Ilk çocuğunu düşünenler...

bende kutluyorum seni maşallah demekten kendimi alamadım.Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yavrularınıza :)

Boswercigim canim benim. Senden haber var mi diye pazar gunu nete girdim ve mutlu haberini gordum. Cok ama cok sevindim.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Yarin hemen kan testi yaptir.

ne guzel daisy sen ben o kadar dertlenirken anne adayi oluverdik. Darisi diger kizlarin basina

Canım benim teşekkür ederim..Bende testi yaptığım gibi sizlere haber vermek istedim..

Daisy,sen,ben dediğin gibi okadar olmuyor diye dövünürken mutlu haberlerimizi aldık..Arkadaşlar sırayla arkamızdan geleceksiniz..

bende kutluyorum seni maşallah demekten kendimi alamadım.Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yavrularınıza :)

Saolasın canım..Allah sizlerede en kısa zamanda bu günleri gösterir inşallah..

Canım bu ne güzel bir haber Çok şükür Allahıma ümitlerini boşa çıkarmadı
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına da alırsın sağlıkla canımmmmmmmm..........

Allah razı olsun canımm..

Arkadaşlar inşallah sizlerde son BAT'ınızı beklersiniz....

Boswer bugun aldıgım en güzel haberdi bu cok mutluyummmmmmmmmm allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkiniiiiiiiiiiiiii

Canım benim saolasın..Bende şaşkınım,mutluyum,tuhafım...

Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

boswer,tebrik ederim,allah kucağına almayı nasip etsin.bende uzun zamandır bebek için uğraşıyorum ama sonuc hep negatif.adet öncesi herhangi bir belirti oldu mu canım,yumurtlama günümden beri akıntım oluyor bunu ilkkez yaşıyorum ve isteristemez ümitleniyorum ama başka bişey yok.acaba sendede böyle birşey oldu mu ya da başka belirtilerin oldu mu?birde nezamandır bebek istiyordun yazarsan sevinirim cnm.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

Bugun bi gireyim dedim oda ne iki kirmizi cizgi
Cok mutlu oldum boswer
O kadar yedin kendini bak mutlu son sonunda cok sevindim cnm benim
Sen bugun bana ikinci supriz oldun
Oglende eltim hamileymis
Onu ogrendim
Allah tamamina erdirsin cnm

günaydın hanımlar. seminer varmış bugün katılmam gerekiyor. nete giremem sanırım. hepinizi öpüyorum.

Günaydın kızlar

Bugün hava kapalı Ankarada. Eşim şehirdışına gitti seyehate. Ankarada onsuz olmak zor.

Bugün güzel haberler bekliyorum soğansuyu, bosver ve diğer taze anne adayları

Günaydın kızlar

Bugün hava kapalı Ankarada. Eşim şehirdışına gitti seyehate. Ankarada onsuz olmak zor.

Bugün güzel haberler bekliyorum soğansuyu, bosver ve diğer taze anne adayları

günaydın cnm ankaraya kış geldi artık
biz başladık valla yakmaya evde duramıyoruz buz gibi

benimde eltim hamileymiş dün öğrendim
hemde çok ilginç şekilde aslında meğer saklanıyomuş bizden
malum nazarımız değer
eşimde bende o kadar bozulduk bu tavırlarına
bi de ben arkadaşlarıma kızıyorum bize neden bole davranıyolar die
insanın ailem dediği insanlar bunu yaparsa el ne yapmazki
eşim sabha kadar beni tesselli ile uğraştı
çok kırgınım

Teşekkür ederim canım...

Bu 4. ayımdı..

Belirtilere takılma canım..Çünkü ben her ay çektiğim adet sancısını yaşadım..2 gece üst üste..Ha oldum ha olacam derken kırmızılar gelmedi ve sonuç ortada.. Belirtiler çok kafa karıştırıyor..

Ben sancımın her arttığında tamam şimdi geldi diyerek wc'ye koştum..Ama sadece akıntıydı gelen.Ben adet olacağım zaman zaten akıntım olurdu..Buda belirti değildi yani..

Allah tez zamanda bebişine kavuşturur umarım seni

çok sevindim canıııımm:)
şimdi okudum biraz. Rabbim sana anne özlemini hafifletecek teselliyi verdi sonunda. mevlüt iyi geçmiştir umarım. ne güzel başladım güne

Taşekkür ederim canım.Darısı sizlerin başına..

Mevlütte güzel geçti..Ama sürekli adet sancım vardı..Tek sıkıntım oydu..

Kuran tutsammı okuma sırasında kırmızılar gelirse telaşındaydım

Canım üzülme..Densiz insanlar işte..En kısa zamanda hamileliğin onlara tokat gibi gelecek ben inanyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…