Ilk çocuğunu düşünenler...

akşam olsada gitsek ya..Çok sıkıldım..Canım hep birşeyler yemek istiyor ama ne...Ne görsem ağzım sulanıyor

Evet canım inşallah bizde senin gibi tez zamanda meleklerimize kavuşuruz. Senin meleğinide hayırlısıyla kucağınızda göstersin inşallah. Bakalım bir dr.a danıştım. Bu rakamlarla normal yolla bile olabilir denemeye devam dedi. Umutlandım. Bi de kırmızıları da gördüm çok şükür rahatladım hormonlar düzene girdi galiba

5Gün önce yaptıysan erken olduğundan dolayı çıkmamış olabilir canım umudunu kırma sen yine bence 1-2 gün daha bekleyip tekrarla o zaman adetinin günü de geçmiş olur. Ama genelde mide bulantısı 1,5 aydan sonra başlıyor Allah hakkında hayırlısını versin.....

İnşallah canım inşallah umudumuzu kaybetsek ölürüz zaten yani kendi adıma konuşursam
Ben adet oldum rahatladım valla ölüm yok ya ucunda Allahım elbet verecek ama erken ama geç o bebek olacak o kadar

normal cnm ekmeğimiz suyumuz bebek oldu napcan
kafadan çıkmıyo ki normal insanlar gibi yaşayalım bizde

Evet canım ne güzel tasavvur ettin :)
Zaten eve gidiyorum meryem suresi kenzül arş ne bulursam okuyorum inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

Evet canım ne güzel tasavvur ettin :)
Zaten eve gidiyorum meryem suresi kenzül arş ne bulursam okuyorum inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

evet ole ya bazen iyiyim diyorum olacak tabi diyorum ama bazende sanki hep kendimi kandıryomuşum gibi ihssediyorum
bu kargaşaya ardık akıl sır erdiremiyorum şakülüm kayalı çok oldu gerçi
ama nasıl birr çelişki bilmiyorum umut etmekten de vazgeçmiyorum
belki biraz rahatlasam herşey çok daha olumlu olacak ama bazen o rahatlığı yakaladığımı sanan ben geliba hiç yanından geçmedim henüz

Ben de öyleydim. Bazen bu ay tuttu diyordum bazen de bizde bir sorun var hiç olmayacak diyordum. Bebek süpriz yaptı bize.
Herşeyin zamanı var bekle diyenlere sinir olmaya başlamıştım, genelde çocuğu olanlardı ve ben onlara "tuzları kuru" gözüyle bakıyordum Öyle değilmiş işte. Gerçek olan buymuş asıl

valla cnm insan 2,5 yıl bekleyince o kadar pozitif olamıyo bi ayda tutmaz mı ya dio
daha ne kadar bekleyecem dio
bir, iki bilemedin beş ay değil ki beklediğim zaman
bekledikçe özlem büyüyo insan aptal aptal yada belki doğru olan düşüncelere bağlıyo ,aman ole işte bilmiyorum

bende bu kadar stres yapma diyenlere sinir oluyordum.. :))

Rabbim en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacaz canım..Ben inanıyorum buna..

Maalesef canım maalesef bende seninle aynı duygular içerisindeyim.
Kendini niye bu kadar strese sokuyorsun olacak Allahın izniyle diyorum rahatladığımı zannediyorum
Ancak bir söz veya bir olay anında yelkenleri suya indirmeme sebep oluyor.
Biraz kişilikle alakalı sanırım kimisi çok rahat oluyor her olayı rahatlıkla karşılıyor ama biz onlardan değiliz sanırım.
Buna da şükür canım Allahımın izniyle hepsi geçecek bu da bizim sınavımız..................

Allah'ım !! lanetli pazartesi!!!
gün bitsede gitsek. Telefonların kırılmasına ramak kaldı. bir iki denemem oldu ama Allahtan takoz telefon kullanıyorum.
çok keyifsiz bir gün bugün. Bakıyorum forumda yansımış..

ya evet tatsız tuzsuz bi gün sende gamzede yok bugün bi iki sayfa anca kaynattık

aynen bu dediklerinden cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…