Ilk çocuğunu düşünenler...

yani şimdi sen mesala 3 gün beklesen sonra gidip kan testi yapsan hcg atıyorum 200 çıksa o zaman hamileliğin kesinleşiyomu

bilmiyorum ki canım ya dediğim gibi gittiğim dr hiçbişey söylemedi bana internetten araştırdıklarım da canımı sıkmaktan başka işe yaramadı. mesela millet demiş ki adetim 1 gün gecikti hcg 1000 çıktı falan. benimki baya düşük o yüzden. bi de dış gebeliklerde hcg düşük çıkıyomuş falan diye okudum. artık hiç araştırmıyorum adetim gelmezse pts en geç salı tekrar kan veririm ama ümidim kalmadı açıkçası çok da..

yani şimdi sen mesala 3 gün beklesen sonra gidip kan testi yapsan hcg atıyorum 200 çıksa o zaman hamileliğin kesinleşiyomu

bilmiyorum ki canım ya dediğim gibi gittiğim dr hiçbişey söylemedi bana internetten araştırdıklarım da canımı sıkmaktan başka işe yaramadı. mesela millet demiş ki adetim 1 gün gecikti hcg 1000 çıktı falan. benimki baya düşük o yüzden. bi de dış gebeliklerde hcg düşük çıkıyomuş falan diye okudum. artık hiç araştırmıyorum adetim gelmezse pts en geç salı tekrar kan veririm ama ümidim kalmadı açıkçası çok da..

yardımcı olabildiysek ne güzel :)

bilmiyorum ki canım ya dediğim gibi gittiğim dr hiçbişey söylemedi bana, düşün ki adetine ne kadar var kaç gün gecikti ya da gecikti mi diye bile sormadı. internetten araştırdıklarım da canımı sıkmaktan başka işe yaramadı. mesela millet demiş ki adetim 1 gün gecikti hcg 1000 çıktı falan. benimki baya düşük o yüzden. bi de dış gebeliklerde hcg düşük çıkıyomuş falan diye okudum. artık hiç araştırmıyorum adetim gelmezse pts en geç salı tekrar kan veririm ama ümidim kalmadı açıkçası çok da..

günayydıın. ,hoşgeldin.
hoşbuldum canım.

neden bozuyorsunki moralini, doktor hamile değilsin dememişki sadece ihtimal bırakmış. genelleme yapmış yani.. canını sıkma böyle.

benim bağlantı kafayı yedi gitmedi diye tekrar yazıyorum sonra 20kere çıkıyo:)

neden bozuyorsunki moralini, doktor hamile değilsin dememişki sadece ihtimal bırakmış. genelleme yapmış yani.. canını sıkma böyle.

evet hamile değilsin demedi, hamile olabilirsin bile demedi, hatta adetimin gecikip gecikmediğini ya da son adetimin ne zaman olduğunu bile sormadı. canımı sıkmak değil de araştırdıkça ümidim kırıldı sanırım. hayırlısı olsun ama takdir allahın sonuçta..

cnm ole netten baktıkça olumlu şeylerlede de olumsuz şeyler ilede karşılaşman mümkün önce ona bi son ver
sen doktorunu değişitr o adam hayatan bıkmış one ya
bence sen hamilesin
insanlar günü geçince yapıyo negatif çıkıyo sonra tekerar yapıyo pozitif çıkıyo yanı belki geç döllendi daha çok küçük bilemeyiz ki zaman gösterecek

Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken.

Kaşlarımızı almayı bilmezdik, makyaj çok büyüklerin işiydi sevmezdik. Arkadaşlarımızla beraber bir gece uyuyabilirsek eğer velinimettibizim için, lükstü, zenginlikti. Ailelerimiz en az beş kez arardı eve beş dakika geç kaldığımızda. Otobüsteyim bile diyemezdik, otobüsle bir yere gidemezdik. Otobüs lükstü, zenginlikti. Koşa koşa eve varana dek nefes almazdık ve nerdesin sen sorusunu duymadan cevabı verirdik.

Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.

Sonra mı? Büyüdük. Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük.

Nazım Hikmet

doğru söylüyosun. hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok..

çok güzel. zaten nazım hikmet ne demişse güzel demiş..

Canım benim ne güzel yazmışsın sen öyle nerelerden buluyorsun bunları yahu :::::)
Ben geldim diyemedim daha gözlerim doldu yine.....

Canım boşuna huylandırma kendini. doktorlar net konuşabilmek için zaman diyor tabiki. ama gittiğin doktor yeterli değilse yada seni tatmin etmiyorsa doktorunu değiştir bence.
ben öyle yaptım, şimdiki doktorum en azından biraz içimi rahatlattı. Her nekadar yumurtlayamıyor ve bu olayına hala takık olsamda... :?
benden yakın zamanda bebek haberini alacağını söyledi. bu bile bir tedavidir bence.
İçini rahatlatacak, sana cevap verecek doktor bul kendine

saol canım evet öyle yapıcam başladım dr araştırmalarına ama bayramdan sonraya kalır benim dr muayenem memleketteyim şimdi bayramda da burda olucaz, ist.a dönünce bakıcam sorup soruşturucam iyi bi dr.

Ya kızlar dr. eşimden karyotip diye bir test istemiş bir de y kromozom testi tabi. Ben araştırdım ama bu beni daha çok panikletti. Bir sitede karyotip bozuksa çocuk olmaz ibaresini duyunca şok oldum haliyle..... Bu testi daha önce yaptıranınız bileniniz var mı? Ya tüp bebekle de şansımız yoksa çok kötü moralim bozuk şu andaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…