Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım size zaman lazım. bunu sakın dert ederek ilişkiye girmeyin. olayların akışına bırakın romantik bir ortam yaratın ve odaklanmayın.
canın acısı ilişki durumundan değil, hazır olmamadan kaynaklanıyor. bizimde ilk zamanlar böyleydi durum ben çok dert etmiştim. nasıl olacak diye üzülüyordum. ama birgün çok romantik bir zaman dilimi yaşamıştık. ön sevişme denen hazırlık dönemi olduğunda, sen o ana hazır oluyorsun. ben bukadar dert edinmiştim ama herşey olup bittiğinde bişey anlamadım... :)
yani canının acısı birleşme anınız değil senin hazır olmaman..

evet seher vakti aynen asyanın dediği gibi
sanmaki eşinin canı yanmıyo
oda giremediği için zorlanıyo benim eşim ole demişti sadece senin değil bende zorlandığım için benimkide acıyo demişti hiç unutmam

o yüzden sanmaki ona güllük gülistanlık
sen bi rahat ol ya ordan çocuk çıkıyo küçük şey nasıl girmez
hiç bişey yok bunda rahat ol koyuver kendini gitsin

valla 2 kadeh şarap, iki güzel sözden sonrası gelir

valla 2 kadeh şarap, iki güzel sözden sonrası gelir

bizimki ole oldu valla iki kadeh şarap içelim raaharlayalım derken ben şisenin dibini gördüm zurna olmuştum
kendme geldiğimde sabah olmuş ve herşey bitmişti
of beyaz şarabıda çok severim yasak olmasaydı içerdim bu akşam of of

sabah işe gelirken radyoda frekans değiştirirken fransızca arapça karışımı bı şarkıya denk geldim
uykusuzluğum falan uçtu gitti direksiyon başında oynaya oynaya geldim
nerdeyse arabayı sağa çekip oynayacaktım
ofise girince ofiste ıraklı ve filistinli iki arkadaş var yapıştım yakalarına bı şarkı dinledim la la diyip duruyo ne die
sonunda buldukları okadar şarkıdan sonra şarkımı buldum hem size yazıyo hemde oybuyom ofiste
[video=youtube;H7rhMqTQ4WI]http://www.youtube.com/watch?v=H7rhMqTQ4WI[/video]

Son düzenleme:

ben kırmızı severim... :)) ama çok nadir içerim. yanına muhabbet lazım.

yok canlarim kacmadim ask olsun :) okudum tek tek yazdiklarinizi...sanirim bendeki tek sorun o ilk denegimizde duydugum yanma hissiydi. bide cevremden yanma gibi bisy hic duymamistim bu ne diye ciglik atmistim :) simdi basini rahatca aliyorum aslinda...ve annem dediki basindan sonrasi kolay asil zor olanbasinin girmesi, dogru mu?
bide acaba atmosfer mi degisse ben ne zaman bizim yatagi görsem nasilsa olmayacak diye basliyorum ise...sizce bi haftasonu pansyon gibi biyere gidip bende mi sarap alsam ne dersiniz? ikimiz icinde cok önemli olan biyer var oraya aslinda haftasonu gidebiliriz...ama o zaman da olmazsa iste cok üzülürüm o kadar bi bebisim olsun istiyorum anlatamam...cocuklari cok sverim zaten bu yuzden ögretmen oldum

ben kırmızı severim... :)) ama çok nadir içerim. yanına muhabbet lazım.

orası ole ya bak şimdi ben sıcak şarabıda sevrim ya nerden hemoroid oldum ya
ya biz düğünde ikimizde şarhoştuk
bide millet içip sapıtmasın die düğünü içkisiz yaptık
başta biz çozuttuk stresten ama kocam uçtu yanı ben yine iyiyidim kabakta erkek kardeşime patladı
sen içirdin bunları die babam küstü çocuğa halbuki bizim arkadşalar donanamlı gelmişti

ya annen haklı bası oduktan sonra geriye bişey kalmıyo
ole yap atmosferi değiştir.
ama yanma olur bende de olur hatta fazla ara verince hala olur bu ole bişey çünkü rahim kasları daralıyo uzun süre yapmayınca ve doğla olarak acıyo biraz ama ole korkulacak bi şey değil
benim kaşlarımı alırken daha çok canım yanıyo valla sen kıyasla işte

günaydın hanımlar:) gerçi öğlen oldu tünaydın:))

ilişkinden önce , ön sevişme aşamasında bünyende akıntı olur. bu akındı ikinizinde acı duymasını engeller. sen henüz hazır olmadığın için ve sanki kutsal bir görev gibi gördüğünüz için o moda giremiyorsun. Bu nedenle ıslaklık olmuyordur. yanma hissi kuruluktan kaynaklanır. bu nedenle senin o psikolojiye bürünüp, istek duymak gerekli. eşininde aynı şekildedir.
Benim bunca sene olmasına rağmen istek duymadığım zaman yine canım acır. eşimde fark edince hemen bırakır.
bunun ilk olmasıyla alakası yok yani kasma boşuna :) deidm ya ben nasıl oldu bitti anlmamadım, istek duymuştum.

lalalalaal laaaa.... güzelmiş :)

tesekkür ederim kizlar :) evet ama biz kayganlastiricida kullanmistik yinede yanma olmustu. tabi sonraki denemelerimizde olmamisti demek ki kasmakla alakali gercekten. simdi ben haftaya icin rezervasyon yaptircaktim fark ettim ki haftaya persembe son hapimi aliyorum. pazar gidebiliriz otele, bu seferde regl zamanim geliyor ne sansizim ( iyice mesgul ettim topiginizi ya kusuruma bakmayin)

dr bora beye sordum bu sitedeki, sağlıklı gebelikten söz edilebilmesi için bat döneminde hcgnin 150 üstü olması gerekiyomuş. cici annelik falan yok yani heralde. ama bozmuyorum moralimi varsa da yoksa da allahtan. çok sabırsızlandığım için allah sabrımı sınıyo diye düşünüyorum. hak ettim sanırım..

ama senin batına daha yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…