- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.501
Boswercigim canim benim. Senden haber var mi diye pazar gunu nete girdim ve mutlu haberini gordum. Cok ama cok sevindim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Yarin hemen kan testi yaptir.
ne guzel daisy sen ben o kadar dertlenirken anne adayi oluverdik. Darisi diger kizlarin basina
bende kutluyorum seni maşallah demekten kendimi alamadım.Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yavrularınıza :)
Canım bu ne güzel bir haberÇok şükür Allahıma ümitlerini boşa çıkarmadı
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına da alırsın sağlıkla canımmmmmmmm..........
Boswer bugun aldıgım en güzel haberdi bu cok mutluyummmmmmmmmm allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkiniiiiiiiiiiiiii
Canım benim saolasın..Bende şaşkınım,mutluyum,tuhafım...
Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Canım benim saolasın..Bende şaşkınım,mutluyum,tuhafım...
Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Günaydın kızlar
Bugün hava kapalı Ankarada. Eşim şehirdışına gitti seyehate. Ankarada onsuz olmak zor.
Bugün güzel haberler bekliyorum soğansuyu, bosver ve diğer taze anne adayları
boswer,tebrik ederim,allah kucağına almayı nasip etsin.bende uzun zamandır bebek için uğraşıyorum ama sonuc hep negatif.adet öncesi herhangi bir belirti oldu mu canım,yumurtlama günümden beri akıntım oluyor bunu ilkkez yaşıyorum ve isteristemez ümitleniyorum ama başka bişey yok.acaba sendede böyle birşey oldu mu ya da başka belirtilerin oldu mu?birde nezamandır bebek istiyordun yazarsan sevinirim cnm.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
çok sevindim canıııımm:)
şimdi okudum biraz. Rabbim sana anne özlemini hafifletecek teselliyi verdi sonunda. mevlüt iyi geçmiştir umarım. ne güzel başladım güne
günaydın cnm ankaraya kış geldi artık
biz başladık valla yakmaya evde duramıyoruz buz gibi
benimde eltim hamileymiş dün öğrendim
hemde çok ilginç şekilde aslında meğer saklanıyomuş bizden
malum nazarımız değer
eşimde bende o kadar bozulduk bu tavırlarına
bi de ben arkadaşlarıma kızıyorum bize neden bole davranıyolar die
insanın ailem dediği insanlar bunu yaparsa el ne yapmazki
eşim sabha kadar beni tesselli ile uğraştı
çok kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?