- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.801
Boşwer o nasıl oldu oylr yaa sen yumurtlaman karışmıs olmasın hem spermeler 3 gun yasayabılıryor yaa belkı oyle olmusdur ama entersan gercekten
Sperm de fazla oluyor keyfi dedogru söylüyorsun gun aşırı yaptıktan sonra hıc bır ıhtımal kalmazz hem gun aşırı yapmak daha ıyıymıs dıye duydum erkegın spermlerı daha fazla oluyormus
valla işte olacak oldumu oluyor canım..Biz 1,5 hafta nerdeyse hergün ilişkiye girdik ve tüm gece yattım sabah duş aldım...
Yumurtalama gününe takılmayın ecemiperinin dediği gibi..Girebildiğiniz kadar ilişkiye girin ve kalkmayın hemen yataktan
Boşwer ben topikte yeniyim senin nekadar zman sonra oldu bebişin
Günaydın kızlaarrr gerçi öğlen oluo ama işlerden ancak girebildim:)
Üzerinize afiyet bağırsakları bozmuşum biraz
şekerlerim ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim. öptüm.
Geçmiş olsun canım. Hemen önleminin al en az zararla atlat.Günaydın kızlaarrr gerçi öğlen oluo ama işlerden ancak girebildim:)
Üzerinize afiyet bağırsakları bozmuşum biraz
4. ayımda oldu canım
Geçmiş olsun canım. Hemen önleminin al en az zararla atlat.
daha çok ısrar beklyordum ama sırf hamiişsin diye söylüyorum bak.
aktardan keten tohumu alın, ama önünüzde onu öğütsünler, bütün mide ağrısı yapar.
aç karnına hatta sabah olabilir , bir tatlı kaşığı bu öğütülmüş keten tohumunu (parça parça içebilirsin zor olur) su ile birlikteyutuyorsun.
yada istersen yoğurta bilen koyup yersin zorsa ama direk içmek kadar etkili ve hızlı olmaz.
hiçbir şekilde bağırsak dengenizi bozmaz, sadece rahatça gaz çıkarırsınız.
ama doğurmuş anneler içmese iyi olur çünkü anne sütünü azaltabilir diye duymuştum. çok sancılı olursa denenbilir..
eğer, gaz sancısı bağırsakta değilde, midede var ve kramp yapıyorsa ozamanda bir içme suyuna, bir çay kaşığı kadar karbonat karıştırıp için.
hem çok hızlı şekilde midedeki krampı alır hemde ödeminizi..
çok gaz sancısı çektiğim bellidir heralde... :) ama muhteşem 2 çözümdür bilginizeee.....
ne güzel canım fazla beklemeden vermiş allah sana bizede hayırlısıyla inşallah .. peki sen nasıl korundum ben hapla korunmuştum oyuzden cok beklerım dıye korkuyorum
bu günlerde salgın galiba..Geçenlerde gülümsünde aynı sorunu yaşadı yanlış hatırlamıyorsam
gülümsün bu yazıyı senin alıntından dönmüşüm üstüneden hamişsin diye.. yazmışım bu bir işaret mi acaba
mersi şekerim
allah söletti hamilesin demişsin (bosweri kastetin ama olsun)
banada faydası oldu saol cicim
Evet canım sanırım öyle lavaboyla akraba oldum sabahtan beri vallasen nasılsın taze annecik
bende hapla korundum..
Ama hapı bıraktığımın 6. ayıydı...
2 ay eşim korundu hapın etkileri azalsın diye..4. ayda oldu...
İnşallah tez zamanda gelir bebişin..
Senin kaçıncı denemen[/QUO
amin canım hayırlısı boşwer benim eşimde korunmadı ben kendı haline bıraktım bu ay daha benim ilk ayımm ya hapı bıraktım adetten sonrada bıdaha içmedi işte bikaç ay korunmamakla yanlışmı yaptım bilmiyorum yaa canım sıkıldı şimdi korunsamıydı eşim benimde
Belkide sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?