- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.101
aslında fena bişeyde napıcan el mahkum. neyseki şimdilik gerek kalmadı da oda derin bir nefes aldı.. uykuları kaçtıydı yazık sürekli tekrarlıyodu yakışırmı diye:)
İlk üç ay yasaklıyorlarmış sanırım. Doktor yasak dedi. Haşin faaliyetlerde olmamızdan korktu sanırım
Arkadaşlarımdan biliyorum, ilişki sonrası kanama oluyor genelde ilk üç ayda. Ben de o riske girmek istemem zaten. Biraz sabrederiz.
Benim artık gitme vaktim geldi kızlar
İyi akşamlar size
sen hep bizimlesin hayatım.... (nasıl yağ yaptım amaaa...)
başka zaman yapsa vururum onu. ama bu tamamen tıbbi bir vaziyet.
benimki dün verdi çok şükür
cumarteside sonuçları doktora götürecaz bakalım
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
umarım hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın
bazen öyle kavga ediyorlar ki ağzımız açık izliyoruz. 10 dk sonra öpüşüyorlar. sanki onlar bizimle değil, biz onlarla yaşıyoruz.
umarım hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın
selam, bende geçen ay ilacı bıraktım şu anda hamileyim ilk çocuğum olacak inşalla en kısa zamanda darısı başına :)
aaaa ben onu atladım sanırııımm. sevindim adına canım. ben cuma akşamı dağ evine gidicem haber verirsin dimi cumartesi nette olmam sanırım. sen ne durumdasın peki
örnek olmaları lazım aslında hepimize. kavga edip öpüşmek iyi fikir. :)) ayy ben aklımı bozdum sanırım bu ara o işle. :))
İyi akşamlar canlar..
Ben çıkıyorum..
İyi akşamlar canlar..
Ben çıkıyorum..
ya sen dün çok giremedim biz pazar eşimin ailesi ile bi kriz yaşadık
eltim hamileymiş bizden sakladılar
eşimde çok sinirlendi
bizim çocuğumuz olmuyo biz hastalıklı değiliz sen anamken bana nasıl bole davranırsın falan dedi
eşim acayip bozuldu
benide çok güzek kordu :)))
işte o sinirle dün gidip vermiş
bana süpriz
sonra aradı
testi verdim dedi
benim karım bana kendi gibi bir kız doğuracak hadi üzülme artık seni ezmelerine izin vermiyem dedi hıh
kavgadan sonra daha aşk dolu olur öpüşmeler :)) onu keşfettiler bence..
gerginlik için çok üzüldüm canım. ama bak sizin için ilerleme olmuş herşeyde var bir hayır.
sonuç= oleeeeyyyyy..........
çok mutlu oldum hayatım cumartesi haberlerini bekliyorum
ya sen dün çok giremedim biz pazar eşimin ailesi ile bi kriz yaşadık
eltim hamileymiş bizden sakladılar
eşimde çok sinirlendi
bizim çocuğumuz olmuyo biz hastalıklı değiliz sen anamken bana nasıl bole davranırsın falan dedi
eşim acayip bozuldu
benide çok güzek kordu :)))
işte o sinirle dün gidip vermiş
bana süpriz
sonra aradı
testi verdim dedi
benim karım bana kendi gibi bir kız doğuracak hadi üzülme artık seni ezmelerine izin vermiyem dedi hıh
onuda denerim:))) daha 19 una çok var. kavga ederim önce. oooh bugün böcüğü denerim yarına buluruz perşemşembe kavga ederim cumada hadi valla bu son aşkım derim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?