- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.601
Bak bunda da bir hayır varmış görüyor musun. Ne iyi etmiş eşin. Keşke bu duruma gelmek için kafasına birkaç kaya parçası düşmesine gerek kalmasaydıaslında birazda işe yaradı bu durum
işte her şerde bir hayır vardır muhabbettti
eşim spermegrom vermeyi reddediyodu
bugün dün kü kızgınlığı ile gidip vermiş az önce ardı sana süpriz yaptım
üzülme artık verdim ben testi sonucnu alınca doktora gidecez
yaterki ağlama
benim güzel karım kendi gibi bir kzı doğuracak bana dedi
allah onu iki dünyada da ödüllendirsin
beni ezdirmedi ya çok kızıyodum gitmiyo die ama bugün bi kez daha aşık oldum kocama
cok sevindim test yaptirmasina esinin umarim hersey cok guzel olacak insallah
Bak bunda da bir hayır varmış görüyor musun. Ne iyi etmiş eşin. Keşke bu duruma gelmek için kafasına birkaç kaya parçası düşmesine gerek kalmasaydı
Dr.a sordum o da sonuca göre konuşalım dedi
Doğru demiş. Önce sonuçları bir al eline. Durum neymiş bir gör. Ondan sonra telaşlan. Stres bebek için en büyük engel. Sor burdaki hamilelere, en ummadıkları ay hamile kaldılar. Biz daisy, bosver ve ben o kadar çok belirti bulduk kendimizde, o kadar stres yapıp ümitsizliğe düştük ki.. Tamam olmuyor bu ay da olmaz zaten dediğimiz ay hamile haberlerini aldık.Dr.a sordum o da sonuca göre konuşalım dedi
cnm sonucunuzu alınca gidersiniz elbet bi tedavi yöntemi belirleyecektir doktorun üzülme cnm benim elbet çüzümü vardır
sen eşine destek ol birlikte aşacaksınız inş.
bizimkide bole napalım biraz güç olacak belliki napalım
Doğru demiş. Önce sonuçları bir al eline. Durum neymiş bir gör. Ondan sonra telaşlan. Stres bebek için en büyük engel. Sor burdaki hamilelere, en ummadıkları ay hamile kaldılar. Biz daisy, bosver ve ben o kadar çok belirti bulduk kendimizde, o kadar stres yapıp ümitsizliğe düştük ki.. Tamam olmuyor bu ay da olmaz zaten dediğimiz ay hamile haberlerini aldık.
Çok zor bir durumdur eminim. Doktora gitmek bile geriyor insanı. Ama ne olur o minik bebek için biraz daha umutlu, biraz daha soğukkanlı ol
Cuma günü ne güzel bal kaymak sohbet ediyordu herkes. Şimdi yazan bile yokasbolve ümitsizliğe kapılma canım.Rabbim büyük...Acemiperininde dediği gibi hiç ummadığın zamanda geliveriyor bebişler...
İnşallah seninde güzel haberlerini alacaz burdan...
Bugün topic çok kasvetli..
Haydi dağıtın kafanızı başka çşeyler konuşun..
asbolve ümitsizliğe kapılma canım.Rabbim büyük...Acemiperininde dediği gibi hiç ummadığın zamanda geliveriyor bebişler...
İnşallah seninde güzel haberlerini alacaz burdan...
Bugün topic çok kasvetli..
Haydi dağıtın kafanızı başka çşeyler konuşun..
İnşallah canım inşallah regl öncesi stres beni de vurdu sanırım oldum ama biraz önce gelirim herhalde kendime:)
herkese merhabalar.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.5 gün önce bütün gün midem bulandı çok halsizdim ve çocuk istediğimiz için şüpelenip test yaptım negatif çıktı.Fakat benim belirtilerim hala artarak devam ediyo.mide bulantım var hele de arabada ki hiç araba tutmaz beni.ve dünden beri sanki adetmişim gibi kasıklarım çok ağrıyo ve halsizlik var.geçen ay eylülün24 ünde, olması gerekenden tam 10 gün önce adet oldum.şimdi size şunu danışmak istiyorum 5 gün önce negatif olan test acaba gebelik göstermemiş olabilir mi tekrar test yapıyım mı?ama adetim gecikmedi daha ... lütfen yardımcı olurmusunuz...
herkese merhabalar.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.5 gün önce bütün gün midem bulandı çok halsizdim ve çocuk istediğimiz için şüpelenip test yaptım negatif çıktı.Fakat benim belirtilerim hala artarak devam ediyo.mide bulantım var hele de arabada ki hiç araba tutmaz beni.ve dünden beri sanki adetmişim gibi kasıklarım çok ağrıyo ve halsizlik var.geçen ay eylülün24 ünde, olması gerekenden tam 10 gün önce adet oldum.şimdi size şunu danışmak istiyorum 5 gün önce negatif olan test acaba gebelik göstermemiş olabilir mi tekrar test yapıyım mı?ama adetim gecikmedi daha ... lütfen yardımcı olurmusunuz...
cnm 5 gün önce yapmışsın bence bi daha yap ama en kesini kan testi
idrarda negetif görüp kanda pozitifi gören okadar çok insan var ki burda
sen adetinin geçmesini bekle önce en sağlıklısı o
ondan sonrada testlerinide tekrarla inş.
Beynimiz bizimle okadar dalga geçiyorki bu durumlarda..Resmen beyin gücümüzlebelirtileri yönetiyoruz...Yani belirtiler seninle oyun oynuyor olablir..5 gün önce idrar testi yaptıysan ve daha adetine varsa gözükmezdi zaten..Kaç gün var adetine..
çok teşekkür ederim gülümsün ilgilendiğin için.bende öyle yapıyım bari bekliycem.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...
daha 1 hafta var öff hiç zaman geçmiyo ki bu merakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?