- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.501
olsun. dediğim gibi bir süre sonra açılır bak görürsün. üzülme buna. ben gelicem hem tunalıda kahve içmeye seninle canlı kaynatırız o zaman. :)
(((((((((((((((((((((((((( bensiz mii????????
Benim kocaman babam...
Parkta, yeni tanıştığı arkadaşlarıyla sohbet eden oğluma kulak kabartıyorum.
Çocuklar aklı sıra birbirlerine hava atmaya çalışıyorlar, biri bizim arabamız kocamaaan diyor, bir diğeri bizim evimiz kocamaaan, bir tanesi de bizim televizyonumuz kocamaaan diyor.
Benim oğlan altta kalmıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ''Benim de babamın pipisi kocamaaaaan.''
Çocukların çok umrunda olduğunu sanmıyorum ama sohbeti dinleyen annelerinin bakışları görülmeye değerdi.
:))))9
sanada yaza program yaparız hayatım. gülümsünün deizini denk gelirse ortak bir yer belirleriz tatile.ayyy baloncuğumu gördünüzmüüü?
gördüm gördüm. şezlonglara kurulmuş, kokteyllerimizi tokuşturup kahka attarkendi... :)) gülümsün şapkana bayıldım bu arada... gamzecim seninde plaj kıyafetine..
kendimi göremedim sanırım bu benim baloncuğumdu
gördüm gördüm. şezlonglara kurulmuş, kokteyllerimizi tokuşturup kahka attarkendi... :)) gülümsün şapkana bayıldım bu arada... gamzecim seninde plaj kıyafetine..
kendimi göremedim sanırım bu benim baloncuğumdu
anaaaaa...... :)))))))) alemsin nerden buluyosun bunları:)
faceden atarım size
VAY VAY sadete gel bea
ya o kaasık batması bende de var
arada karın ağrısı ama ben gaza yoruyodum yoksa
asyay la sana çok ciddi bir dileğim var..
Allahım bu ay bana değilde çiçeklerime ver bebişi.
canım sıkkın dien zeynep arkadaşı merak ettim
asyay la sana çok ciddi bir dileğim var..
Allahım bu ay bana değilde çiçeklerime ver bebişi.
içimde anlam veremediğim kötü bi his var çok sıkıldım.. merak ettiğin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?