Ilk çocuğunu düşünenler...

asyanın çaresizliği... :)))
birdaha tavukların yumurtalarını böyle acımasızca kesip baharatlayıp yemicem. kalanınıda atmayacam.
emeğe saygı! yapamayanlar da var.

asyaaa... kurbanın olayım dur artık. burnumu sıkıyorum kahkaha atmamak için. :))))))9
karnıma ağrılar girdi.

Kuzum sen ne iş yapıyorsun çizim falan...

Giderayak gülmekten altıma edicem şimdi sidikli anne diyeceksiniz sonra Çok yaşayın siz emi

Amma çok yazmışsınız. Tavuklarla dertleşme muhabbetini anlayamadım. Ama sizin böyle şen şakrak olmanız hoşuma gidiyor.
Hepinize iyi tatiller kızlar

canım benim kan sonucu çıktı yumurtlama olmamış bu . bende tavuklardan işin sırrını bi öğreneyim diyordum... :)

Allah ağzımızın tadını kaçırmasın. Yine yoğun bir haftasonu bekliyor beni. Annemle kışlıkları çıkarıp yazlıkları yerine koyacağız. Yarın da doktor araştıracağım.

Allaha emanet olun güzel anne adaylarım benim

asyaaa... kurbanın olayım dur artık. burnumu sıkıyorum kahkaha atmamak için. :))))))9
karnıma ağrılar girdi.

banane.. benim kayınpeder rezilliğime şahit olmak istemedi ben bi hava alayım dedi :)) ben yalnızım valla rahat rahat gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…