- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.541
Allahım benim için böyle güzel dilek dileyeni geri çevirme!
bu da senin için hayatım :)
nedenini bilmiyorum üzerimde tonlarca ağırlık var sankii hani bide böle kötü haber alıcağını hissedip bekler ya insan o moddayımm anlam veremiyorum saçmalamaya bile takatim yok kızlar..
plajda kociş leri pek boş bırakmamak lazım :) ama neyse.
başbaşamı yapsak şu tatili
Benim adamı o kadar didiklemişim ki sabah saçma sapan bi sebepten bağırdı bana sonra da biraz gerginim bu ara sebepsiz dio
Ben de küstüm
Akşam ne yapcak bakalım
canım ben geçen önceki hafta kaybettim bebeğimi. aklına getirme öyle şeyler. kasık ağrısı normal. bel ağrında olabilir. dikkatli ol. streste sıkıntıda etkiliyor onu.
bak sıkıntın aslında görecey miş.
aslında kafama takılan bişi var unutmaya çalışıorm olmuyo 4 haftalık hamileyim çok fazla kasıklarım ağrıdığı için dr. düşükten korktu bugünde belim falan ağrıyo o yuzden biraz tedirginim ondan olsa gerek üzüldüm biraz
sen özlersinn koçişini bilirim beennnnn:)) olsaydı da bir iki numara yapsaydım dersin
bugün canını sıkan bişey yada biri oldu mu? belkide havalardandır. şöyle bir hava almaya çıksan? bana iyi gelir öyle olunca.
çok üzüldüm ne denir böyle durumda bilemiyorum.. Allah hayırlısı versin. Umarım en kısa zamanda bi bebek sahibi olursun. bi an korktum bakalım çarşambaya kontrol var umarım bişi çıkmaz .
sağol gülüm. :))))
eee akşam oluyor. ben nereyi çarptım masaya?
hadii asyaa
aaaa nekadar ayıp, hiç karı koca arasına girilir mi
kocaların başlarını yemeye devam edin :) umarım herşey gönlünüzce olur Allah hepinize nasip etsin kucağınıza bebek almayı hatta gebe kaldığın an mutlaka haber ver ;:) tabi çalışmaları sıklaştırın .. bende polikistik over sendromu vardı çocuk yapmam için önce tedavvi olmam lazımdı ilacı bıraktım regl oldum hemen ardından hamile kaldım neredeyse mucize gibi bişi oldu bizim için o yuzden herşein hayırlısı hepimiz için
Naneli ayran çok güzel bir şeymiş. Cacık hissi veriyorEkşi yiyecekleri daha çok seviyorum sanırım
Kızlar hepinize iyi akşamlar canlarım.
asya nın kavga etmek ve sonrası hakkında süper sözleri vardı dün okudunmu . hani muhabbet kuşlarıyla ilgili olan.
canım çalışmıyorsan uzan bir kaçgün. dr bişey önerip, söylemedimi peki?
aaaa nekadar ayıp, hiç karı koca arasına girilir mi
Bilmem artık. Kız olursa Hüma olacak adı inşallahvav ye ekşiyi doğur ayşeyi o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?