- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.381
hamilelik başlayınca alttan muayene yapıyorlarmı ki?
Pınar sütün reklamına rast geldim bir iki gün önce. Oturup ağladımO kadar duygusal olmuş ki reklam. Aklıma geldikçe bile gözlerim yaşarıyor
Ben hiç vajinal muayyene olmadım.İstemiyorumda..Beklerim olmazsa karından gözükmesi için
ben daha yeniyim canım.. ctesi Battı..Pazar akşamüstü test yaptım..Salı kan verdim..1209 çıktı değerim..4 haftalık hamileymişim
henüz ayakta sağlamamım. yarına kadar geleceğinden eminim :)
evet canım yapıyorlar. malasef
Pınar sütün reklamına rast geldim bir iki gün önce. Oturup ağladımO kadar duygusal olmuş ki reklam. Aklıma geldikçe bile gözlerim yaşarıyor
haklısın %1 umut bile büyüktür aslında.
Alttan muayeneden korkma hayatım.
İnşallah gelmez inşallah
Dualarımız çift çizgiden yana
benim son gittiğim doktor kibar ve dikkatliydi. inşallah böyle devam eder. diğeri şak diye giriyordu. Allahım! koltukta bir anormal duruyordu zaten, daha çok canımı acıtıyordu.
hamilelik başlayınca alttan muayene yapıyorlarmı ki?
ben niye tersi biliyorum ki?
gülümsüüüüünnn gülümsüüüünnn. nerdesiiin
amminn dicem ama dilim bile varmıyor. bu hiç umut yok zaten. gelecek aya inşallah!
Alttan muayeneden korkma hayatım.
o %1 varya. işte o ihtimal bile büyüyebilecek bir umut hayatım. nlp okudunmu hiç?
negetif limanlardan pozitif sulara.
valla bende yaptı doktorum. keseye inene kadar sakınca görmüyorlar. alttan ultrasonla baktı her gittiğimde. keseye inince yapmıyorlar.
istemeyince yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
canım ya bu kadar negatif olma, pozitif düşün ki sonuç pozitif çıksın :) nasip belli mi olur diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?