitti

ben biliyorum o otoritenin altında aslında kelebek gibi bir kalp var:)))) çırpınıp duruyo

Amma çok yazmışsınız. Tavuklarla dertleşme muhabbetini anlayamadım. Ama sizin böyle şen şakrak olmanız hoşuma gidiyor.
Hepinize iyi tatiller kızlar

ya bende senin gibiydim bi bakmışım ben çiziyorum
sonra olmaz bole deidm
artık başlarında durup onlara yaptırıyorum
valla onların işi güzüel onlar sadece ellerindeki işten sorumlular ama ben onların hepsindeki işten sorumluyum patron bana hesap soruyo işler ne alemde die
bide girişleri çıkışları izinleri hep benim sırtımda of ya dertlendim baya

dertlenme gülüm. aynı dert zamanında çok hamallığını yaptık bu işlerin bir noktada bırakmak lazım herkes işini bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…