- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.581
aynen öyle canım. ben hep eşime derdimki senin elinin değdiği gözünün baktığı herşey benim için değerli. ama maalesef öyle olmuyor. benim görümce eşinden boşandı. bu süreçte bende resmen kan kustum. çook yaptı. eşim birgün onu benim yüzümden dövdü birgün. bende uzun bir süre görüşmedim. sonrasında birgün kapıya geldi konuşalım dedi. konuştuk. ama ne bağırdım hayatımda kimseyle bu tarzda konuşmamıştım. şimdi iki kız kardeş gibiyiz.
olsuuun... hiiiç takma kafanı hayatım. sizler bana çok uğurlu geldiniz. bende size göndericem bütün uğur böcüklerimi.
ben kinci bir insanım. Hayatımdan çıkan giremez. Babamı bile hayatımdan çıkardım ben. Kardeşlerime de herzaman söylerim. ölüm döşeğinde olsa çağırmayın beni. Ölürsemde mezarıma gelmesin. Kendiside bu kadar gaddar bir insandı, hak etti.
kızlar ben kaçtım.. öğleden sonra devam edicez.
akşamada kocişle devam......
:)
gülümsün canım bu arada annemler ankaraya gelmeyi düşünüyor. belki bende kaçarım onlarla bir haftasonu. tunalıda bir kahveye ne dersin:)
Gamzecim, tavukklara artık çok saygı duyuyorum... :)
Güllümsüncüm. ben tek bişey söylüyorum artık, Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. Sakınan göze çöp batarya...
Dert etme sen umunudu sakın kaybetme senelerce çocuk özlemiyle yanan ve bebeğine kavuşan nice insan var. daha çok başındayız herşeyin.
ovvvvvv. bunu konuşalım bi ara tatlım.
Doğru söylüyorsun canım ama nedense elimden gelmiyor aklımda fikrimde o sinir oldum bende atmaya çalışıyorum durmadan birileri hamile oluo çevremde o yüzden durmadan düşünüyorum ben istemesem de çevremdekiler dualarıyla sorularıyla durmadan hatırlatıo zaten
allah sizden razı olsun valla gazımı aldınız
herkes hakettiği değeri alır hayatta canım. onlar kendi yargılarıyla infaz etmeye devam etsinler. eşini takdir ettim gerçekten. bazen en uzaktaki insan en yakınlarımızda hayırlı oluyor işte.
kızlar ben kaçtım.. öğleden sonra devam edicez.
akşamada kocişle devam......
:)
gülümsün canım bu arada annemler ankaraya gelmeyi düşünüyor. belki bende kaçarım onlarla bir haftasonu. tunalıda bir kahveye ne dersin:)
hanimlar okudum birazzini dusuncesiz insanlar cok ama uzulmeyin lutfen herkes hakettigi degeri alir esinin konusmasi iyi olmus cok iyi
çünkü bu onların en aslı görevleri
çokta başarılar xzaten
maşallah diorum o insanlara ömür torpusu gibiler
saol kuzum evet iyi oldu en azından beni ezmelerine fırsat vermedi
beyaz atlı prensim o benim
had, sen de çık gel
Evet canım maalesef yeter diye bağırıp kaçmak istiyorum bazen........
Bak ne güzel söyledin bu düşünceleri bırakma unutma Allahtan yanımızda onlar var onlar olmasa nasıl ezerlerdi bizi Allah korusunnnnn
aman cnm bunlar zamanın getirdiği birikimler buda son nokta oldu
yapacak bişey yok buda benim sınavım insanlara dert anlatmak
Aynen öyle canım maalesef öyle bizim derdimiz böyle ne yazık ki
Bende bugün dibe vurmuş durumdayım belki batım yaklaştı ondandır ama çok kötü hissediyorum bugün...
saol kuzum evet iyi oldu en azından beni ezmelerine fırsat vermedi
beyaz atlı prensim o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?