Ilk çocuğunu düşünenler...

Bak bunda da bir hayır varmış görüyor musun. Ne iyi etmiş eşin. Keşke bu duruma gelmek için kafasına birkaç kaya parçası düşmesine gerek kalmasaydı

Dr.a sordum o da sonuca göre konuşalım dedi

cnm sonucunuzu alınca gidersiniz elbet bi tedavi yöntemi belirleyecektir doktorun üzülme cnm benim elbet çüzümü vardır
sen eşine destek ol birlikte aşacaksınız inş.
bizimkide bole napalım biraz güç olacak belliki napalım

Dr.a sordum o da sonuca göre konuşalım dedi
Doğru demiş. Önce sonuçları bir al eline. Durum neymiş bir gör. Ondan sonra telaşlan. Stres bebek için en büyük engel. Sor burdaki hamilelere, en ummadıkları ay hamile kaldılar. Biz daisy, bosver ve ben o kadar çok belirti bulduk kendimizde, o kadar stres yapıp ümitsizliğe düştük ki.. Tamam olmuyor bu ay da olmaz zaten dediğimiz ay hamile haberlerini aldık.

Çok zor bir durumdur eminim. Doktora gitmek bile geriyor insanı. Ama ne olur o minik bebek için biraz daha umutlu, biraz daha soğukkanlı ol

asbolve ümitsizliğe kapılma canım.Rabbim büyük...Acemiperininde dediği gibi hiç ummadığın zamanda geliveriyor bebişler...

İnşallah seninde güzel haberlerini alacaz burdan...

Bugün topic çok kasvetli..

Haydi dağıtın kafanızı başka çşeyler konuşun..

Birazda eşim üzüyor zaten beni daha kabullenmiş değil dr.a gitti hiçbişey sormamış biraz merak eder insan yaa ne yapmam lazım durum ne hiç umuru değil sanki
Normal yolla olacak bizim çocuğumuz deyip duruyor. Bu bugünlük bişey sanırım regl öncesi stresti canım yaa. Onuda oldum çok şükür rahatlarım yarına:)

Sağolun canım iyiki varsınız yaa sizde olmasanız kiminle paylaşır kime dert yanarım

Cuma günü ne güzel bal kaymak sohbet ediyordu herkes. Şimdi yazan bile yok

İnşallah canım inşallah regl öncesi stres beni de vurdu sanırım oldum ama biraz önce gelirim herhalde kendime:)

İnşallah canım inşallah regl öncesi stres beni de vurdu sanırım oldum ama biraz önce gelirim herhalde kendime:)

Geçen hafta ben seninle aynı durumdaydım.Regl yaklaşmıştı ve hamilelik belirtisi yoktu.Regl sancısı çekiyordum ve buda beni strese sokuyordu..Ama sonuç ortada..ümitsizliğe kapılmamak gerekiyormuş..Sende kapılma lütfen

kızlar biribirimize hem kardeş hem umut olduk burda
allahım hiç birimize dermensız dert vermesin kimimizin sıkıntı kocasında kimimizin kendinde
kimisinde hiç bişey yok
ama olmuyorsa olmuyordu die bişeyde yok
hadi bi silkelenip kendimize gelelim bu kadar çaba bu kadar dua vazgeçmek allahtan umudu kesmek olur
biz hiç bir zaman vazgeçmeyelim rabbim ödülümüzü gönderece

herkese merhabalar.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.5 gün önce bütün gün midem bulandı çok halsizdim ve çocuk istediğimiz için şüpelenip test yaptım negatif çıktı.Fakat benim belirtilerim hala artarak devam ediyo.mide bulantım var hele de arabada ki hiç araba tutmaz beni.ve dünden beri sanki adetmişim gibi kasıklarım çok ağrıyo ve halsizlik var.geçen ay eylülün24 ünde, olması gerekenden tam 10 gün önce adet oldum.şimdi size şunu danışmak istiyorum 5 gün önce negatif olan test acaba gebelik göstermemiş olabilir mi tekrar test yapıyım mı?ama adetim gecikmedi daha ... lütfen yardımcı olurmusunuz...

cnm 5 gün önce yapmışsın bence bi daha yap ama en kesini kan testi
idrarda negetif görüp kanda pozitifi gören okadar çok insan var ki burda
sen adetinin geçmesini bekle önce en sağlıklısı o
ondan sonrada testlerinide tekrarla inş.

arkadaşlar merhaba ben daha önce vitale hastanesinde sema hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım. klomenle tedaviye başladım ama daha iyi, güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor arıyorum. Andeva hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba

Beynimiz bizimle okadar dalga geçiyorki bu durumlarda..Resmen beyin gücümüzlebelirtileri yönetiyoruz...Yani belirtiler seninle oyun oynuyor olablir..5 gün önce idrar testi yaptıysan ve daha adetine varsa gözükmezdi zaten..Kaç gün var adetine..

çok teşekkür ederim gülümsün ilgilendiğin için.bende öyle yapıyım bari bekliycem.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...

daha 1 hafta var öff hiç zaman geçmiyo ki bu merakla...

çok teşekkür ederim gülümsün ilgilendiğin için.bende öyle yapıyım bari bekliycem.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...

cnm gebelik ve adet belirtileri o kadar aynıki bizler anne olmak için canımızı vereceğimiz için bize herşey belirti o yüzden
ama doktorlar en önemli gebelik belirtisi adet geçikmesidir dio sen o yüzden bekle cnm
hatta geçmerse adetin ki inş.
adetin geçtiktende 3-4 gün sonra test yap bence
tabi o kadar sabredebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…