- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.621
Geçen hafta ben seninle aynı durumdaydım.Regl yaklaşmıştı ve hamilelik belirtisi yoktu.Regl sancısı çekiyordum ve buda beni strese sokuyordu..Ama sonuç ortada..ümitsizliğe kapılmamak gerekiyormuş..Sende kapılma lütfen
herkese merhabalar.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.5 gün önce bütün gün midem bulandı çok halsizdim ve çocuk istediğimiz için şüpelenip test yaptım negatif çıktı.Fakat benim belirtilerim hala artarak devam ediyo.mide bulantım var hele de arabada ki hiç araba tutmaz beni.ve dünden beri sanki adetmişim gibi kasıklarım çok ağrıyo ve halsizlik var.geçen ay eylülün24 ünde, olması gerekenden tam 10 gün önce adet oldum.şimdi size şunu danışmak istiyorum 5 gün önce negatif olan test acaba gebelik göstermemiş olabilir mi tekrar test yapıyım mı?ama adetim gecikmedi daha ... lütfen yardımcı olurmusunuz...
akşam olsada gitsek ya..Çok sıkıldım..Canım hep birşeyler yemek istiyor ama ne...Ne görsem ağzım sulanıyor
kızlar biribirimize hem kardeş hem umut olduk burda
allahım hiç birimize dermensız dert vermesin kimimizin sıkıntı kocasında kimimizin kendinde
kimisinde hiç bişey yok
ama olmuyorsa olmuyordu die bişeyde yok
hadi bi silkelenip kendimize gelelim bu kadar çaba bu kadar dua vazgeçmek allahtan umudu kesmek olur
biz hiç bir zaman vazgeçmeyelim rabbim ödülümüzü gönderece
Bende yaa eve gidip yatmak istiyorum bi de sancım var zaten......
Hem işyerinde daha çok düşünüyorum herhalde ben ondan oluo
İnşallah canım inşallah umudumuzu kaybetsek ölürüz zaten yani kendi adıma konuşursam
Ben adet oldum rahatladım valla ölüm yok ya ucunda Allahım elbet verecek ama erken ama geç o bebek olacak o kadar
normal cnm ekmeğimiz suyumuz bebek oldu napcan
kafadan çıkmıyo ki normal insanlar gibi yaşayalım bizde
Ben de eve gidip uzanmak istiyorum kızlar.
Ayrıca ben kocamı özledim
Evet canım ne güzel tasavvur ettin :)
Zaten eve gidiyorum meryem suresi kenzül arş ne bulursam okuyorum inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
Eşim birkaç gün yok. Aramaya bile vakti olmuyor. Yatacağı zaman arıyor 5 dk konuşuyoruz. Mahsunluğum ondanBende yaa özellikle bu kadar duygusalken ayrı bir özlem duyuyorum bideneme
Ben de öyleydim. Bazen bu ay tuttu diyordum bazen de bizde bir sorun var hiç olmayacak diyordum. Bebek süpriz yaptı bize.evet ole ya bazen iyiyim diyorum olacak tabi diyorum ama bazende sanki hep kendimi kandıryomuşum gibi ihssediyorum
bu kargaşaya ardık akıl sır erdiremiyorum şakülüm kayalı çok oldu gerçi
ama nasıl birr çelişki bilmiyorum umut etmekten de vazgeçmiyorum
belki biraz rahatlasam herşey çok daha olumlu olacak ama bazen o rahatlığı yakaladığımı sanan ben geliba hiç yanından geçmedim henüz
Ben de öyleydim. Bazen bu ay tuttu diyordum bazen de bizde bir sorun var hiç olmayacak diyordum. Bebek süpriz yaptı bize.
Herşeyin zamanı var bekle diyenlere sinir olmaya başlamıştım, genelde çocuğu olanlardı ve ben onlara "tuzları kuru" gözüyle bakıyordumÖyle değilmiş işte. Gerçek olan buymuş asıl
Ben de öyleydim. Bazen bu ay tuttu diyordum bazen de bizde bir sorun var hiç olmayacak diyordum. Bebek süpriz yaptı bize.
Herşeyin zamanı var bekle diyenlere sinir olmaya başlamıştım, genelde çocuğu olanlardı ve ben onlara "tuzları kuru" gözüyle bakıyordumÖyle değilmiş işte. Gerçek olan buymuş asıl
valla cnm insan 2,5 yıl bekleyince o kadar pozitif olamıyo bi ayda tutmaz mı ya dio
daha ne kadar bekleyecem dio
bir, iki bilemedin beş ay değil ki beklediğim zaman
bekledikçe özlem büyüyo insan aptal aptal yada belki doğru olan düşüncelere bağlıyo ,aman ole işte bilmiyorum
Rabbim en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacaz canım..Ben inanıyorum buna..
evet ole ya bazen iyiyim diyorum olacak tabi diyorum ama bazende sanki hep kendimi kandıryomuşum gibi ihssediyorum
bu kargaşaya ardık akıl sır erdiremiyorum şakülüm kayalı çok oldu gerçi
ama nasıl birr çelişki bilmiyorum umut etmekten de vazgeçmiyorum
belki biraz rahatlasam herşey çok daha olumlu olacak ama bazen o rahatlığı yakaladığımı sanan ben geliba hiç yanından geçmedim henüz
Allah'ım !! lanetli pazartesi!!!
gün bitsede gitsek. Telefonların kırılmasına ramak kaldı. bir iki denemem oldu ama Allahtan takoz telefon kullanıyorum.
çok keyifsiz bir gün bugün. Bakıyorum forumda yansımış..
Maalesef canım maalesef bende seninle aynı duygular içerisindeyim.
Kendini niye bu kadar strese sokuyorsun olacak Allahın izniyle diyorum rahatladığımı zannediyorum
Ancak bir söz veya bir olay anında yelkenleri suya indirmeme sebep oluyor.
Biraz kişilikle alakalı sanırım kimisi çok rahat oluyor her olayı rahatlıkla karşılıyor ama biz onlardan değiliz sanırım.
Buna da şükür canım Allahımın izniyle hepsi geçecek bu da bizim sınavımız..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?