Ilk çocuğunu düşünenler...

nedenini bilmiyorum üzerimde tonlarca ağırlık var sankii hani bide böle kötü haber alıcağını hissedip bekler ya insan o moddayımm anlam veremiyorum saçmalamaya bile takatim yok kızlar..

bugün canını sıkan bişey yada biri oldu mu? belkide havalardandır. şöyle bir hava almaya çıksan? bana iyi gelir öyle olunca.

Benim adamı o kadar didiklemişim ki sabah saçma sapan bi sebepten bağırdı bana sonra da biraz gerginim bu ara sebepsiz dio
Ben de küstüm
Akşam ne yapcak bakalım

asya nın kavga etmek ve sonrası hakkında süper sözleri vardı dün okudunmu . hani muhabbet kuşlarıyla ilgili olan.

çok üzüldüm ne denir böyle durumda bilemiyorum.. Allah hayırlısı versin. Umarım en kısa zamanda bi bebek sahibi olursun. bi an korktum bakalım çarşambaya kontrol var umarım bişi çıkmaz .

canım çalışmıyorsan uzan bir kaçgün. dr bişey önerip, söylemedimi peki?

çok üzüldüm ne denir böyle durumda bilemiyorum.. Allah hayırlısı versin. Umarım en kısa zamanda bi bebek sahibi olursun. bi an korktum bakalım çarşambaya kontrol var umarım bişi çıkmaz .

bak hayatım hemde benim doktorum bir kaç ay içerisinde hamile kalamazsam zor dedi. ama hiç yitirmiyorum umudumu. kendimi zorlamıyorum öyle. Rabbim verecek ne verecekse.
çıkmaz umarım bişey ama sen yinede böyle bozuk moralle olma.

kocaların başlarını yemeye devam edin :) umarım herşey gönlünüzce olur Allah hepinize nasip etsin kucağınıza bebek almayı hatta gebe kaldığın an mutlaka haber ver ;:) tabi çalışmaları sıklaştırın .. bende polikistik over sendromu vardı çocuk yapmam için önce tedavvi olmam lazımdı ilacı bıraktım regl oldum hemen ardından hamile kaldım neredeyse mucize gibi bişi oldu bizim için o yuzden herşein hayırlısı hepimiz için

:))) evet edicezzz tek hedefimiz yamyamlık kocişlere. sağol tatlım. inş bizede nasip olur.

Naneli ayran çok güzel bir şeymiş. Cacık hissi veriyor Ekşi yiyecekleri daha çok seviyorum sanırım

Kızlar hepinize iyi akşamlar canlarım.

zeynep endişelenmen normal
zor bulunca ole oluyodur kesin bende bi bulursam fanusa kapatacam zaten
ama olumsuz düşünme olumsuzluk anca olumsuzluk doğurur
sen iyi düşün kendini rahatlat bebeğinide strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…