Ilk çocuğunu düşünenler...

cevabınız için teşekkür ederim,yarın test yapıcam artık beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla olur inşallah..

hakkında hayırlısı olsun cnm
yarın yap bakalım sonra bi kaç gün daha beklersin
bide ben burda okumuştum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var
ondan hemen koyuverme kendini

cevabınız için teşekkür ederim,yarın test yapıcam artık beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla olur inşallah..

bide ben burda okumuştum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var

hergün de can dayanmaz canım yaa :))) doktor günaşırı dedi. birgün var bir gün yok.. hergüne gerek yokmuş çünkü sperm zaten 48 saat kadar yaşıyormuş. boşua yorgunlukmuş yani.. ama amaç sadece bebiş değilse bilemem yaniii

bende hapla korundum..

Ama hapı bıraktığımın 6. ayıydı...

2 ay eşim korundu hapın etkileri azalsın diye..4. ayda oldu...

İnşallah tez zamanda gelir bebişin..

Senin kaçıncı denemen

nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.

nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.

ya doğum kontorol hapları ole benim de cildimde problem var evlenmedn bende içmiştim o haplardan kaymak gibiydi suratım valla

ya bu hapı bıraktıktan sonra neden birkaç ay korunmak gerekiyor ne gıbı bir riski varmış

riski yok sadece ilk 3-4 ay ihtimal oldukça düşükmüş. ben hiç korunmadım. direk bıraktım 4. ayımdayım. asıl bundan sonra umutluyum aslında..

2 yıl kullandım hapı..Yaz 24 kullandım ben..Bana ne bir yan etkisi oldu nede dediğin gibi cildimi falan değiştirdi..Sadece korudu meret :))

ben ikiz istediğimin için merekla doktora sormuştum bunu. doktorda yumurtalıkları tembelleştirdiğinden öyle bişey yok bir süre tembel olur zaman zaman içinde 3-4 ay sonra yüzde 80 geri döner demişti.

riski yok sadece ilk 3-4 ay ihtimal oldukça düşükmüş. ben hiç korunmadım. direk bıraktım 4. ayımdayım. asıl bundan sonra umutluyum aslında..

ben hapı bıraktığımın 6. ayında hamile kaldım..

Bir arkadaşım hapı unuttu ve hamile kaldı..

Bünye meselesi bu

ya doğum kontorol hapları ole benim de cildimde problem var evlenmedn bende içmiştim o haplardan kaymak gibiydi suratım valla

bıraktıktan sonra cildim çok yağlandı, sivilceler çıktı minik pütürler... aslında hap güzel bişey hiç adet ağrımda yoktu. akıntıda yoktu...

günaydın kızlar..

nasıl kimsyasal? o nedemek canım? Bir doktora daha görünsene kuzum? emin olalım
eminim canım adetim de geldi zaten hem de öyle böyle değil o kadar yoğun ki pıhtılı falan.

boswer doğru söylüyo, o kadar heveslendim ki kanda pozitif sonuç alıp bide idrarda çift çizgiyi görünce. saçma sapan hayaller kurdum kafamda isim düşündüm aptal gibi yok eşime nasıl sürpriz yapsam falan diye o yüzden biraz daha ağır oldu benimki. artık tövbe ama aldım ağzımın payını hem de tokat gibi. batı 1 hafta 10 gün geçmeden test falan yok bi daha aha da burda söz veriyorum size..

vallahamı kız
oraya kadar gelir seni yerim valla bi tutsun

dün rüyamda kadının biri ısrarla benden pazar gününe randevu istiyordu. uyandım rüyada bile rahat yok dedim.
işyerine geldim, kadının biri aradı pazar gününe randevu istedi ısrarla...
bazen rüyamdakiler birebir çıkıyor hayatm. rüyamda bişey görünce uyuz olurum tersine çıkmaz çünkü.

ben hapı bıraktığımın 6. ayında hamile kaldım..

Bir arkadaşım hapı unuttu ve hamile kaldı..

Bünye meselesi bu

tabi canım. hiçbiri %100 koruma demez zaten. benimde arkadaşım kullanırken hamile kaldı. hiç unutmamış bile. :) onların bebekleri çok istikrarlıymış..

ya olcak bebeğe herhangi bir olumsuz etkisi olmasında bir kaç ay hayal kırıklıgına ugrasakda olur bu ay benım ilk korunmasız gecen ayım ya cok heyecenlaıyım acaba adet olcakmyım dıye belkı ılk adetı gorunce artık heyecanım azalır kızlar yoksa herr ay aynı sey oluyormu yaa

Evet kan testi daha iyi sonuç veriyo bakalım beklicem artık bazen gününmdede aksama oluyo ama bulantım çok var Allah'ım tüm isteyenlere versin..

vay ya seni beni rüyanda gebe görsene ne olur
hatta burdaki hepimizi gör sırayla
kendini unutma sakın

hakılısın negatif çıkınca boşa beklemiyorsun ama böyle ihtimal çıkınca kötü işte.. bende erken baktırdım benim için iyi oldu aslında boşuna beklemeyecem.
ama pozitifi alınca çok ağır olyor bende bekleyecem erken baktırmayacam artık. en azından adteim bir-iki gün geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…