Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. cnm
ama ben sizden başka kimseye söylemeyecem
karnım büyüyünceye kadar
çatlasınlar onlarda hıhı
benim gerçek dostlarımda ailemde burda
kızlar şimdi kaçıyom birazdan gelecem

En iyisini yaparsın canım...

Eşimi tembihliyorum kimseye söyleme diye..Ama gördüğüne söylüyor..Ne yapsınmış paylaşmak istiyormuş..

inş. cnm
karnım büyüyünceye kadar
çatlasınlar onlarda hıhı
Öyle yap. Karnın kocaman oldukça gazım var dersin. En nihayetinde söylersin "nazar değmesin diye söylemedik" dersin

En iyisini yaparsın canım...

Eşimi tembihliyorum kimseye söyleme diye..Ama gördüğüne söylüyor..Ne yapsınmış paylaşmak istiyormuş..
Ben eşimi çok zor durdurdum. Ailelere ve kardeşlere söyledik. Bir iki tane de arkadaşa. Bayramda herkes duyacak.

inş. cnm
karnım büyüyünceye kadar
çatlasınlar onlarda hıhı

İnşallah canım inşallah tez zamanda inşallah
Valla içime öyle doğuyor ki sırada sen varsın
İnşallah Allahımmmmm

Kızlar merhaba bende bebek düşünüyorum bu ay adetimde 2 gün geçikti ama karnım ara ara ağrı oluyor olcak gibi,mide bulantısı var ama anlamadım böyle olan varmı acaba aranızda ..

ya bu hapı bıraktıktan sonra neden birkaç ay korunmak gerekiyor ne gıbı bir riski varmış

3-6 ay arası korunmak gerekiyormuş..Hapın zararlı etkileri geçsin diye..

Birde okuduğum bir yerde hapı bırakıp hemen hamile kaldığında ikiz olma olasılığı varmış

3-6 ay arası korunmak gerekiyormuş..Hapın zararlı etkileri geçsin diye..

Birde okuduğum bir yerde hapı bırakıp hemen hamile kaldığında ikiz olma olasılığı varmış

evet boswer ikiz olma olayını bende okumustum ancak bazı yerler bıkac ay korunun dıyor bazı yerlerde hapı bırakır bırakmaz hamıle kalınabılır dıyor ben anlayamadım ya kafamkarıştıazıcık :26::26:

hemen test yapmayın dyolar 1 hafta geçsin bekle dedikleri için yapmadım bende sonuç negatif olur dye korkuyorum

ya cnm bende 3 gün die biliyorum sen yap testini yarın bence
negatif mi çıktı biraz daha beklersin baktın adet olmadın daha bi daha yaparsın
benim bi kere 15 gün geçti idrar yaptım negatif
biraz daha bekledim kan yaptım oda negatif
sonra ne oluyo die soluğu doktorda aldım ve ne oldum adetim geldi
yanı ne kadar beklersen bekle sonuç değişmiyo en azından kendini sıkmazsın

cevabınız için teşekkür ederim,yarın test yapıcam artık beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla olur inşallah..

valla ben kalkamıyorum zaten.. bi bakıyorum uyumuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…