Ilk çocuğunu düşünenler...

aslında fena bişeyde napıcan el mahkum. neyseki şimdilik gerek kalmadı da oda derin bir nefes aldı.. uykuları kaçtıydı yazık sürekli tekrarlıyodu yakışırmı diye:)

başka zaman yapsa vururum onu. ama bu tamamen tıbbi bir vaziyet.

ilk 3 ay düşük ihtimalini biliyordum ama bunu bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim. bir gün yumurtlarsam eğer bende ve bir fasülyem olursa eğeerr... :?

bazen öyle kavga ediyorlar ki ağzımız açık izliyoruz. 10 dk sonra öpüşüyorlar. sanki onlar bizimle değil, biz onlarla yaşıyoruz.

örnek olmaları lazım aslında hepimize. kavga edip öpüşmek iyi fikir. :)) ayy ben aklımı bozdum sanırım bu ara o işle. :))

aaaa ben onu atladım sanırııımm. sevindim adına canım. ben cuma akşamı dağ evine gidicem haber verirsin dimi cumartesi nette olmam sanırım. sen ne durumdasın peki

ya sen dün çok giremedim biz pazar eşimin ailesi ile bi kriz yaşadık
eltim hamileymiş bizden sakladılar
eşimde çok sinirlendi
bizim çocuğumuz olmuyo biz hastalıklı değiliz sen anamken bana nasıl bole davranırsın falan dedi
eşim acayip bozuldu
benide çok güzek kordu :)))
işte o sinirle dün gidip vermiş
bana süpriz
sonra aradı
testi verdim dedi
benim karım bana kendi gibi bir kız doğuracak hadi üzülme artık seni ezmelerine izin vermiyem dedi hıh

gerginlik için çok üzüldüm canım. ama bak sizin için ilerleme olmuş herşeyde var bir hayır.
sonuç= oleeeeyyyyy..........
çok mutlu oldum hayatım cumartesi haberlerini bekliyorum

gerginlik için çok üzüldüm canım. ama bak sizin için ilerleme olmuş herşeyde var bir hayır.
sonuç= oleeeeyyyyy..........
çok mutlu oldum hayatım cumartesi haberlerini bekliyorum

inş. cnm zaten bende gitmeyi düşünüyorum
aslında sonuçlarımız çıkmış ama doktorumuz ankarada değil
sekreteri cuma yada cumartesiye veriyim dedi bizde cumartesi olsun dedik
bakalım hayırlısı

her şerde bir hayır dedikleri böyle bişey galibaa? ama çok sevindim gülümsüncüm. bundan sonra ne yöne gideceğiniz daha net olacak. çok mutlu oldum valla.
demekki tak etmiş artık.

onuda denerim:))) daha 19 una çok var. kavga ederim önce. oooh bugün böcüğü denerim yarına buluruz perşemşembe kavga ederim cumada hadi valla bu son aşkım derim:))

19 u kaçıncı gün oluyor? bende çalışmayı sürdürün daha. belli olmaz bu yumurtanın işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…