- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.841
cevabınız için teşekkür ederim,yarın test yapıcam artık beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla olur inşallah..
cevabınız için teşekkür ederim,yarın test yapıcam artık beklemek çok sıkıcı hayırlısıyla olur inşallah..
Kızlar şimdi anlayamadığım gün aşırı mı yoksa hergün mü girmek doğru bak boşwere hergün yapmış çözmüş olayı:)
Ama dr.lara kalırsa gün aşırı olmalı ne yapcaz şimdi bizzzzzz
bende hapla korundum..
Ama hapı bıraktığımın 6. ayıydı...
2 ay eşim korundu hapın etkileri azalsın diye..4. ayda oldu...
İnşallah tez zamanda gelir bebişin..
Senin kaçıncı denemen
bende ole düşündüm bi ana ne dersin olur mu ki acaba
nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.
bilmem bana arada mağlum olur... :))
ya bu hapı bıraktıktan sonra neden birkaç ay korunmak gerekiyor ne gıbı bir riski varmış
nekadar zaman kullandın hapı? bende hapla korundum. 6 yıl kadar yasmin içtim.. valla yasmin beni pek bi güzelleştirmişti bırakınca cildim eskiye durumuna döndü.
evet boswer ikiz olma olayını bende okumustum ancak bazı yerler bıkac ay korunun dıyor bazı yerlerde hapı bırakır bırakmaz hamıle kalınabılır dıyor ben anlayamadım ya kafamkarıştıazıcık :26::26:
riski yok sadece ilk 3-4 ay ihtimal oldukça düşükmüş. ben hiç korunmadım. direk bıraktım 4. ayımdayım. asıl bundan sonra umutluyum aslında..
ya doğum kontorol hapları ole benim de cildimde problem var evlenmedn bende içmiştim o haplardan kaymak gibiydi suratım valla
eminim canım adetim de geldi zaten hem de öyle böyle değil o kadar yoğun ki pıhtılı falan.nasıl kimsyasal? o nedemek canım? Bir doktora daha görünsene kuzum? emin olalım
kimyasal gebelikte ne biliyormusun..Mesala soğan suyu adet tarihi gelmeden gitti test yaptırdı..O testi yaptırmasaydı anlamıyacaktı belki kimyasal gebeliği..Belki bizde kimyasal gebelik yaşadık ama anlamadan sonlandı..
O kadar çok merak içindeyizki bunları test yaptırınca ancak farkediyoruz...
Ben çok yanlış buluyorum bat tarihi geçeden yapılan testleri...
vallahamı kız
oraya kadar gelir seni yerim valla bi tutsun
bıraktıktan sonra cildim çok yağlandı, sivilceler çıktı minik pütürler... aslında hap güzel bişeyhiç adet ağrımda yoktu. akıntıda yoktu...
ben hapı bıraktığımın 6. ayında hamile kaldım..
Bir arkadaşım hapı unuttu ve hamile kaldı..
Bünye meselesi bu
riski yok sadece ilk 3-4 ay ihtimal oldukça düşükmüş. ben hiç korunmadım. direk bıraktım 4. ayımdayım. asıl bundan sonra umutluyum aslında..
hakkında hayırlısı olsun cnm
yarın yap bakalım sonra bi kaç gün daha beklersin
bide ben burda okumuştum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var
ondan hemen koyuverme kendini
dün rüyamda kadının biri ısrarla benden pazar gününe randevu istiyordu. uyandım rüyada bile rahat yok dedim.
işyerine geldim, kadının biri aradı pazar gününe randevu istedi ısrarla...
bazen rüyamdakiler birebir çıkıyor hayatm. rüyamda bişey görünce uyuz olurum tersine çıkmaz çünkü.
günaydın kızlar..
eminim canım adetim de geldi zaten hem de öyle böyle değil o kadar yoğun ki pıhtılı falan.
boswer doğru söylüyo, o kadar heveslendim ki kanda pozitif sonuç alıp bide idrarda çift çizgiyi görünce. saçma sapan hayaller kurdum kafamda isim düşündüm aptal gibi yok eşime nasıl sürpriz yapsam falan diye o yüzden biraz daha ağır oldu benimki. artık tövbe ama aldım ağzımın payını hem de tokat gibi. batı 1 hafta 10 gün geçmeden test falan yok bi daha aha da burda söz veriyorum size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?